Teraz jest 29 lis 2024, 06:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 mar 2010, 03:57 

skins81 napisał(a):
Dzięki stary pomogło, trzeba uruchomić grę jako Administrator teraz pokazuje PING :D

U mnie nie pomaga. :( win7 64

PostNapisane: 5 mar 2010, 08:04 

ja caly czas jestem jako administrator a pingu od bety nie widze...raz mi go pokazalo, bylem juz happy, ze wkoncu naprawili to i w pelnej bede widziec pingi, ale sie przeliczylem. Po wyjsciu z serwera i probie znalezenie nowego bylo to samo.... win7 64 :)

PostNapisane: 5 mar 2010, 09:00 

Powiem jedno ten BF jest przyfulowany xD może to tego wada?
ale tak pozatym ja też mam problem np gdy uzywam graj teraz to czasem wyskakuje błąd połoczenia,i tak samo na dedykach,EA musi coś zrobić bo Bad Company 2 pc jest zbugowane,i w tej chwili wole chyba MW2

Miejmy nadzieję że będzie patch mam wsztkie wymienione problemy co wy w orginalce i trze czekać

PostNapisane: 5 mar 2010, 09:16 

matzel napisał(a):
ja caly czas jestem jako administrator a pingu od bety nie widze...raz mi go pokazalo, bylem juz happy, ze wkoncu naprawili to i w pelnej bede widziec pingi, ale sie przeliczylem. Po wyjsciu z serwera i probie znalezenie nowego bylo to samo.... win7 64 :)

Prawy przycisk myszy na skrocie do BFBC2 --- uruchom jako Administrator i ping bedzie widoczny.

PostNapisane: 5 mar 2010, 09:20 

http://www.youtube.com/watch?v=EIP4OylMFyY i http://www.youtube.com/watch?v=tIHKcvuE ... re=channel takie mam problemy acz kolwiek to jest sam jeden. To nie jest przegrzewanie się karty, sterowniki są nowe odinstalowałem stare. Gra chodziła na najniższych test www.canyourunit.com wykazł mi coś dziwnego że Video card nie ma czegoś O.o http://iv.pl/images/80557988912092477705.jpg . Czym to może być przyczyna ? w GTA 4 nie mam takiego problemu heh... oddać od serwisu kompa ?

PostNapisane: 5 mar 2010, 12:05 

Mi się pojawił ping, po uruchomieniu gry w trybie administratora[W764bit]. Natomiast nie wykrywa mi x-fire multi[w single x-fire nalicza godziny]. Wyskakuje mi okienko, z xf że muszę uruchomić grę w trybie Administratora tyle, że ja już mam ten tryb ustawiony;/
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/650 ... ea928.html

PostNapisane: 5 mar 2010, 14:02 

Z tego co widzę to uprawnienia administratora są potrzebne tylko po to aby widoczny był ping serwerów.
Niestety w niczym nie pomaga to w dostawaniu się do gry multi. Tak jak napisali na forach oficjalnych - pracują nad jakąś łatką. Czekać nam trzeba cierpliwie :roll:
Ciastus; Can you run it informuję cię że masz za słabą kartę graficzną, nie spełniającą wymagań gry. To że test jest zaliczony wynika z tego że procek, ram, system i dysk spełnia wymagania. Inna sprawa, czemu masz 32bitowy system skoro procek masz 64 bitowy?

Pozdrawiam
p.s. Swoją drogą, witam wszystkich bo nowy na forum jestem :D

PostNapisane: 5 mar 2010, 15:06 

U mnie jest ten sam problem. Nie mogę wejść na serwer - dostaję komunikat, że ten jest pełen (nawet jeżeli chwilę wcześniej przy wyszukiwaniu pokaże, że graczy jest np. 20/32).

Udawało się grać, gdy dołączałem do brata (z zakładki "przyjaciele"). Może u Was to pomoże. U niego problem nie występuje. Dlaczego tak się dzieje? Nie wiem.. Dodam, że obaj mieliśmy na komputerach betę.

PostNapisane: 5 mar 2010, 16:03 

Mnie dla odmiany wywala do pulpitu, oprócz komunikatów że mam sprawdzić łącze.

Zdravim.

PostNapisane: 5 mar 2010, 16:04 

Słaba karta ? no kurw... nawet na minimalnych pójdzie -.^ mam na karcie 1 GB a taktowanie nie wiem xD. To co mam zrobić ?? kupić nową kartę ?

PS. Sam nie wiem ... mam 32Bitowy komp heh...

PostNapisane: 5 mar 2010, 16:07 

Heh mam nadzieję, że się pospieszą z tym patchem :/
Póki co nie udało mi się zagrać w multi ani razu.
Spróbowałem po usunięciu plików bety i dalej pokazuje wszędzie pingi 999 i przy połączeniu chce abym sprawdził moje połączenie sieciowe, ew. nie można się połączyć z ea. Trochę głupio wypuszczać grę działającą "nie do końca"....

PostNapisane: 5 mar 2010, 17:17 

OK, inny patent na problemy z połączeniem z serwerem (serwer niby zapełniony). U mnie działa jako tako, ale jakoś tj. udaje się w 50% połączyć z serwerami.

Panel sterowania -> Zapora systemu Windows -> Wyjątki ; wywalamy: dwie sztuki Bad Company 2, Bad Company 2 BETA, EA: Battlefield.... , 2 sztuki wyjątków Punkbustera.

Znalazłem to na forum EA, teoretycznie miało tylko działać z windą 7, ale działa też jak widać na XP.

Jeżeli ktoś to zastosuje dajcie znać czy u Was działa.

PostNapisane: 5 mar 2010, 17:43 

Hmm, po ściągnięciu ostatniej poprawki nawet w single wywala mi do pulpitu :o jak na PC tak i na lapku :( poddaje się.

Zdravim.

PostNapisane: 5 mar 2010, 18:04 

Zrobiłem to co mówiłeś, wywaliłem bfbc2 i bete oraz punkbustery, odświeża mi servy szybciej, ale dalej wszystkie mają ping 999 i przerywa połączenie kiedy próbuje wbic ;/

Piospi EDIT: Jeszcze raz zobaczę, że ktoś płacze z powodu braku możliwości dołączenia się do gry to dam ostrzeżenie w nagrodę. Piszę się o ewentualnych wskazówkach jak rozwiązać dany problem !

PostNapisane: 5 mar 2010, 22:49 

Pytanie - wiadomo coś z tym wywalaniem gry do pulpitu ? Singiel działa mi bez zarzutu, jednak jak chce zagrać na multi to albo wyrzuca mnie od razu w momencie szukania serwera, albo gdy zaczyna niby łączyć z ktorymś. Próbowałem już zmieniać rozdzielczość i nic to nie dało. Bety nie miałem, tylko dziś zakupiłem FULL. Jeśli potrzeba konfiguracja to WIN 7, Quad Q9300, 4gb ram i radeon hd4890 + najnowsze stery.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2