Teraz jest 24 lis 2024, 13:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 mar 2010, 01:33 

Dziś stałem się dumnym posiadaczem swojej kopii Bad Company 2. Wszystko cacy się zainstalowało, działać też działa spoko (na średnich detalach bez spowolnień). Jedyny problem jest taki, ze ja próbuję się zalogować w grze, to gra woła ode mnie numer seryjny. Tyle, że po jego podaniu niestety go odrzuca z komunikatem, że ten klucz jest już używany przez kogoś, co jest raczej nie możliwe, bo tylko ja go używam. Nie wiecie może co z tym fantem zrobić, bo niestety strona pomocy technicznej EA coś odmawia współpracy.

PostNapisane: 4 mar 2010, 01:52 

A dobrze wpisujesz klucz z książeczki ?

PostNapisane: 4 mar 2010, 01:55 

Raczej tak przyjęło mi go w trakcie instalacji, to raczej dobrze go przepisuje. Nie wiem może winne jest to, że w trakcie, jak pobierało aktualki przed uruchomieniem zarejestrowałem grę na stronie EA Store z tego seriala.

PostNapisane: 4 mar 2010, 11:06 

Mam ten sam problem,dzwoniłem do pomocy technicznej EA i powiedzieli,że problem powinien zniknąć jurto po oficjalnej premierze,teraz mogą jeszcze występować problemy z serwerami.Jeśli dalej będzie się pojawjać to trzeba do nich napisać podając serjala a oni go sprawdzą i ewentualnie przyślą nowy.

PostNapisane: 4 mar 2010, 12:44 

Cóż czyli będę czekał. Nie chciałbym tracić tych nowych mapek i kodów z edycji limitowanej XD

PostNapisane: 4 mar 2010, 13:39 

A wpisałeś to z tymi kreskami

Przy instalacji wpisuje się do okienek

A jak się rejestrowałem to wpisałem w jednym ciągu razem z minusami

PostNapisane: 4 mar 2010, 13:40 

Próbowałem i ta i tak i za każdym razem odrzucało.

[EDIT]
Nie ma może ktoś maila do pomocy technicznej EA polska? Bo ten ich formularz to niestety nie działa, a chciałbym sam do nich napisać.

PostNapisane: 4 mar 2010, 20:14 
Redaktor Battlefield.pl

LoganTheBadWolf napisał(a):

[EDIT]
Nie ma może ktoś maila do pomocy technicznej EA polska? Bo ten ich formularz to niestety nie działa, a chciałbym sam do nich napisać.

Formularz działa, a dokładniej powinieneś skorzystać z http://pomoc.ea.pl a następnie z menu po lewej wybrać "Kontakt z nami", zalogowac się na konto EA i wypełnić formularz. W ciągu 24h dostaniesz na pewno odpowiedź, ale mowa tylko o dniach roboczych :).

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:07 

DeathName napisał(a):
LoganTheBadWolf napisał(a):

[EDIT]

Formularz działa, a dokładniej powinieneś skorzystać z http://pomoc.ea.pl a następnie z menu po lewej wybrać "Kontakt z nami", zalogowac się na konto EA i wypełnić formularz. W ciągu 24h dostaniesz na pewno odpowiedź, ale mowa tylko o dniach roboczych :).

A myślisz, że niby o który mi chodziło. Tylko problem w tym, że jak są tam pola dotyczące kategorii itd. to lista jest zupełnie pusta. O takie nie działanie mi chodzi.

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:40 

Potwierdzam formularz nie działa. Sprawa z odrzucaniem key już mnie irytuje. Inni z bananem na twarzy grają, a ja mam jakieś jaja.

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:44 
Redaktor Battlefield.pl

Hej,

U mnie to samo pokazuje się na Operze 10.50 i na IE8, więc widzę, że mają jakiś problem. Na Firefoxie 3.6 wyświetlają się kategorię. Spróbuj skorzystać właśnie z tej przeglądarki.

Swoją drogą, dam im znać, że jest problem właśnie z tymi przeglądarkami :).

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:46 

wojti18 napisał(a):
Potwierdzam formularz nie działa. Sprawa z odrzucaniem key już mnie irytuje. Inni z bananem na twarzy grają, a ja mam jakieś jaja.

najpierw myślałem, że to ja coś źle zrobiłem. Ale teraz to widzę, że to nie przypadek. Mam tylko nadzieję, ze faktycznie jutro zacznie działać.

[EDIT]
Z ciekawości pytam tych, którzy mają problemy z serialem. Jaki rodzaj uwierzytelnictwa wybraliście na końcu instalacji? Z płyty, czy przez sieć?

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:52 

Sieć.
// Faktycznie na FF działa. Zaraz im wyśle o co chodzi.

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:59 

wojti18 napisał(a):
Sieć.
// Faktycznie na FF działa. Zaraz im wyśle o co chodzi.

No to jeśli reszta też wybrała sieć, to chyba znalazłem możliwego sprawcę tego problemu.

PostNapisane: 4 mar 2010, 22:04 

Możesz się podzielić przypuszczeniami?
@ Co do EA napisałem stosowną wiadomość nie pozostaje nic tylko czekać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2