Elex napisał(a):
wiciu, mialem na mysli wyzywanie typów przez adminów, co dla mnei jest śmieszną sprawą.
Ale taka polska scena.
a co do trasy, to nie gubie żadnych pakietów, wszystko pieknie. Po prostu... to sa polskie servery, które nigdy nie beda tak dobre jak tez eu. Przykre, ale prawdziwe.
Nie bronię GN i nie mam pojęcia jak wyglądało dotąd granie w BFy na polskich serwerach.
Jestem odpowiedzialny za 4 czy też 5 potencjalnych serwerów tej gry w PL (zobaczymy na ile będzie zainteresowanie). Nie mam tak naprawdę zielonego pojęcia o scenie BF w Polsce. Wiem że do tej pory była to gra niszowa. Cokolwiek byście o niej mówili to ilość graczy BFa w porównaniu z innymi tytułami jest nieciekawa. Wiem że gracie na zachodnich serwerach. Oferta G4G jeśli chodzi o serwery publiczne to kultura, poziom, i zabawa w granie. Nie ma u nas czegoś takiego jak "kolega" admina. Jest za to regulamin.. i zasady.
My jako G4G nie mamy zadęcia na e-sport. Nie ma znaczenia dla nas czy ten czy tamten koleś jest jakiś pro elo zawodowym ziomalem czy też nie. Łamie regulamin ? Wylot
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Proste i jakże niezawodne.
Jeśli chodzi o admin toola.W dniu premiery gry może coś wam pokażemy. Może skorzystacie a może nie. Na razie udostępniliśmy nasz sofcik GSP na grupie mailowej DICE. Został przyjęty ciepło.. i na pewno działał lepiej ( w przypadku bety) niż produkt wspierany przez iD3.net. Słowa uznania należą się programiście z naszej ekipy Anubisowi.
Tak czy siak.. ja już w pełną wersję miałem okazję pograć :
klik