Teraz jest 24 lis 2024, 08:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 mar 2010, 23:40 

Witam zakupiłem klucz do BF ściągnąłem grę poprzez EA:DM i nie mogę jej zainstalować. Nie odpala po kliknięciu w DM, ani kiedy odpalam autorun z folderu, gdzie grę pobrałem. Po kliknięciu INSTALL okno się zamyka i nic się nie dzieje, nie trwa żaden proces nic.

Miałem demo, ale już je usunąłem i czyściłem rejestr i nic. System Windows 7Ultimate 64

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:27 

Mam ten sam problem. Jak próbuję zainstalować to wywala błąd, że program jest za duży do umieszczenia w pamięci.

Config: PII x2 550, 2GB Ram GF 9600GT.

Zwiększanie pamięci współdzielnej nic nie daję.

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:30 
Redaktor Battlefield.pl

Jak rozumiem, odpalacie instalator w trybie administratora?

Z tego co udało mi się już ustalić, problem ten jest znany przy instalatorze pobranym z EA DM i dodatkowo systemie Windows 7 w wersji 64bit. Na 32bit nie ma problemu. Jedyne jak na razie rozwiązanie to albo zmiana systemu na inny (w ramach możliwości) bądź pożyczenie od kolegi płyty z grą, instalacja na kluczu z EA DM i aktywacja przez internet (też w ramach możliwości i na takiej wersji z tego co pamiętam można aktywować grę 10 razy, przy instalatorze specjalnie z EA DM nie powinno być takich limitów).

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:32 

XP prof 32bit. Gdzie aktywować? Jak chcę aktywować na stronce ea to wywala, że klucz jest już użyty.

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:35 
Redaktor Battlefield.pl

Pawlik1994 napisał(a):
XP prof 32bit. Gdzie aktywować? Jak chcę aktywować na stronce ea to wywala, że klucz jest już użyty.

Co chcesz jak aktywować? Napisz proszę, czy to wersja z EA DM czy normalna z płyty. Jeżeli wersja z EA DM to instalujesz grę, uruchamiasz ją i wtedy gra poprosi Cię o podanie klucza. Jeżeli w grze pokazuje, że klucz już jest użyty to zapraszam na http://pomoc.ea.pl aby opisać swój problem. W razie potrzeby poproszą o odpowiednie dane weryfikujące że masz oryginalną grę (jakieś numery zamówienia z EA Store albo klucz z książeczki itd.) i prawdopodobnie wyślą nowy klucz. Podobno to znany problem.

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:38 

Z EADM. Grę udało mi się aktywować, dostałem maila z potwierdzeniem. Problem jest z instalacją. Wszystko ładnie się pobrało, daję instaluj i wywala taki oto błąd: http://i39.tinypic.com/xfxjps.jpg

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:41 
Redaktor Battlefield.pl

Wygląda to na pewno nietypowo, według mnie coś nie tak z instalatorem i proponowałbym ściągnąć grę jeszcze raz z EA DM.

PostNapisane: 13 mar 2010, 17:43 

ehhhh 5,5GB znowu mi w nocy transfer zamuli. No nic zobaczymy. Dzięki za pomoc, odezwę się najprawdopodobniej jutro

PS: Jesteś za Piaseczna tego pod Warszawą?

EDIT: Już znam prawdopodobną przyczynę tego stanu rzeczy. Jak teraz zacząłem pobierać Eset smart security wywalił, że autorun.exe to jakiś trojan i go usunął. Tym razem powinno być już spoko.

PostNapisane: 13 mar 2010, 19:09 

Mi pomogło wywalenie plików i ściągnięcie jeszcze raz...

PostNapisane: 14 mar 2010, 12:57 

ok udało mi się grę zainstalować.Teram mam problem jak większość graczy, czyli jak chce się do multi dołączyć to mnie wywala. No nic czekam na patcha, ale jestem zdegustowany. Wywaliłem pieniądze, a produkt otrzymałem niedopracowany.

Strefa czasowa: UTC + 2