Kukiełka napisał(a):
Nie czytając wcześniejszych postów - bo ich już za duzio
powiem swoje....
+czołganie
Bardzo dobrze, że czołgania nie ma. Gra ma szerszy odbiór stąd byłoby więcej chamskich kamperów, tak teraz snajper musi na prawdę umieć grać i na prawdę znać mapę (między innymi po to gdzie kucnąć i z którego miejsca go widać, a którego nie)
Też na początku trochę narzekałem, ale po dłuższej grze i zastanowieniu jestem na TAK.
Dodatkowo tak jak ja w Codzie miałem, byli ludzie którzy robili metodę jump+crouch co było hmm.. dziwne i wkurzające.
Cytuj:
+możliwość edycji teamu
+głosowania
Wielki minus gry, może ktoś wie gdzie i w jakiej formie można wysłać petycję?
Cytuj:
+wyszczególnienie nicków w teamie
+w tabelce wyników Rodzaj klasy obok gracza jak za poprzednich BF ---po cholere to usuneli
+wyniki oprócz ilośći PKT , fragi , zgony ,ect ....
Nie wiem czy wyszczególnienie nicków jest plusem czy minusem u Ciebie xD Ja co do widoczności tabeli nie mam zastrzeżeń, to samo w grze. Jednak usunięcie klasy/fragów/zgonów to duży minus, ponieważ będą "kamikazze" którzy będą się chwalić, że mają 10.000 pkt a to że fragów 20 a zginięć 120 to już nie ważne.
Wiedza o klasach w grze jest przydatna, jednak gdyby się dłużej zastanowić to nie jest to takie potrzebne. Na publicznych i tak jesteś z kolegami w Squad, a tu już widać, z resztą jeśli grasz z kolegami to wiesz, lub nawet się umawiasz kto jest kim. Natomiast osoby trzecie w sumie nie ma co na nich liczyć i tak jest tak, że sniperów jest 50%, medyk jeździ czołgiem a enginer bawi się a assaulta co jest dla mnie... chore. Widać właśnie brak myślenia wśród graczy, mam nadzieje, że po becie się oczyści i część również nauczy się grać. Gdzieś z raz dziennie tylko trafiam na losowy squad który jest fajnie dobrany i chłopaki dbają o siebie i co fajne to widać na tabeli wyników! Rush jednym czołgiem w 4 osoby od początku do końca bez zginięcia, to jest właśnie to. Za to ta gra zdobyła moje serce, że nagradza współpracę.
Cytuj:
+zmiana snajperki , redukcja celności , dmg , i tego BLOOM'a
Powiem tak: po za słabym DMG sniperka jest super! Najlepsza ze wszystkich gier jakie dotychczas grałem. Bardzo fajne efekty wizualne jak i dźwiękowe, widać również tor lotu pocisku i zoomik bardzo śliczny, bez niepotrzebnego wdychania. Jednak boli mnie to walenie do oporu, mogli by umożliwić HeadShooty. Na trailerach i pierwszych filmikach były pokazywane piękne "jednostrzałowce" w biegu, a gdy w końcu zagrałem czuję się jak assault z karabinem. Niejednokrotnie muszę poprawiać pistolem który o dziwo ma dużo lepszą skuteczność.
Cytuj:
+wiele więcej pojazdów
+brakuje mi latania
Dobrze, że usunęli latanie! Byłby bajzel jak ja pierdziu, zwłaszcza w trybie Rush. Moim zdaniem to wielki plus, jeden heli wystarczy i tak robi niezły rozgardiasz.
Co do pozostałych czołgów - ten ally jest trochę "słaby", reszta jest w porządku, nawet nielubiane quady.
Cytuj:
+jakieś ułatwienie do zabicia tych heli - bo jak pilot jest ogarnięty i gunner też to ich ciężko trafić gdy rozwalą All CKM które go mogą rozwalić i ciężko walnąć z tracera
No heli są przegięte. Btw. ktoś próbował zastrzelić pilota przez szybę? Da się?