Teraz jest 25 lis 2024, 05:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 mar 2010, 23:33 

Za dużo ludzi w to gra. Serwery pozapychane i zanim znajdę cokolwiek gdzie się mogę wbić z sensownym pingiem mija nawet do 10 min :/. Coraz więcej ludzi ogarnia TP ( przynajmniej na zagranicznych serwerach) - przy rushach jak 2-4 graczy razem się pomału przebija to przy każdym kamieniu czy innej osłonie lecą apteczki i ammo boxy, spotowanie też jakby coraz częstsze jest. W dobrym kierunku idziemy :D

PostNapisane: 9 mar 2010, 00:27 

Ja jakos tego nie widze, jak gram bez kumpli to krew mnie zalewa. Teraz mialem gre na tej pustynnej mapie, sam rozwalilem pierwsze dwa boxy bo reszta sie bawila w campienie, przy kolejnej strefie bylo to samo i stracilem cierpliwosc. Najlepsze ze 95% tych camperow tak lami ze glowa mala. Z tymi ammo boxami to tez roznie bywa, a to przeciez cenne punkty.

PostNapisane: 9 mar 2010, 01:08 

hm,przeczytałem cały temat... A więc co do broni w assaulcie to mam do fs.... Aks74u jest fajna lecz sądze ze xm8 k lepszy,medykiem rzadko gram bo nawet apteczki niemam a mam 14 range... A najczęściej gram snajperem w trybie rush w obronie... Gram nim ponieważ kocham m95 i chce sobie z niej poaabijac. Inzynier dobry jest... Jak jest czołg,apc czy co tam to chowam się i czekam by go naprawic i często pomagam zaznaczając strzałką.
Co do ograniczeń- panowie to jest wojna, niepłaczcie ze za duzo snajperów itd... To wojna. Jak ktoś lubi niech gra sobie nim i niebęde tolerował ograniczeń Jak w DoD. Co do medyków się zgodze... Lekka przesada.
Jedynym umnie minusem to obecna przeglądarka serwerów.
A brak lezenia to dobra sprawa... Ponieważ można „kopać dołki” ze tak powiem i by była masakra. I tak cięzko idzie zabic dobrze schowanego snajpera...
Grafika i fps +
Dźwięk +
Fizyka itd wielki +
I te wszystkie unlocki są w sam raz, jedynie narzekam na serwery i Pb.
Pozdrawiam, duzo fragów panowie. Do zobaczenia na wojnie :)
A wrazenia z gry z taką grafą to 5/5

PostNapisane: 9 mar 2010, 01:12 

A ja przed chwilą miałem istny snajpersko-kamperski koszmar. Po prostu grać się nie da przez te kampy.
Zasadzi gdzieś taki dupsko w krzakach (mapa z jesienią i wyspami), to ruszyć się nie da, bo strzelają z daleka i ich nawet nie widać. Respawn w bazie, 2 minuty biegu i znowu strzał. Po kilku podejściach odechciewa się zupełnie. Przecież to bez sensu jest, tym bardziej jak się trafi garść niepełnosprytnych w drużynie, to tylko wyjść z serwa.
Jak by się dało ograniczyć kamperów=snajperów, byłaby zupełnie inna gra... :evil:
Nie mogę doczekać się już modów.

PostNapisane: 9 mar 2010, 01:22 

Ja właśnie skończyłem grać drugi sparing i grało się zupełnie przyjemnie. Po czym wszedłem na Wilka i stwierdziłem, że ta gra na freeplayu po prostu nie ma sensu. Szkoda nerwów na kampy...

qwakaer napisał(a):
Dlatego takiego czegoś nie wprowadzą. Bo to będzie lekko powiedziawszy bezsensu.
Powiedzmy że wchodzi taki newbie z 1 rangą i 0 skillami i to on bierze jednego* recona....i co ? Tylko go noobi i byłby bezużyteczny. Jeżeli wkurwia was, że każdy gra reconem to wy też nim grajcie i to wy będziecie wkurzać innych.

Bez sensu, a jednak działało idealnie w Call of Duty. Na noobków nic nie poradzisz. W bf2 jak ktoś zabierze heli/samolot i nic nie ogarnia to co? Jajco.
A tekst z graniem reconem by być takim jak inni jest na poziomie hmm, podstawówki (no offence)? Chowany FTW!

PostNapisane: 9 mar 2010, 03:06 

dla mnie bezsensem jest serwer rankingowy bez PB , dzisiaj grałem z idiotami na takim serwerze którzy ewidentnie mieli Wallhacki i poziomy już po 30 , z serwer szybko opustoszał , a goście mieli po 30/0 ratio ... korzystanie w haxa nabija ci lvl , głupota tylko niewiem po czyjej stronie

PostNapisane: 9 mar 2010, 08:38 
Zbanowany

Adasi napisał(a):
A tekst z graniem reconem by być takim jak inni jest na poziomie hmm, podstawówki (no offence)? Chowany FTW!

Najpierw narzekacie, a potem walisz takimi epitetami ; oo (i nie, nie chodzę do podstawówki, lecz o wiele dalej ;))

PostNapisane: 9 mar 2010, 12:53 

gladky napisał(a):
dla mnie bezsensem jest serwer rankingowy bez PB , dzisiaj grałem z idiotami na takim serwerze którzy ewidentnie mieli Wallhacki i poziomy już po 30 , z serwer szybko opustoszał , a goście mieli po 30/0 ratio ... korzystanie w haxa nabija ci lvl , głupota tylko niewiem po czyjej stronie

Sam bym chętnie sobie nabił od razu najwyższy level :) W BF2 jakoś fajnie się zdobywało te odznaczenia itp, w BC2 mnie to jakoś osobiście nie bawi. Wyobraź sobie wczoraj gramy sparing, goście się uparli na unlocki. Roba i Fiskus jakieś tam już mieli, ja połowe tego co oni, Breiker nie wiem czy miał jednego. Co prawda wygraliśmy, ale rozgrywka nieco śmieszna, każdy ma inne bronie :D

qwakaer napisał(a):
Adasi napisał(a):

Najpierw narzekacie, a potem walisz takimi epitetami ; oo (i nie, nie chodzę do podstawówki, lecz o wiele dalej ;))

Jak już pisałem, no offence. Nie sugerowałem, że chodzisz do podstawówki :]

PostNapisane: 9 mar 2010, 15:00 

Wierzbin napisał(a):
A ja przed chwilą miałem istny snajpersko-kamperski koszmar. Po prostu grać się nie da przez te kampy.
Zasadzi gdzieś taki dupsko w krzakach (mapa z jesienią i wyspami), to ruszyć się nie da, bo strzelają z daleka i ich nawet nie widać. Respawn w bazie, 2 minuty biegu i znowu strzał. Po kilku podejściach odechciewa się zupełnie. Przecież to bez sensu jest, tym bardziej jak się trafi garść niepełnosprytnych w drużynie, to tylko wyjść z serwa.
Jak by się dało ograniczyć kamperów=snajperów, byłaby zupełnie inna gra... :evil:
Nie mogę doczekać się już modów.

tez jestem za limitowaniem klas. Medyk, asfalt i inżynier to powinni być max po dwóch na mapę, reszta snajperzy. Weźmie taki jeden z drugim kit asfalta, biega, zygzakuje skacze, ciężko barana trafić. Jakby grał snajperem to stałby/kucał w miejscu, od razu przyjemniej by było. ;)

Wierzbin - jak nie mozesz przebiec w otwartym terenie bo cie zli znajperzy zabijają, to wez na chwile sam snajpę i osłoń swój zespół wybijając wroga. Wot i cała filozofia...

PostNapisane: 9 mar 2010, 15:41 
Zbanowany

Adasi napisał(a):
qwakaer napisał(a):
Adasi napisał(a):

Jak już pisałem, no offence. Nie sugerowałem, że chodzisz do podstawówki :]

Ohh dobra spoko, przecież nic się wielkiego nie stało ;d

(--+--)Markus napisał(a):
tez jestem za limitowaniem klas. Medyk, asfalt i inżynier to powinni być max po dwóch na mapę, reszta snajperzy. Weźmie taki jeden z drugim kit asfalta, biega, zygzakuje skacze, ciężko barana trafić. Jakby grał snajperem to stałby/kucał w miejscu, od razu przyjemniej by było. ;)

Właśnie im tutaj wszystkim chodzi żeby mniej było snajperów ! A Ty mówisz zupełnie przeciwnie ; d
Mi to jest osobiście obojętnie i nie przeszkadza mi AŻ TAK ilość snajperów :)

PostNapisane: 9 mar 2010, 16:58 

(--+--)Markus napisał(a):
Wierzbin - jak nie mozesz przebiec w otwartym terenie bo cie zli znajperzy zabijają, to wez na chwile sam snajpę i osłoń swój zespół wybijając wroga. Wot i cała filozofia...

Jak by to było takie proste, to bym tu nie pisał. Na serwerach HC twoja teoria bierze w łeb.
Momentami miałem wrażenie jakichś wallhacków, bo to nie możliwe, żeby wychylić się dosłownie na sekundę i dostać w tym czasie kulę, nawet grając klasą recon.

PostNapisane: 9 mar 2010, 17:30 

http://img412.imageshack.us/img412/8631/bc2petik.jpg
Krzyki na czacie "cheat cheat" niezapomniane ;')

PostNapisane: 9 mar 2010, 17:34 

Jak Wy już tak bluzgacie na snajperów, to nie wyobrażam sobie co będziecie robić jak większość z nich dorwie M95.

PostNapisane: 9 mar 2010, 17:54 

Na początku było fajnie ale teraz BC2 zmienia się w koszmar gorszy niż MW2. To co się dzieje teraz jest gorsze od maksymalnie wnerwiającego "nie można znaleźć hosta".

1) Mega długie wyszukiwanie serwerów - wypełnienie listy trwa bardzo długo więc krew cie zalewa gdy już wejdziesz na serwer to są timy 14 kontra 18 a na dodatek połowa twoich to Je*aki snajperzy -,- Normalnie można by wyjść i znaleźć ale trwa to kolejne, jakże cenne minuty z wolnego czasu.

2) Częste wyjścia do windy - Granica została przekroczona niedawno, po tym jak pałowałem się z drużyną 3/4 sniperzy którzy swojego dupska nie ruszą na inną klasę (brawo inteligencji - w ulicach biegać ze snajperką) a już zwłaszcza mechanika a sam nie rozwalę czołgu naprawianego przez wrogich eng. No więc dopałowałem się do końca gry (wkur*ienie na maksa) i spodziewa się człowiek "przegrana" a tu j*b i znajomy widok pulpitu. Punkty poszły się...

3) Lagi - tutaj nie wiem czyja to wina - Bc2 czy mojego szanownego dostawcy neta ale często zdarzają się lagi.

4) Genialny autobalans - bardzo często nuby się przesiadają do tej lepszej drużyny (też to czasem robię ale tylko wtedy gdy różnica między graczami nie będzie 2 lub więcej) i rozgrywka jest beznadziejna.

Za wulgaryzmy przepraszam ale mnie normalnie tak wnerwia że nie mogę... Ale to jest otoczka gry - sama jest bardzo fajna :D

PostNapisane: 9 mar 2010, 20:14 

Słuchaj dopiero gra jest nie całe dwa tygodnie wiec nie ma co marudzic chłopaki tam cos robia , dajcie im pare miesiecy i bedzie super:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2