Teraz jest 28 lis 2024, 13:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 mar 2010, 17:53 

Satyr napisał(a):
Może mnie ktoś oświecić? Wprowadziłem kod który dostałem na AKsu i sie nie odblokował. To znaczy wyskoczyl napis ze kod jest ok a zawartość gotowa do pobrania. Co dalej?

jak rozpoczniesz rozgrywkę to będzie widoczny.

mnie dziwi dlaczego nie widać spawarki mechanika (już po odblokowaniu) w arsenale (okno wybory przed wejściem do rozgrywki). Na szczęście jest dostępna pod "3" (też tak macie).

PostNapisane: 4 mar 2010, 18:34 
Moderator forum

dekard napisał(a):
Satyr napisał(a):
Może mnie ktoś oświecić? Wprowadziłem kod który dostałem na AKsu i sie nie odblokował. To znaczy wyskoczyl napis ze kod jest ok a zawartość gotowa do pobrania. Co dalej?

jak rozpoczniesz rozgrywkę to będzie widoczny.

mnie dziwi dlaczego nie widać spawarki mechanika (już po odblokowaniu) w arsenale (okno wybory przed wejściem do rozgrywki). Na szczęście jest dostępna pod "3" (też tak macie).

Tak ma byc. Nie widac jej, jest dostepna dopiero w akcji :)

PS. Wojtas Ty zyjesz???? :shock:

PostNapisane: 4 mar 2010, 19:33 
Moderator forum

Żyję i mam się dobrze :)
Dawno nie widziałem tak niedopracowanej gry, granie w ta grę teraz to droga przez mękę....Porażka, np teraz wcale nie mogę wejść na serwer...żaden
Pozdro Mayek

PostNapisane: 4 mar 2010, 20:04 

Dziś zmiana 0 180 % xD Nie da się grać ciągle wywala jakieś dziwne wiersze komend wyskakują mi w menu ;x Chybe DICE się pośpieszyło z PC wersją

PostNapisane: 4 mar 2010, 20:31 

Wujek_WilQ napisał(a):
Dziś zmiana 0 180 % xD Nie da się grać ciągle wywala jakieś dziwne wiersze komend wyskakują mi w menu ;x Chybe DICE się pośpieszyło z PC wersją

Chyba o 180 stopni.. :P
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku, nawet do pulpitu nie wywalało. Czekam dalej, aż przywrócą system 'veterana' bo zdaje się, że od rana nie działa.

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:01 

ZiuZiak napisał(a):
Wujek_WilQ napisał(a):

Chyba o 180 stopni.. :P
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku, nawet do pulpitu nie wywalało. Czekam dalej, aż przywrócą system 'veterana' bo zdaje się, że od rana nie działa.

Mi działa , za to właśnie wybuchł mój czołg i mnie do pulpitu wywaliło

PostNapisane: 4 mar 2010, 21:16 

Da sie jakos ustawic zeby wyszukiwarka serverow nie pokazywala mi serverow hardcore? wiekszosc w nazwie nie ma hc i krew mnie zalewa

PostNapisane: 4 mar 2010, 22:16 

Mi się gra dobrze. Wprawdzie ma czasem problemy typu "Nie mogę się połączyć z EA", ale w końcu wchodzi. To co mnie denerwuje to brak możliwości ustawienia w "Graj teraz" czy serwer ma być rankingowy oraz ping.

PostNapisane: 4 mar 2010, 23:12 
Moderator forum

Multi całkiem,całkiem o dziwo na razie rush lepiej się gra niż CQ, troche za szybka jak dla mnie czasami.
Niestety, zdobyte dodatki (preorder) i tak są odblokowywane :) w ciągu 1 godziny odblokowało mi 3 razy naprawiarkę
No i karabin w czołgu jest jak w klasycznym BF. Oczywiści przeszkadza , jak pisali inni, gdy gośc leci na wprost ciebie dostaje całą serię w klatę i zabija cię nożem - przeginka :(

PostNapisane: 5 mar 2010, 07:43 

Wczoraj na 6h grania ani jednego wywalenia na pulpit, ani jednej zwiechy. Teraz mam taki problem* os Win7 64* nie pokazywalo mi pingow serwerow w przegladarce, w becie rowniez. Znalazlo sie na to rozw. wystarczylo odpalic gre jako admin. Teraz jak tak robie to widze ping jakichs max 50 serwow, reszta ma kreske zamiast pingu. Polskie serwy musialem po nazwie wyszukac. Ma ktos podobnie?

PostNapisane: 5 mar 2010, 09:18 

Satyr napisał(a):
Wczoraj na 6h grania ani jednego wywalenia na pulpit, ani jednej zwiechy. Teraz mam taki problem* os Win7 64* nie pokazywalo mi pingow serwerow w przegladarce, w becie rowniez. Znalazlo sie na to rozw. wystarczylo odpalic gre jako admin. Teraz jak tak robie to widze ping jakichs max 50 serwow, reszta ma kreske zamiast pingu. Polskie serwy musialem po nazwie wyszukac. Ma ktos podobnie?

Tak ja mam :/ Niestety ta wyszukiwarka jest jeszcze niedorobiona :/
Wczoraj grajac na roznych trybach pojawilo sie dziwne zjawisko, a minaowicie chodzi mi o goraczke druzynowa (squad rush). Po rozegraniu ataku i obrony na jednej mapie wywala z serwa :O a pisze o tym poniewaz podczas grania w inne tryby rozgrywki tak sie nie dzieje :/

PostNapisane: 5 mar 2010, 10:06 

wywala z serwa z jakims komunikatem?

PostNapisane: 5 mar 2010, 10:59 

KUŹWA, kupiłem, odpaliłem, przez godzinę nie mogłem wejść na żaden serwer. W końcu się udało, klasycznie biorę kit snajpera lecę na flankę, padam... ku.wa gdzie jest czołganie?? nie ma, jest tylko kucanie. Ja pier...le, co za g..no. I teraz jeszcze się okazało ze nie mogę oddać gry do empiku bo zwrotów nie przyjmują. ZAŁAMKA,
to takie moje pierwsze wrażenia z tego klona MW2 (bo battlefield toto na pewno nie jest)

a jeszcze gdzieś doczytałem ze nie będzie można robić modów do tej gry. TRAGEDIA

PostNapisane: 5 mar 2010, 11:19 

No to jestem po pierwszych 4h grania.
Gra miód, jednak dziegciu nie brakuje.

Trochę rozczarowujące jest to, że praktycznie nie zmieniło się nic od wersji BETA, prócz nowych map. Spodziewałem się czegoś więcej, a w szczególności poprawki dupereli, takich jak choćby pokazywanie ping przy wyborze serwerów, czy zapisywanie ulubionych.

W pierwszej kolejności to tryb hardcore (grałem wczoraj w większości na takim serwerze); mało tego, że takich serwów jest jak na lekarstwo, to jak policzyłem 11/12 znalezionych z wielgachnej listy było wypełnione po brzegi (nie ma filtra na HC).

Niedorzeczny jest fakt, że jak gra się klasą recon i w normalnym trybie zaznacza się przeciwników na mapie, tak w HC owszem jest komenta "enemy spotted", ale nic ona nie daje graczom z drużyny, bo ani na hud nie ma nad gościem trójkąta, ani na mapce nic się nie pokazuje, bo jej nota bene nie ma.
Zaznaczanie przeciwników dotyczy wszystkich klas i jest takie samo.

Kolejny sprawa dotycząca rozgrywki, to brak danych dla mojej ulubionej klasy z BF2 - medyka, gdzie leży kompan do reanimacji, a nawet jak leży, to nie może on przywołać sanitariusza, a ratujący nie wie ile ma czasu na reanimację.

Brak też opcji komend pod "Q" rodem z BF2 (spory minus). Grając rannym szturmowcem zwracam się do medyka z pomocą, a tu słyszę "want some ammo?" -.-
Rozpacz.

Dodatkowo połączenie z serwerem zależy...hmm od dziwnych rzeczy, bo nawet jak jest miejsce na serwie, klikam połącz, wyświetla się komenda "connecting", po czym bez żadnego komunikatu wraca do przeglądarki serwerów.

Na brawa zasługuje natomiast optymalizacja. Grałem na ustawieniach high, w 1024x768 przy c2d 3.0 4Gb RAM i 9800GT. Wszystko chodziło bez zacinek, klatek średnio od ok 40 do 80.

Dla mnie ta gierka to i tak wypas. Wymaga sporych poprawek i łat, bo jest trochę dziurawa i tak jak pisałem wcześniej, nie wykorzystuje atutów klas, ale to świetna kontynuacja BF2.
Trzeba być dobrej myśli, że programiści poprawią co nie co.
Zapowiada się GOTY. :wink:

Ostatnio edytowano 5 mar 2010, 11:24 przez Wierzbin, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 mar 2010, 11:22 

(--+--)Markus napisał(a):
KUŹWA, kupiłem, odpaliłem, przez godzinę nie mogłem wejść na żaden serwer. W końcu się udało, klasycznie biorę kit snajpera lecę na flankę, padam... ku.wa gdzie jest czołganie?? nie ma, jest tylko kucanie. Ja pier...le, co za g..no. I teraz jeszcze się okazało ze nie mogę oddać gry do empiku bo zwrotów nie przyjmują. ZAŁAMKA,
to takie moje pierwsze wrażenia z tego klona MW2 (bo battlefield toto na pewno nie jest)

Toś się chłopie obudził. To, że nie ma i nie będzie kampienia plackiem, było wiadomo już od miesięcy. Nie wiem czego się spodziewałeś?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2