Szacun za grę na padzie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja padem od xklocka na pececie (konsoli nie mam) ruszam tylko samochodówki i gierki aka batman, prototype i inne bijatykopodobne.
A tak poza tym, jak obejrzałem ten twój filmik to doszedłem do wniosku, że na konsoli zdecydowanie "łatwiej się fraguje", nie piszę tego złośliwie, bo wiem jak się gra na padzie w fpsy (dla mnie kurewsko trudno
), ale tak porównując betę z peceta i to demko z konsoli no to widać różnicę...często trzymam się top3 serwa jak gram na poważnie, ale jakoś tak łatwo się w tej becie typów nie kładzie, rzadko zdarza się położenie gościa kilkoma pestkami aka CS. No ale wiadomo, tam ma się pada, a nie klawę i mysz, jeżeli chodzi o fpsy to zdecydowanie precyzja większa na drugim zestawie (no dobra, to moja osobista opinia) więc żeby gra była przyjemna muszą być pewne ustępstwa.
Pozdro, miłego fragowania w pełnej wersji
Konsolom zazdroszczę jedynie płynności we wszystkich grach. Choć i tak złośliwie muszę dodać, że gry na pecety wyglądają ładniej
No ale konsoli nie wymienia się co roku, technicznie to już swego rodzaju "zabytki"... Dobra, tak można pisać bez końca.
Sorry jeżeli kogokolwiek uraziłem moim postem, nie chciałem, bynajmniej nie celowo. Po prostu jestem zwolennikiem pecetów, wybaczcie.