Teraz jest 9 cze 2025, 23:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 mar 2010, 23:57 
Zbanowany

@Arti_86(pl)

Wiem, co to VIP hacki =) Za takie za które trzeba zapłacić ;o.
A co do for, to na niektórych stronach cziteskich (nie chcę tutaj wymieniać ich nazw) wystarczy tylko zrobić konto na forum i już masz dostęp do 2/4, 3/4 for. I tam też są skargi dotyczące banów itd. Oraz też znajdują się tam działy gdzie masz napisane czarno na białym KIEDY owy hack został złapany i masz tam dokładną datę i masz też tam napisane czy jest wykrywalny czy też nie. Jak zostanie wykryty, automatycznie hack jest off, a programiści robią update i po sprawie. Mój drogi, na każdym forum mam konto i wchodzę co jakiś czas sobie poczytać =)) huh, nie mogę ?
Nawet mam kolegę który kupił hacka do MW2. Czekaj, zacytuje Ci go
Cytuj:
No płatnego z *link do hacka*, wszystkie poprzednie działały zajebiście ale przyszedł VAC i już sobie r4z8r nie poradził najwidoczniej, pech.

A ta strona, ma do sprzedania wszystkie hacki do każdego COD'a. I tutaj masz też dowód, że VAC jest trudniejszy do obejścia (jeśli tak to można nazywać).

PostNapisane: 14 mar 2010, 00:02 

U mnie opcja robienia SSow przez Xfire nie dziala, probowalem zmieniac kombinacje klawiszy po ktorych nacisnieciu nastapic ma zrzut ekranu, wciaz nic...

Co do oszustow, to narazie widzialem tylko jednego - na druzynowej goraczce, gostek naszczescie tylko z WH, wiec pewno niedlugo wpadnie.

Swoja droga, jesli chodzi o jego celnosc to strasznie kaleczyl...

PostNapisane: 15 mar 2010, 13:14 

@qwakaer
Naprawdę nie do końca masz pojęcie o czym mówisz, a tłumaczyć mi się chce.

@miniux
Wyedytuj sobie plik settings.ini dla BC2 i ustaw DirectX na 10 zamiast auto. Następnie w opcjach (In-game) XFire dla BC2 również ustaw taką samą wersję. Powinno działać.

@Mega Ataker
A co powiesz na to?
Goście dostawali naprawdę mocno w tyłek. Ledwie zdobyli jednego m-coma i to tylko przez rozwalenie budynku ostrzałem z moździerzy na pierwszej bazie. 10 może 15 ticketów przed końcem wchodzi sobie taki typ i ....
Obrazek

PostNapisane: 15 mar 2010, 14:16 

brajanpl napisał(a):
@Mega Ataker
A co powiesz na to?
Goście dostawali naprawdę mocno w tyłek. Ledwie zdobyli jednego m-coma i to tylko przez rozwalenie budynku ostrzałem z moździerzy na pierwszej bazie. 10 może 15 ticketów przed końcem wchodzi sobie taki typ i ....

Na stówe skillor i to na bank ze sceny :lol: , a tak szczerze to raczej screen nie wymaga żadnego komentarza, sama się doskonale broni.

Co do Pana polmonello, został już zbanowany na wszystkich serwerach G4G.pl

PostNapisane: 15 mar 2010, 18:19 
Zbanowany

IMO PB nie działa, cheat'erów jest pełno, odechciewa się grać...

Proszę bardzo, ten gracz jest pierwszy w rankingu!
Bu.Rogers bije wszystkich :)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Bu%252eRogers

http://i43.tinypic.com/o7nhxe.jpg

Poniżej kolejny przykład, screen z mojej gry.
Ja rozumiem, że można grać dobrze, ale nie aż tak!
Spędziłem na tej mapie podczas BETY 62h, i nie widziałem takiego wyniku.

http://i41.tinypic.com/m8nvxy.jpg

Ostatnio edytowano 15 mar 2010, 21:43 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Zamiana zbyt dużych obrazków na linki

PostNapisane: 15 mar 2010, 20:52 

Omg na Leaderboards prawie sami cheatrzy, tak z cheatowanej gry jeszcze nie widziałem :evil:
PB chyba rzeczywiste nie działa. Czy w Dice czy EA nikomu nie chce się sprawdzić choćby Leaderboards :?:

PostNapisane: 15 mar 2010, 21:11 
Zbanowany

brajanpl napisał(a):
@qwakaer
Naprawdę nie do końca masz pojęcie o czym mówisz, a tłumaczyć mi się chce.

Mój drogi, byś się zdziwił co ja wiem, a co nie (jeżeli chodzi o cheaty) =)...ale spok. Z tym VAC mogę się mylić, ale z niczym więcej.

@_Dariuszek_
Hoh, dziś o ok. 17 grałem, patrzyłem na ranking to go nie było...a teraz.... ;o nie no, ja już nie wiem czy to stats padding czy coś grzebanie w plikach czy innych szitach. Jeszcze to jego k/d....52+ HUH ; oo

HardcoreNL
Gostek z BF2142 - dobry knifer ;d (albo aimbota używał na knife only ;d)
Pamiętam go bardzo dobrze =) na innych servach tak botował że to masakra...jeszcze przecież tak zmieniał pliki w serverach że np. za zabicie nie dostawałeś 1 ptk tylko np. 100 ;d

PostNapisane: 15 mar 2010, 22:27 

Jeśli chodzi o VAC to banują ludzi czasem nielegalnie - nie mówię że to źle. :) Ale co można im zrobić? Wiele banów to domysły - przykładowo wchodzisz na stronę z hackami i przebywasz tam około 10 minut, przeglądasz parę naście stron i możesz spodziewać się bana na grę MW2. Dlaczego? Strona jest w ich bazie zakazanych, a VAC skanuje podczas gry twoją historie np. Firefoxa i widzi link typu hack.com/blabla/forum/blabla.php do której mają dostęp tylko vipy z wykupionymi hackami i już wiadomo że sobie nie pograsz. Ban moim zdanie nie do końca prawidłowy, bo to iż się przebywa na tej stronie nie znaczy że się używa, ale co tam...
Drugą sprawą, która jest dobrym rozwiązaniem to ban po 2 tygodniach od wykrycia. Wychodzi aktualizacja VAC, i przez 2 tygodnie żaden hacker nie wie o tym że musi czita zaktualizować, przez co robi się przyjemnie na serwerach i tak jak by się wydawało że same lamki grają w grę.
Jak widać same te dwie rzeczy czynią z VAC, uważam że lepszy, program antyt-cziterski.

PostNapisane: 16 mar 2010, 00:07 
Zbanowany

Uważasz że bany za nic (za czytanie for) to jest rzeczą lepsza ?;d
To co, ja bym Ci np. wysłał maila że np. "Jak wjedziesz tutaj to dostaniesz to i to "Click Here !"." No a ty, powiedzmy że nawet niechcący klikasz na tego linka który odsyła Cię do strony cziterskiej. Vac to wykryje - bum leci ban. I co, przez takiego głupka jak ja (w podanym przykładzie) masz bana od VAC ? ;d Cieszył byś się ? To jest fair ? Heh, nie =)

To wolę grać z cziterami i nie bać się o grę, że za czytanie dostane bana, niż grać bez cziterów, a dostać bezsensownego bana ;d

PostNapisane: 16 mar 2010, 00:22 

http://bfbcs.com/stats_pc/Bu.Rogers <- Skill czy bot sami oceniajcie

PostNapisane: 16 mar 2010, 00:41 
Zbanowany

Same heady wali prawie, ciekawe kiedy zbanują tego nooba :D

PostNapisane: 16 mar 2010, 01:57 

qwakaer napisał(a):
Uważasz że bany za nic (za czytanie for) to jest rzeczą lepsza ?;d
To co, ja bym Ci np. wysłał maila że np. "Jak wjedziesz tutaj to dostaniesz to i to "Click Here !"." No a ty, powiedzmy że nawet niechcący klikasz na tego linka który odsyła Cię do strony cziterskiej. Vac to wykryje - bum leci ban. I co, przez takiego głupka jak ja (w podanym przykładzie) masz bana od VAC ? ;d Cieszył byś się ? To jest fair ? Heh, nie =)

To wolę grać z cziterami i nie bać się o grę, że za czytanie dostane bana, niż grać bez cziterów, a dostać bezsensownego bana ;d

No tak ale ktoś musi opłacić konto vip które kosztuje jakies 100 zł, wysłać ci do niego login i hasło, a ty musisz być co najmniej walnietym deb.. w głowę żeby takie linki otwierać, a już logować się i wchodzić na stronę...
Weź w ogóle to najgłupszy post napisałeś chyba jaki czytałem na tym forum (żart :) ). :)

PostNapisane: 16 mar 2010, 09:18 
Zbanowany

N3su napisał(a):
http://bfbcs.com/stats_pc/Bu.Rogers <- Skill czy bot sami oceniajcie

32+ k/d na tej randze i ty jeszcze się zastanawiasz czy to bot ?....jasne że bot =)

@up
To był głupi przykład, ale chciałem pokazać na jakiej zasadzie to działa ;d

PostNapisane: 16 mar 2010, 19:06 

a o tym co powiecie? koleś w 48 godzin nastukał 44 level ..no nie wiem , może i ja ciota jestem, ale coś mi tu śmierdzi
Obrazek

PostNapisane: 16 mar 2010, 19:10 

No właśnie teraz o nim mówimy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2