Witam wszystkich serdecznie. Na początku napiszę - tak, szukałem w googlach i niestety, zwykle to co radzono to reinstalacja Windowsa (lub szukania w Googlach, to przecież tylko x sec szukania -,-). Na forum tutaj też szukałem, ale też nie znalazłem odpowiedniej odpowiedzi. A więc zainstalowałem sobie Battlefield'a (cudowna gra, ja z siostrą się już uzależniliśmy). Ponieważ widziałem nową mapę na singlu (na multiplayerze grać się nie da każdy serw ma ping po 999) i moda (o Gruzji!) zainstalowałem patcha 1.41 FULL. Trochę bawiłem się w plikach, powiększyłem liczbę botów, bo niektóre mapy są tak duże, że oni sobie nie dają rady, więc uznałem, że dam sobie radę z instalacją. A więc, ściagnełem patcha, zainstalowałem go, niby poprawnie. Właczam grę - nic, ciemny ekran i wywala mnie bez komunikatu. Gdzieś pisali, abym zainstalował grę na czysto i odrazu patcha - wtedy patch przy chyba 60 - 80% wywalił errora, że się nie da zainstalować. Patcha ściągałem najpierw z jakieś stronki (wtedy działało, potem nie), a póżniej z EA (to ten z 60 - 80%). Teraz ściągam sobie patcha 1.50. Czy może mi ktoś powiedzieć, co mam zrobić aby zainstalować patcha 1.41 bez żadnych problemów a potem 1.50? Pozdrawiam
|