Teraz jest 23 lis 2024, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2010, 18:52 

Witam, mam małe pytanie czy "kod do darmowych dlc", tych 2 map co mialy wyjść z premierą [ http://www.battlefield.pl/news-2915-Darmowy_stuff_do_BC2,_dla_posiadaczy_nowych_kopii_gry ]
to ten sam kod który edycja limitowana dostała na swoje bonusy ? Pytanie stąd że dziś dostałem swoją kopie [limit.] i sprawdzając zawartość znalazłem tę kartkę z kodem a obok napis że to bonus edycji limitowanej [ewidentny napis nad kodem], a przecież kazda edycja powinna dostać te "wsparcie" ??

PostNapisane: 2 mar 2010, 19:16 

Piszcie kto już ma grę co z tym kodem..w zwykłej wersji jest też czy tylko w rozszerzonej?
A może kod niepotrzebny i mapy ściągają się same bez podawania kodu?

PostNapisane: 2 mar 2010, 19:53 

nom wlaśnie nie wiem, a swojego pc odzyskam dopiero jutro albo pojutrze :) a sprawa dziwna trochę, choć może się okazać ze zwykła wersja ma taka sama kartke, pisze tylko edycja zwykła..? jak kolega wyżej napisał piszcie :)

PostNapisane: 2 mar 2010, 20:27 

Kod jest tylko do Thompsona, pistoletu i niektórych umiejętności do pojazdów. Mapy maja wszyscy bez znaczenia czy mają kod czy nie. Ten kod po prostu odblokowywuje od razu rzeczy które trzeba sobie samemu odblokować awansując na kolejne stopnie. Ot i cała filozofia.

PostNapisane: 2 mar 2010, 20:38 

Kod VIP jest tylko na konsole z tego co widać. Ciekawe jak będzie na pc z płatnymi (na konsolach) skinami.

PostNapisane: 2 mar 2010, 22:58 

sidh77 napisał(a):
Kod jest tylko do Thompsona, pistoletu i niektórych umiejętności do pojazdów. Mapy maja wszyscy bez znaczenia czy mają kod czy nie. Ten kod po prostu odblokowywuje od razu rzeczy które trzeba sobie samemu odblokować awansując na kolejne stopnie. Ot i cała filozofia.

Hmmm to co z tą całą akcja by "mapy" posiadali tylko 1 posiadacze gry??? Może cos zle zrozumiałem :)
a swoją droga to pudełko lepsze od mw2 a gorsze od gta iv w zawartości :)

PostNapisane: 2 mar 2010, 23:13 
Oldboy Battlefield.pl

...jak wyjda nowe mapy to posiadacze beda mogli je sciagnac za free...

PostNapisane: 2 mar 2010, 23:27 

Panowie dziś kupiłem w MM edycje limitowaną i znalazłem tam tylko kod na thompsona etc a zadnego innego nie bylo

PostNapisane: 3 mar 2010, 00:07 
Redaktor Battlefield.pl

Haggard napisał(a):
Panowie dziś kupiłem w MM edycje limitowaną i znalazłem tam tylko kod na thompsona etc a zadnego innego nie bylo

Bo innego nie powinno być. My na PC mamy kod od Limitowanej z unlockami + ew. kod na broń który daje chyba tylko Ultima z Polskich sprzedawców, a konsolowcy dostają kod VIP do sklepu w BC2.

PostNapisane: 3 mar 2010, 01:30 

A ja dzis dostalem "prezent" od EaStore "kod na 6 dodatkowych elementów". Zamowienie przedpremierowe zlozylem kilka miesiecy temu i choc je anulowalem to kod przyslali :)

:omg:

W gram.pl wyszlo taniej i w pudle, jakos mam sentymet do boxow.

PostNapisane: 3 mar 2010, 08:32 

Może w wersji PC nie ma kodu ViP dlatego że na zapowiadane mapy w tym DLC sa już dostepne :D bardzo fajnie

PostNapisane: 3 mar 2010, 19:18 
Redaktor Battlefield.pl

Ja przed chwilą otworzyłem edycję limitowaną na PC z ultimy i jest tam kod edycji limitowanej (6 dodatków) a na maila dostałem dodatkowy kod do odblokowania broni AK74SU (nie wiem czy to poprawna nazwa). Mam jeszcze pytanie, czy jeśli teraz użyję tego kodu na swoim koncie multiplayer to czy po przeinstalowaniu systemu i ponownej instalacji gry te dodatki już będą odblokowane na moim koncie czy przepadną? Jak to jest?

PostNapisane: 3 mar 2010, 19:29 
Redaktor Battlefield.pl

Krecik napisał(a):
Ja przed chwilą otworzyłem edycję limitowaną na PC z ultimy i jest tam kod edycji limitowanej (6 dodatków) a na maila dostałem dodatkowy kod do odblokowania broni AK74SU (nie wiem czy to poprawna nazwa). Mam jeszcze pytanie, czy jeśli teraz użyję tego kodu na swoim koncie multiplayer to czy po przeinstalowaniu systemu i ponownej instalacji gry te dodatki już będą odblokowane na moim koncie czy przepadną? Jak to jest?

Zaraz Ci powiem bo właśnie to robię :)

Unlocki zostają.

Ostatnio edytowano 3 mar 2010, 20:07 przez supelek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 mar 2010, 19:34 

Kod będzie związany z kontem EA, tak więc na pewno nie przepadnie.

PostNapisane: 4 mar 2010, 08:26 

Mapki sie same ściągają bo grałem na tych nowych zatoka Nelsona i druga jakaś taka śmieszna. One prawdopodobnie ściągają się wraz z pierwszym patchem. A ta zatoka Nelsona wcale niejest taka ciemna jak pokazywali na trailerach.

Strefa czasowa: UTC + 2