Po pierwsze nigdy nie lubiłem gier FPS, aż tu nagle czytam na CDA że mają klucze do rozdania do bety BF BC2, dobra wystartowałem, ale klucza nie dostałem więc w googla i z Fileplay'a.
Pierwsza i jedyna gra FPS którą zagrałem i się wciągnąłem, (1 mapa, 1 tryb, mało do odblokowania, bo beta)a tu normalnie wpadłem jak śliwka w kompot. Czyli pierwszy plus - gra wciąga.
Sposób niszczenia mapy, wspaniały, snajper nie ukryje się w domu jak UAV lub tank T90R rozwalą domek w którym się chowa

- kolejny +
Duża ilość pojazdów różnego typu od skuterów począwszy po helikoptery skończywszy.
Jak dla mnie są 2 minusy:
1. - brak możliwości leżenia, zwłaszcza dla snajperów. (jesteśmy zbyt łatwi do zdjęcia, nie tylko przez innego snajpera ale nawet przez karabin szturmowy lub zwykły pistolet)
2. - także dotyczy snajperów, kamera pokazująca zabójce często ukazuje gdzie znajduje się snajper, i jak tu swobodnie osłaniać towarzyszy gdy zabity po 10 sekundach przyjdzie i nas zabije? (snajper zwykle do obrony ma tylko pistolet, snajperką nie da rady zabić z bliska, jedynie gdy nam szczęście dopisze).
To tyle

Gra już zamówiona tylko czekać do marca.