zbig1972 napisał(a):
Ja też już chwile pograłem i sądze że BC2 nie będzie miało takiej spektakularnej przyszłości takiej jak Battlefield2.
Przecież to nie następca BF2 tylko raczej uzupełnienie lini BF.
zbig1972 napisał(a):
1. Po pierwsze mam łącze 6Mb/s a na wgranie serwerów musze czekac minutę, albo i dłużej.
2. Co to za żołnierz, który nie może się położyć. To duży bład EA - ogranicza on swobodę na polu walki.
Normalny żołnierz ...
Wkurzały mnie masy leżących camperów.
Dobrze że, to zlikwidowano.
zbig1972 napisał(a):
3. Brak funkcji Komendanta. Przecież ten rodzaj taktyki sprawował się super.
Taa, artyleria na spawny i grad aut i zaopatrzenia ...
Jest czysty fun i o to chodzi.
zbig1972 napisał(a):
4. Brak Voice jest po prostu przekreśleniem możliwości wspólnego planowania misji z drużyną.
Lewy Alt albo ekipa na Mumblu lb TS
zbig1972 napisał(a):
5. Brak możliwości latania myśliwcami, brak lotnisk.
Będzie to w następcy BF2 jakim będzie ... BF3.
zbig1972 napisał(a):
6. A gdzie i dokąd w tej grze mozna przemieszczać się motórówkami?
Do celu i gdzie sobie wymarzysz.

zbig1972 napisał(a):
7. Po co na pełnym morzu stoją okręty jak nie można prowadzić na nich operacji wojennych?
Taka bitmapa i tyle

zbig1972 napisał(a):
8. Co się stało z systemem medali i orderów?
Masz piny/szpilki i blachy

zbig1972 napisał(a):
9. Brak komuniakacji pod klawiszem "Q" - teraz to poprostu trzeba wszystko napisać ręcznie, a to zajmuje czas i zanim coś dłuższego napiszesz do drużyny to juz jesteś trup.
Poczytaj sobie o sławnej literce "Q" jak się jej używa w BC2.
zbig1972 napisał(a):
To wszystko powoduje, że w grze nie czuje się ducha współpracy drużonowej. Każdy gra dla siebie. I dlatego na jednej planszy robi się 32 snajpów, nikt nie walczy o rozwalenie stacji, bo po co? Mechanicy nie maja wtedy kogo reperować, więc walą do siebie z "rur" A największa frajdę mają medycy jak w tej kupie snajpów biegają i ciągle ich podnoszą. W BC2 zapomniano o duchu walki, logistyce, drużynowości. A to pedem zmierza do katastrofy.
Na serwerach BF 2 też najdziesz takich nie ogarniętych graczy.
Oczekiwałeś po BC2 że będzie kontynuacją BF2 a tak naprawdę to całkiem inna gra.
Moim zdaniem, BC2 jest grą która, bardziej premiuję grę zespołową niż BF2 ale niestety w każdej grze znajdzie się stado noobków które zepsują radość gry.
I to jest całkowicie niezależne od tytułu gry ...