Teraz jest 28 lis 2024, 19:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2010, 16:40 

Tak narzekacie na te granatniki, podnoszących medyków pod obstrzałem i na wszechobecnych snajperów, a przecież to jest bolączka każdego BF od 2 w górę. Minie trochę czasu i dzieci które się teraz jarają nową grą wykruszą się i zostaną tacy co bardziej lub mniej będą ogarniać. Teraz gra jest hitem ale za dwa, trzy miesiące niedzielni gracze z gimnazjum się znudzą i komfort grania się poprawi.

PostNapisane: 7 mar 2010, 17:18 

Oby. Gra ma olbrzymi potencjał. Trzeba nam teraz tylko patchy.

PostNapisane: 7 mar 2010, 19:56 

witam.
generalnie przeczytałem od wczoraj cały temat, i o wrażeniach w multi/single i tym podobne tematy i śmiem stwierdzić że nie muszę już teraz zmieniać kompa i kupować BC2 bo się po prostu nie opłaca.., czyż nie? w ile przechodzi się single player? multi to na razie kicha z tego co widze?

PostNapisane: 7 mar 2010, 20:37 

tragedia z tym kontem EA , wyszukiwanie serwerów trawa zbyt długo , nawet na odświeżaniu histori .... czy takie niedoróbki bedą standardem w grach , to tak jak wypuszczanie półproduktu , który z czasem sie poprawi ...

PostNapisane: 7 mar 2010, 20:57 

Moim zdaniem to się poprawi szybko. Myślę, że do dwóch tygodniu już będzie się grało fajnie. Wrażenia z mp pomijając błędy są świetne. Wiem, że będę w to grał.

PostNapisane: 7 mar 2010, 21:08 

Bardzo podobna sprawa była z COD4. Nawalały główne serwery i granie było niemożliwe.
Niestety pozostaje nam cierpliwie czekać na poprawienie wszystkich błędów wieku dziecięcego gry.

PostNapisane: 7 mar 2010, 22:25 

wrazenia sa takie, ze jak masz codziennie plany na wieczor to kupuj, w przeciwnym wypadku nie, bo i tak urwał jego mać nie pograsz. snajperzy to plaga i patologia, spotkalem sie juz z sytuacja, ze snajperow bylo wiecej niz polowa wszystkich graczy.

PostNapisane: 7 mar 2010, 23:21 

Nie drażni Was trochę taki sam wygląd budynków? na każdej mapie te same , te same wejścia, okna schody i drabinki,rozstaw pokoi trochę mnie to irytuje.
No i servy znowu padły 23:00 :evil:

PostNapisane: 7 mar 2010, 23:36 
Zbanowany

A po co Ci wygląd, jak najfajniej je się niszczy. I po to one są ;d

PostNapisane: 8 mar 2010, 00:44 

co post to bardziej sie zniechecam aby kupic gierke...

ale do rzeczy bo mam pare pytan:
1. Czy mozna przejmowac cudze pojazdy, czy tylko swoimi mozna prowadzic ostrzal?
2. Jak to jest z przejmowaniem flag... jak w BF2 ze przejmuje sie co sie chce, czy moze jak w Project Reality jedna po drugiej?
3. Co jaki czas mozna wyrzucic apteczke/amunicje i ile w ogole jest ich dostepnych?
4. Czy mozna rozjezdzac ludzi quadem, czolgiem, apc itd.?
5. Do jakich map z BF2 moglibyscie porownac te w BC2? Chodzi mi o wielkosciowy aspekt.
6. Jaki szeroki jest przedzial miedzy kolejnymi awansami? Tak Pi razy drzwi...
7. Awans wyglada jak cos na wzor z Modern Warfare ze "buduje sie" swojego zolnierzea i jego sprzet?
8. Czy istnieje chociaz jakis zalazek grania druzynowego? Nie mam na mysli czegos jak w PR ale tez nie jak w BF2 gdzie kazdy gra sam choc jest sie w teamie ;/
9. Jak czesto Reacon moze puszczac ostrzal artyleryski z tej swojej lorneteczki? Bo na filmikach widac ze co 2 minuty -_-
10. Mozna zginac od wybuchu czolgu gdy sie blisko stoi ?

To chyba tyle na razie co przyszlo mi do glowy a nie wynika z filmikow na YT... Czekam na szczere odpowiedzi. Pozdro

PostNapisane: 8 mar 2010, 01:20 
Moderator forum

1. Można i cudze.
2. Każdą jaką się chce.
3. Jedną możesz wyrzucić i ładuje się następna (nie tak jak w BF2, że rzucało się 3 naraz).
4. Tak.
8. To zależy od ludzi na serwerze.

PostNapisane: 8 mar 2010, 02:21 

5. Średniej wielkości, mogły by być większe.
7. Dość umiarkowany. Nie awansujesz postaci na 10 lvl w jeden dzień.
10 Tak.

PostNapisane: 8 mar 2010, 10:17 
Zbanowany

bombelg napisał(a):
8. Czy istnieje chociaz jakis zalazek grania druzynowego? Nie mam na mysli czegos jak w PR ale tez nie jak w BF2 gdzie kazdy gra sam choc jest sie w teamie ;/

Zdarza się. Generalnie zazwyczaj sprowadza się to do tworzenia baz ognia za niezniszczalnymi osłonami i spamowania tam apteczek i ammo packów. Zdarzają się myślący engowie, którzy naprawiają sojusznicze pojazdy. Anyway, obecnie to BC2 jest zalane snajperskimi dzieciakami, co, na szczęście, niedługo prawdopodobnie zostanie naprawione, typu limit reconów 2-3 na team 16-osobowy.

bombelg napisał(a):
9. Jak czesto Reacon moze puszczac ostrzal artyleryski z tej swojej lorneteczki? Bo na filmikach widac ze co 2 minuty -_-

Nie jestem pewien, natomiast jest to coś w tych granicach. Też nadchodzi solidny nerf dla moździerza bo to jest przesada.

PostNapisane: 8 mar 2010, 12:38 

Uparliscie sie na snajperow :), jak jest duza mapa to snajper, jak jest mala to medyk, jak jest duzo pojazdow to mechanik. Proste :).

PostNapisane: 8 mar 2010, 12:39 

Ozovich napisał(a):
Anyway, obecnie to BC2 jest zalane snajperskimi dzieciakami, co, na szczęście, niedługo prawdopodobnie zostanie naprawione, typu limit reconów 2-3 na team 16-osobowy.

Nie jestem pewien, natomiast jest to coś w tych granicach. Też nadchodzi solidny nerf dla moździerza bo to jest przesada.

Generalnie wg tego to powinni usunać Recona, żeby "dorośli" nie płakali. Recon/moździerz co następne? Może niech wprowadza limit na kazda klase? Np 1 medyk na team, amunicji w granatniku tylko na 2 strzaly. Moim zdaniem ograniczenia w postaci limitu postaci na str to lipa. Wystarczy lepiej zbalansowac damage itp Recona i placze umilkna.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2