Wielkie dzięki za próby pomocy, ale ta zniewaga krwi wymaga. Robię dziś format i zainstaluje wszystko na nowo, może jakiś error był i mi menda windows nic nie powiedział. Wieczorem dam znać
Edit: Dalej to samo po zainstalowaniu systemu na nowo. Może do pomocy technicznej napisać?
Edit2: Dobra ja jestem cienki i się poddaje. Jak już napisałem zrobiłem format, nowy system, sterowniki itd. Patch dalej nie chce się dodać "Aktualizacja nie udana"... Tak już z nudów odpaliłem grę. Wersja 1.4, loguje się, a tam mi wykrywa serwery, dokładniej 82. Widzę serwery na których grałem wcześniej. Loguje się na jeden z nich. Mapa się ładuje, już zadowolony łapie myszkę i z nie dowierzaniem klikam "Dołącz". Mija parę sekund i wyskakuje mi okienko w którym jest mniej więcej napisane "Wypierd@laj, masz zmodyfikowaną wersje. Zmień na normalną". Ktoś wie co mam zrobić czy mam iść z płaczem do EA support?
_________________ New coat sir... You called for suppresive fire? Hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=VDzNR1Rm ... h_response
|