Ozovich napisał(a):
Qusso napisał(a):
Ozovich widac ze nie grales z zadna dobrą grupą graczy skoro mowisz takie bzdury , noob nie powinien dobradzac noobom , czyż nie ? ( NIe rozumiem dlaczego tylko na polsich forach spotykam takich hejterów jak ty , dlatego staram sie ich unikac )
Recon to druga najbardziej przydatna klasa w grze dla teamu po medzie .
Może zastąpić assulta
- niszczenie budynków
- niszczenie HMGs
- niszczenie mcomów
- najlepsza klasa do mounted gunów w czołgach , helikopterach i UAV ( chyba ze w choperze masz rozgarnietego inzyniera ktory umie naprawiac Cie w locie swapujac spoty , ale tego jeszcze nie widzialem nigdy poza ludzmi z ktorymi ja gram ( clan + koledzy )
- równie dobry fragger ktory niepotrzebuje medyka
Może zastąpić enga
- niszczenie czołgów
- niszczenie APC ( najlepsza klasa do tego )
- niszczenie Choperów ( równiez najlepsza klasa do tego w grze )
- niszczenie UAV ( najlepsza klasa )
-Nie potrzebuje assysty meda zeby robic pomiot
- jesli dobrze spotuje bezcenna postac w druzynie
- najlepszy spawn pointer w grze , o ile jest sprytny i umie uzywac kulki
- najlepszy cover dla uzbrojonych m-comów o ile umie uzywac mortara lub c4
to kilka przykladow . Nie rozsmieszaj sie i nieopowiadaj bzdur ludziom ktorzy chca sie czegos nauczyc
Generalnie za długie i chciało mi się czytać dokładnie (zresztą nie lubię elaboratów reconowych fanbojów usprawiedliwiających istnienie tej klasy) ale ujmę to tak: niech sobie rozwala APC samym spojrzeniem i kosi helikoptery piorunami z dupy. Problem polega na tym, że tutaj gra polega na objectivach a w tym recon jest właściwie bezużyteczny w porównaniu z resztą. Comprende newbie?
No comprende... zagraj kiedyś na cq , albo na rush i pobroń sitcomów trochę, bo jak na razie to głupoty gadasz.Już wszyscy wiemy , że nienawidzisz snajperów i w ogóle , ale przestań mówić , że są bezużyteczni ....żeby nie było , snajperem nie gram , nie mam nawet z 10 killi tą klasą , ale mówienie , że jest ona bezużyteczna jest śmieszne
PS.Newbie , bo ma coś takiego jak życie i praca , przez co nie ma przegranych ok. 2 dni i 16 h (razem 64 h 0.o, czyli ok. 26 % tygodnia ( a nawet więcej , bo bfa w piątek pewnie wieczorem sobie kupiłeś)) w bfa , tydzień od premiery tak jak ty ?
PS2.mad0 , m82 , Nomex,Wierzbin , jak nie potraficie nic sensownego napisać to nie piszcie ;P