Witam, mam bf 2 od dziś, gdy chce wejsc w zainstalowaną gre razem z patchem to wyskakuje błąd Error! gdy klikne ctrl+ c to pisze tam ze musze zainstalowac Directx 9.0c ale ja juz mam zainstalowane, zrobilem tak samo jak ten pan tutaj : Witam . Ostatnio po zainstalowaniu gry Battlefield 2 i próbie uruchomienia jej , na pasku zadań zauważyłem okienko "Error!" . Po jego komunikacie bardzo się zdziwiłem , ponieważ mam DirectX 10 , a owe okienko informuje mnie , że muszę mieć DirectX 9 lub wyższy . Nie mając opcji "Przywrócenia systemu" (DirectX 10 zainstalowany dawno temu) postanowiłem , że poszperam trochę w Rejestrze . Przeszedłem do : HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > DirectX i zmodyfikowałem wartość dla "Version" na "4.9.0.904 . Ja oczywiscie zapisałem poprzednia wersje w razie czego, ale gdy zrobiłem tak jak on to teraz nie wyskakuje bład ale jakby BF wlacza sie 2 razy i wywala do pulpitu, kiedyś przez przypadek zainstalowalem bodajże directx 10. rcx czy cos takiego usunełem to w dodaj i usuń programy ale chyba to nic nie dało. Sciagnełem program DirectX Happy Uninstall ale on jest płatny znalazłem tez jakis KMDC chhyba ale nie moge go nigdzie pobrac co moge zrobić? prosze o pomoc
_________________ "Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz."
|