Teraz jest 1 lis 2024, 12:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: wyniki w grze
PostNapisane: 14 mar 2010, 22:10 

ja w grze na talbicy wynikow (tab) widze tylko moj i innych lvl nicki oraz kto ile ma pkt ( nie widze zadnego pingu , ani stattow typu k/d) . Paru moich kolegow tez tak ma .. Nie wiecie od czego tak jest i jak to zmienic ??

PostNapisane: 15 mar 2010, 00:21 

od tego tak jest, ze tak to juz dziala ;] i kazdy tak ma.

PostNapisane: 15 mar 2010, 02:05 

Sry za tamten temat pomylo mi sie i dalem nowy temat zamiast nowy post ... wlasnie nie kazdy tak ma zobacz
http://www.xfire.com/profile/vego666/sc ... 7b9e3c.png

PostNapisane: 15 mar 2010, 08:03 

Moze nierankingowy serwer? Nigdy czegos takiego nie mialem... Ale na sporo problemow odpalenie aplikacji jako administrator lubi pomagac [przynajmniej w win7]

PostNapisane: 15 mar 2010, 10:10 

Na wyświetlaczu od G15 jest pokazywany normalny ping, są kille, jest K/D i parę innych rzeczy, więc teoretycznie skądś można brać te informacje.

PostNapisane: 16 mar 2010, 18:44 

Czego ty niewidzisz ? kills 0 deaths 0 ping 152 albo 192 niewidze dokładnie.

PostNapisane: 17 mar 2010, 02:51 

u mnie wyglada to tak
http://www.xfire.com/profile/marioseda/ ... w#91961047

wiec duzo okrojone ;/

PostNapisane: 17 mar 2010, 09:17 

Przeciez do screen z BETY! Tam kazdy tak mial, w pelnej wersji jest zupelnie co innego, to co napisal kolega powyzej.

PostNapisane: 17 mar 2010, 23:56 

moze i scren z bety ale moge Ci zrobic taki sam scren w full wersji ( bo tak samo mi pokazuje ;/) Ma ktos jakies pomysly jak to zmienic ??

Problem rozwiazany .. Gra nie robila mi autoupdate (LOL) . Trzeba wejsc do folderu z gra i zrobic to manualnie (jak mnie nie robila to ktos pewnie tez tak ma ;S)

Jak pomoglem to sie ciesze .. pozdro

PostNapisane: 25 cze 2010, 16:09 

Cześć!
Sorry za odświeżanie tematu, ale ja mam identyczny problem (jeden z wielu), grę kupiłem jakiś miesiąc temu, gra się ściągnęła zainstalowała i działa (baaardzo marnie - według mnie nigdy nie powinni jej wydać na rynek w takim stanie, jest poprostu niedorobiona). Lagi mi tak doskiwierają, że nie można normalnie grać (walę gościowi parę razy headshot'a a on zdrów pomyka sobie). Chcę sprawdzić jaki mam w danej chwili ping wciskając TAB a tam tylko gracze i punkty (na ping nawet miejsca nie ma) - dokładnie tak samo jak na Twoich print screenach. Z pingiem w wyszukiwarce sobie poradziłem (muszę grę uruchamiać z prawami administratora). W programie antywirusowym (nod32) dodałem wyjątek dla folderów gry (zniknął problem zmrożenia obrazu przy wchodzeniu na mapę). Mam spory problem z płynnością gry (FPS na poziomie 20-40kl/s przy najniżych detalach i rodzielczości). Grę zawsze uruchamiam jako administrator z aktualizatora (przy włączaniu przechodzi cały pasek postępu pobierania informacji o wersji gry i gra się uruchamia tak jakby nie było aktualizacji). Twój post mnie zaskoczył że na Twoją bolączkę (taką samą co moja) z pingiem pomogła manualna instalacja patch'a - zdradź proszę na czym polegało to manualne zainstalowanie?
Sprzęt: laptop HP DV7 2081EW (procek P7450, 4GB RAM, ATI 4650) sterowniki ATI CC 10.6. Windows 7 Home Premium 64bit
Proszę o pomoc, bo uważam zakup BF BC2 za jeden z gorszych zakupów.
Pozdrawiam

PostNapisane: 25 cze 2010, 17:18 
Moderator forum

Masz za słaby sprzęt. Karta HD 4650 z laptopa nie ma takich samych parametrów jak karta HD 4650 dedykowana pod PC.
Nie wyrabia się z renderowaniem obrazu, procek też nie jest demonem prędkości ...
2.13 GHz z ledwością spełnia minimalne wymagania gry a jest to procek do lapka, czyli okrojona wersja pełnowymiarowego procka ...

Wg mnie , to i tak dobrze że możesz na tym lapku grać, a Twoje lagi to głównie wina za słabego notebooka.

PostNapisane: 25 cze 2010, 19:34 

Zdaję sobie sprawę, że mam za słaby procek i grafikę, ale za słaby sprzęt nie jest raczej przyczyną braku pingu w tabeli podczas gry, oraz sporych lagów.

PostNapisane: 25 cze 2010, 20:32 
Moderator forum

A niby czego jest to wina ??
Karta i procek nie renderują Ci gry tak jak trzeba i masz lagi.
I pomoże Ci to że pokaże Ci niski ping a i tak będzie Ci lagowć bo karta nie domaga ??

Strefa czasowa: UTC + 2