Teraz jest 24 lis 2024, 08:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2010, 10:25 

Gra działała super, jednak dziś rano przy próbie odpalenia gry wyskakuje błąd aktualizatora:
"Wystąpił błąd: Failed to read config fle. Invalid format?", po czym gra nie rusza.Mam orginał, i nie chce mi sie za bardzo przeinstalowywać gry. Ma ktoś jakiś pomysł?

zrobiłem reinstalacje gry i dalej to samo... bardzo proszę o pomoc :/ Ps. gra sie odpala poprzez skrót w folderze - wygląda na to że rzeczywiście nie działa updater - ale teraz nie moge grać z innymi bo nie mam zaktualizowanej gry :/ ... A patch jako taki ( w postaci pliku ) nie jest dostępny w sieci

PostNapisane: 18 mar 2010, 13:24 

Spróbuj wywalić pliki config.ini i gamesettings.ini z katalogu /moje dokumenty/bfbc2. Stracisz wprowadzone ustawienia ale może pomóc. Zrób sobie kopię tego folderu na wszelki wypadek.

pozdrawiam

PostNapisane: 18 mar 2010, 13:28 

nic sie nie zmienia nawet po wywaleniu wszystkiego z tego folderu :/

gra zaczęła się nagle aktualizować ( najprawdopodobniej ruszy )... dziwne - gdyby to była wina EA to Wy również nie moglibyście grać ( a ja nie zrobiłem z nią kompletnie NIC )... ... Napisałem do nich w związku z tym błędem - zobaczymy co odpiszą, a ja to przekaże w tym temacie - ażeby służyło na przyszłość innym

Oto co napisała mi obsługa EA:" Witam serdecznie,
dziękuję za kontakt z Pomocą Techniczną EA.
Proszę dodać grę do wyjątków w zaporze sieciowej i antywirusie oraz sprawdzić, czy aktualizator nie jest blokowany (instrukcję na temat NIS 2010 znajdzie Pan tutaj: http://forum.ea.pl/t/4953.aspx , w przypadku innych programów proszę sprawdzić w dokumentacji). Proszę również uruchomić program BFBC2Updater.exe (standardowo: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 )
Przepraszam za niedogodności.
Pozdrawiam"

Strefa czasowa: UTC + 2