Teraz jest 25 cze 2025, 00:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lut 2010, 02:29 

Hmm troche zdenerwowalem sie z tymi kluczami :P , ale co do gry to wrażenia bardzo dobre gra chodzi bardzo dobrze na full opcjach.
Troche trudna z poczatku do zalapania,ale ogolnie dobra jest :P chociaż brakuje mi w niej starej oprawy dzwiekowej z bf2 :P przy ladowaniu serwa np :)

PostNapisane: 9 lut 2010, 12:03 

Gra bardzo dobrze chodzi na slabych laczach, o wiele lepiej niz BF2: ) Ale dopiero wczoraj zobaczylem ze nie ma punkbustera wiec wiem juz dlaczego :lol:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 9 lut 2010, 12:59 

Pogokarol napisał(a):
Hmm troche zdenerwowalem sie z tymi kluczami :P , ale co do gry to wrażenia bardzo dobre gra chodzi bardzo dobrze na full opcjach.
Troche trudna z poczatku do zalapania,ale ogolnie dobra jest :P chociaż brakuje mi w niej starej oprawy dzwiekowej z bf2 :P przy ladowaniu serwa np :)

Dokładnie, na początku nie wiadomo co się dzieje, zwłaszcza jak się gra z ludźmi, którzy mają po 11 lvl-u. Co trzeba przyznać to realizm gry jest nie do przebicia przez wszystkie poprzednie osłony BF-a (v na PC ) razem wzięte. Zgadzam się również w sprawie z oprawą dzwiękową, powinni kontynuować motyw przewodni każdego BF-a.

PostNapisane: 9 lut 2010, 19:58 

Blizzen napisał(a):
Loading screen jest bardzo ladny, ale patrzenie sie na niego w nieskonczonosc to juz lekka przesada, u mnie przy ladowaniu sie na server freezuje obraz (slychac dzwieki z servera w tle).

ja też miałem coś w tym stylu ALE ZNAM ODPOWIEDŹ KTÓRA CIE USZCZĘŚLIWI!!! {sry za Caps} otóż musisz sciągnąć najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej i pobrać Dx 10 i 11 OT CO!!!
po tym wszystko dziła pięknie i ładnie 8) :D

PostNapisane: 9 lut 2010, 22:31 

BETA zapowiada niewypał i rozczarowanie, jeśli ktoś grywalnością chciał dorównać dwójce. Mam jednak złudne nadzieje ze marzec nie będzie tak słaby jak dzisiaj, jeśli chodzi o następce sławnej dwójki. Czy nie jesteście równie zawiedzeni??

PostNapisane: 9 lut 2010, 22:35 

Malboro_PL napisał(a):
BETA zapowiada niewypał i rozczarowanie, jeśli ktoś grywalnością chciał dorównać dwójce. Mam jednak złudne nadzieje ze marzec nie będzie tak słaby jak dzisiaj, jeśli chodzi o następce sławnej dwójki. Czy nie jesteście równie zawiedzeni??

Lol, to nie jest kontynuacja bf2, to kontynuacja Bad Company. Kontynuacją bf2 będzie bf3.

PostNapisane: 10 lut 2010, 00:59 

aha, ale cos wiadomo na temat trójki konkretnie??
czy moze za dwaa lata

PostNapisane: 10 lut 2010, 10:17 

chyba za dużo wolnego masz skoro już myślisz o BF 3 , która wyjdzie minimum za 3 lata....(może 2 )

PostNapisane: 10 lut 2010, 17:16 

Dawno juz odpuscilem sobie granie w bf2 bo znuzyl mnie totalnie i z rezewrwa podchodzilem do BC ale po rozegraniu ze 20-30 godz w sumie jest niezle. Z jednej strony pojazdami gra sie w sumi trudniej , z drugiej strony piechota silniejsza. Zrobilo sie bardziej arcade niz realistycznie , no ale w koncu nie miala o byc gra realistyczna. Powoli sie mapa z bety nudzi :D , ale gierka porzadna , mam nadzieje ze to i owo poprawia jeszcze.

PostNapisane: 10 lut 2010, 18:17 

Tak w ogóle to bfbc2 jest konkretną i przyszłościową grą szczerze mówiąc lecz moim zdaniem ta gra ma tylko 1 wade.... Nie można się czołgać ale i tak mimoi to karam wrogów z zachodu -.-

PostNapisane: 10 lut 2010, 18:47 
Redaktor Battlefield.pl

Fabex napisał(a):
Tak w ogóle to bfbc2 jest konkretną i przyszłościową grą szczerze mówiąc lecz moim zdaniem ta gra ma tylko 1 wade.... Nie można się czołgać ale i tak mimoi to karam wrogów z zachodu -.-

Ja wciąż mam nadzieję że w pełnej wersji będzie to możliwe.
Wszak beta jest kompilacją z listopada.

PostNapisane: 10 lut 2010, 19:03 

Trzy rzeczy bym zmienił natychmiast:

- dodał leżenie (Jak to brak leżenia w BF-ie ?!? Niby ma to chronić przed kamperami, ale po tym jak zabije to może ktoś się domyśleć, gdzie on jest, a siła kampera zależy właśnie od nieujawnienia swojej pozycji)
- zmienił mechanikę radia (starsza mechanika wydawania komend np. z BF 2142 była według mnie zdecydowanie lepsza)
- dodał pasek życia (Co ciekawe mogę określić ile dokładnie życia ma żołnierz obok, ale swojego nie mogę określić. Aż się porównam do realnego życia, jakbyś nie mógł ocenić, że boli cię głowa, ale każdy inny wie, że cię boli głowa, chociaż nie mówiłeś, że boli cię głowa, bo nie wiesz, że cię boli)

PostNapisane: 10 lut 2010, 20:50 
Zbanowany

słuszna uwaga nie ma linii życia, co grania zwiadowcą to w wojsku z takim gnatem jak by ktoś kiedyś strzelał to liczę powodzenia, co trajektorii lotu pocisku dodałbym jeszcze wiatr, leżenie to podstawa strzał z dystansu tylko leżenie kicać ro sonie można, ale co zrobić nie ma, wojna wygląd tu tak na ciągłym wymuszaniu ruchu "a like to movit"

PostNapisane: 10 lut 2010, 21:58 

co do życia zawsze można dać system z np : moh airbone albo riddica

PostNapisane: 11 lut 2010, 01:02 

supelek napisał(a):
Ja wciąż mam nadzieję że w pełnej wersji będzie to możliwe.
Wszak beta jest kompilacją z listopada.

Nadzieja matką głupich...
Twitter OfficialBfbc2 napisał(a):
we will not add prone based on anything.

To żadna nowość...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2