Blizzard_ napisał(a):
Mnie wywalało za to:
gladky napisał(a):
mnie wywala za
próbowałem chyba już wszystkiego z tym pb co tylko sie da .... także to nie moja wina , bo cod4 nie ma problemów z pb , wiec chyba musimy czekać aż wydadza odpowiedni update na serwery i klijentów
Wujek_WilQ napisał(a):
Rozwiązałem PB u mnie działa nie wiem jak u was ...
Wystarczyło wejść do Narzędzia Administracyjne -> Usługi i PnkBstrB.exe dać na uruchamianie ręczne i wyłączyć. Sprawdziłem na paru serwerach z PB i działało.
To jak najbardziej mi pomogło.
Wreszcie działa! Dziękuję
mi nie pomogło, tam są dwie usługi pba i pbb , zmieniam na uruchamianie ręczne , wyłączam je nawet i nadal pb kopie z gry. Moim zdaniem EA coś poprawiło, bo wcześniej ciągle był komunikat, nie mogę się połączyć z EA online. Teraz już widzi listę serwerów, wchodzę na grę, a PB kopie mnie z niej po pół minucie granie. Oczywiście wszystko ręcznie zaktualizowałem.
Moim zdaniem to skandal, wydałem na grę 150 zł, a nie mogę grać. W poniedziałek oddaje ten chłam. Bo tak jak EA swoje serwery poprawiło, tak zapomniało dać cynk Evenbalance.com, żeby zaktualizowali PB do tej gry
Jeden wielki żal. Po kiego oni wypuszczają nie przetestowaną grę ? zwykli złodzieje, nic więcej.