kobra napisał(a):
Moje drobne uwagi :
- wiele osób narzeka na pkm medyka - i bardzo dobrze że tak jest, nie dość że gośc ma apteczki to jeszcze magazynek na 200 pestek, pomyślcie logicznie czy łatwo trafic z ciężkiej giwery trzymanej w ręce bez podparcia - rozrzut jak diabli i tak powinno zostać. Jak medyk przykucnie i strzela krótkimi seriami to jest naprawdę zabójczy.
Niech rozrzut będzie jaki jest, on jet ok. Ale przegięciem jest słaba moc tego sprzętu. Jak już jakiś pocisk trafi to powinien na miejscu powalać, a tak nie jest. Efekt potrafi być taki, że koleś przebiega przez grad pocisków, w trakcie sprintu trafiają go z 3 pociski, ten jednak twardo biegnie dalej i podcina nam gardło nożem. Prawda jest taka, że powinien schować się za czymś i bać wystawić nosa.
Jeśli już ograniczać na zasadzie, że jak ktoś ma apteczkę, to nie ma mieć dobrej broni, to ja proponuję asfaltom w zamian za skrzynki z amunicją zabrać wszelkie granaty.
Zresztą apteczka nie jest dla medyka. To medyk ma ją dla reszty drużyny. To samo tyczy się skrzynek z amunicją, o rzuceniu których jeszcze mniej osób pamięta niż o apteczkach.
kobra napisał(a):
- snajpa nie zabijająca jednym strzałem - dobrze, jak by zabijała za każdym razem to nie dało by się ruszać po mapie
Ja na przykład preferuję podejście, że każda broń zabija jednym strzałem. Na szczęście są serwery hc i normal, więc można wybrać co kto lubi