Teraz jest 25 lis 2024, 11:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2010, 16:37 

u mnie to samo, trzeba czekać....

PostNapisane: 16 lut 2010, 19:35 

Słyszałem, że są jakieś prace związane z Betą od 10:00 do prawdopodobnie 22:00. Pewny nie jestem, ale jak na razie też nie mogę się połączyć. Więc trzeba czekać :(

PostNapisane: 16 lut 2010, 19:58 

Tak z ciekawosci - w zakladce "weapons and gadgets", mianowicie w tej odpowiadajacej za upgrady zolnierzy, jest po 8 miejsc dla kazdej z klasy, ale np obecnie medyk ma tylko 2 miejsca zapelnione. Tak wiec pytanie - czy pozostale 6 bedzie dostepne w pelniaku, czy nie?

PostNapisane: 16 lut 2010, 20:15 

ashlon napisał(a):
Tak z ciekawosci - w zakladce "weapons and gadgets", mianowicie w tej odpowiadajacej za upgrady zolnierzy, jest po 8 miejsc dla kazdej z klasy, ale np obecnie medyk ma tylko 2 miejsca zapelnione. Tak wiec pytanie - czy pozostale 6 bedzie dostepne w pelniaku, czy nie?

Sądzę że gra po kilku DLC tak jak np Bf2 zapełni się o dodatkowe rozwijalne menusy.

PostNapisane: 16 lut 2010, 20:30 

Trochę mi brakuje rozwijanego menu pod klawiszem "Q". Konkretnie mi przeszkadza fakt że nie mogę poprosić o apteczkę/amunicję/naprawę/podwiezienie. Znaczy niby mogę ale muszę wcześniej wycelować w dajmy na to medyka wcisnąć "Q" i wtedy dopiero poproszę o apteczkę. Trochę to problematyczne, że pod ostrzałem muszę nagle zaczynać się rozglądać na wszystkie strony żeby znaleźć medyka. Najgorzej jest jak jesteśmy w czołgu i wytrzymałość pancerza zbliża się w szybkim tempie do zera. Muszę teraz kręcić na wszystkie strony wieżą żeby odszukać kolegę ze spawarą. Porażka. Oczywiście na mini mapie są zaznaczone wszystkie osoby którym możesz pomóc ale w ogólnym chaosie można to przegapić.

PostNapisane: 16 lut 2010, 20:37 

sidh77 napisał(a):
Trochę mi brakuje rozwijanego menu pod klawiszem "Q". Konkretnie mi przeszkadza fakt że nie mogę poprosić o apteczkę/amunicję/naprawę/podwiezienie. Znaczy niby mogę ale muszę wcześniej wycelować w dajmy na to medyka wcisnąć "Q" i wtedy dopiero poproszę o apteczkę. Trochę to problematyczne, że pod ostrzałem muszę nagle zaczynać się rozglądać na wszystkie strony żeby znaleźć medyka. Najgorzej jest jak jesteśmy w czołgu i wytrzymałość pancerza zbliża się w szybkim tempie do zera. Muszę teraz kręcić na wszystkie strony wieżą żeby odszukać kolegę ze spawarą. Porażka. Oczywiście na mini mapie są zaznaczone wszystkie osoby którym możesz pomóc ale w ogólnym chaosie można to przegapić.

Brak menu jeszcze mogę przeboleć, ale mogli by chociaż to naprawić z rozkazami ataku/obrony bo przeważnie w 50% gier nie działa ta opcja ;p (Chyba że coś źle robię :D)

PostNapisane: 16 lut 2010, 21:31 

Ja najbardziej zawiodłem się bronią kałacho-podobną(assault), mała siła rażenia i niewiele amunicjiw magazynku.
Zdziwiło mnie też że nie można położyć się przy grze np.snajperem.
Mam nadzieje że w pelnej wersji może będzie więcej mozliwości niż w wersji BETA.

PostNapisane: 16 lut 2010, 21:44 

jasio205 napisał(a):
Ja najbardziej zawiodłem się bronią kałacho-podobną(assault), mała siła rażenia i niewiele amunicjiw magazynku.
Zdziwiło mnie też że nie można położyć się przy grze np.snajperem.
Mam nadzieje że w pelnej wersji może będzie więcej mozliwości niż w wersji BETA.

Leżenia na pewno nie będzie było to wałkowane miliard razy : ) racze poczytać parę stron wstecz

PostNapisane: 16 lut 2010, 23:31 
Moderator forum

Każdy kto jeszcze napisze o tym, że serwery EA nie działają dostanie w prezencie ostrzeżenie. Ten temat nie służy do tego..

PostNapisane: 16 lut 2010, 23:34 

Ale wszyscy czekają na jakieś info o serwerach więc nie ma co się dziwić :P

PostNapisane: 16 lut 2010, 23:38 
Moderator forum

Już można się zalogować bo przed chwilą to zrobiłem :]

PostNapisane: 17 lut 2010, 09:56 

ja mam nadzieje że w pełnej wersji będzie możliwość przełączania broni na strzał pojedyńczy/seria , bo tego mi najbardziej brakuje po przejściu z BF2 no i ten pasek energi. Trochę to chore że widze ile ktoś innym z teamu ma energi a swojej nie widzę i muszę się pytać na TSie/skypie.

PostNapisane: 17 lut 2010, 10:03 

Gra jest super ale najbardziej mi brakuje paska stanu zycia. Także jak dla mnie wielki problemem jest mała liczba apteczek i paczek z bronia ktore mozna wyrzucic gdy jest sie medykiem lub assaltem. Mam nadzieje ze cześć błędów takich jak zabijanie wroga 30 nabojami z 2 m naprawia w wersje finałowej i każdy z nas bedzie sie mógł cieszyć z dobrej gry:) Gra zapowiada sie super

Obrazek

PostNapisane: 17 lut 2010, 10:45 

Najbardziej denerwójące i przegięte jest też to że wywalasz w powiedzmy takiego snipera biegnącego na ciebie cały magazynek, a on to spokojnie przyjmuje na klatę i zabija cię z noża.

PostNapisane: 17 lut 2010, 12:56 

Prostym rozwiazaniem na biegajacych po froncie nozownikow byloby zredukowanie obrazen noza do np 1/4 ale dodkowy bonus w momencie krojenia kogos od tylu (insta kill wtedy). Jest to mozliwe bo chyba jeszcze w rtcw/et byl taki motyw ze noz zadawal wiekszy dmg kiedy byl stosowany na delikwencie od strony plecow ;]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2