Teraz jest 6 lis 2024, 23:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2010, 15:51 

Ooo brak SP3 w Win XP tez moze byc powodem jakichs bledow w sterowniakch podejrzewam. Najlepiej przejdz na 7 albo zainstaluj SP3 jesli to nie pomoze to wlacz bc2 i po paru minutach na jakijs mapie sprawdz temperature grafiki. Jesli grzje sie do 70 przy instalwoaniu sterow do drukarki to jestem ciekaw jaka temp osiaga przy renderowaniu takiej grafiki.... Wylaczenie sie grafiki przy za slabym zasilaczu objawia sie inaczej niz problemem ze sterownikami z tego co wiem. Jesli wina lezy po stronie wysokiej temperatury to zglos to do firmy ktora skaldala Ci kompa i prawdopodobnie za doplata dadza Ci mocniejsze chlodzenie jesli (nie daj Boze) bylo pasywne. Jesli chldozenie nic nie da to znak ze na karte ida za duze napiecia ale to juz mozna sprawdzic tylko miernikiem i to powinien Ci zrobic serwis. Pozdrawiam.

PostNapisane: 24 mar 2010, 18:35 

Yyy... Zapomnialem w czasie gry ale to gdzies bylo okolo 83 stopni mialem jak wlaczylem kompa czyli po minucie po wylaczeniu. wiec moglo byc okolo 85 stopni. Sp 3 zainstalowalem i te wynik temperatury wlasnei jest juz po zainstalowaniu. Chyba usune ta gre i sprzedam wraz z kontem ea bo to juz mnie tak denerwuje...

PostNapisane: 25 mar 2010, 14:38 

@matrix14 czy ja dobrze widzę, czy w pierwszym poście napisałeś że wyłączyłeś punkbuster'a ?
Włącz go i dodatkowo zaktualizuj ściągając pbsetup.exe http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Co do karty graficznej, sprawdziłbym na Twoim miejscu dokładnie przy pomocy jakiegoś programu do monitorowania, temperatury.

Natomiast co do zasilacza, sprawdziłbym go dokładnie, jakiej jest firma, jaka moc.
Wprawdzie jak wspominał fikus88 problem z zasilaczem objawia się trochę inaczej, ale z własnego doświadczenia pamiętam, że miałem podobny komunikat o błędzie sterowników i właśnie wymiana zasilacza pomogla.

pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2