Teraz jest 25 lis 2024, 11:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 mar 2010, 13:19 

[Yossarian] napisał(a):
moje nowe wrazenie:

http://www.abload.de/img/bfbc2game2010-03-2317-cz8z.jpg

to jakis bs!

1641 pts per min?! k/d 131,19:1 ... co o tym myslicie?

eeeeeee.... Wszyscy już widzieli.... Chyba w trzech innych tematach to było.

PostNapisane: 24 mar 2010, 13:38 

Właśnie brakuje mapek stricte urbanistycznych. Coś jak Karkand albo Mashtur.

A jeśli gra miała być dynamiczna, efektowna i oddawać pole walki. Cholera udało im się! Mapa w dżungli z latarnią morską (nazwy nie pamiętam :P ). Drugi zestaw M-comów, wbiegamy na górkę ścieżką, na prawo ostrzał moździerzy, na lewo granat eksploduje, ktoś się drze, strzały, snajper strzela z latarni, boom wielka kula ognia przed nami. To blackhawk zestrzelony z Gustava spadł na wrogów. Po prostu cud, miód i orzeszki. Podobno MW2 jest efektowne i dynamiczne. Bullshit. BC2 je MW2 na śniadanie.

Dodać do tego jeszcze dobre słuchawki + dobrą kartę muzyczną + wartape's i całość wgniata w fotel. Potem człowiek budzi się po 6h że to jest 2 w nocy i mówi sobie "Cholera! Miałem się uczyć do kolosa z fonetyki!".

Oczywiście są pewne irytujące kwestie, bugi i inne ale całościowo gra jest świetna.

PostNapisane: 24 mar 2010, 14:09 

Ogólnie moim zdaniem jest jakieś średnie zainteresowanie pojazdami. W BF2 jak grałem to tak jak ktoś już wspomniał. Żeby się załapać na coś to trzeba było albo być szybkim albo czekać w kolejce. Nie pogardził taką mapką jak Iron Gator :] Bardzo ją lubiłem. A takie małe zainteresowanie pojazdami jest spowodowane brakiem ograniczenia w biegu.
Dzisiaj się przekonałem faktycznie jak mało ludzi spotuje i jak bardzo niedociągnięty jest ten system, ogólnie rozkazy moim zdaniem "ssą pauke". Rozumiem że to nie musi być Operation Flashpoint 2- Dragon Rising ale jednak kółko było zaj....ste!

Z racji że gram u brata to miałem ostatnio dziwną wikse. Wychodzę a tu koleś bez ozbaczenia wórg/przyjaciel... dopiero po 2 sekundach wróciłem na ziemie...

PostNapisane: 24 mar 2010, 14:42 

Z tego co ja zauwazylem, a jest to moj pierwszy BF, to faktycznie pojazdy sa raczej malo przydatne. Jedynym wyjatkiem jest Arica Harbour i Port Valdez (chyba, jeszcze nie ogarniam nazw map). Na reszcie to co najwyzej helikopter sie przydaje, ale jakies sensowne akcje z pojazdami rzadko widac.

Co do edytora map: mod kit ma byc, ale sie opoznia. Wtedy sie dopiero zacznie :omg:

PostNapisane: 24 mar 2010, 14:59 

Nawet w pierwszym BC było lepiej jeżeli chodzi o pojazdy. Artyleria, pojedynki heli vs heli, a teraz? Co najwyżej heli vs uav :(

PostNapisane: 24 mar 2010, 16:33 

Hmm w pierwszym BC ,no tak było ale i tak nie dorówna to BF2 nie mówiąc już o BF nr.1 tam to było czym i gdzie pojeździć ,polatać,i popływać na i pod wodą ,ehh sie zebrało na wspomnienia :? .Myśle ze jakby odświeżyli grafike w tamtej gierce, to długo długo by gościła jeszcze ikonka na moim pulpicie. A wracajac do BC2 powiem że robi się już dla mnie taka monotonna ,mapki można z buta zwiedzać takie małe ,dlatego znudził mi sie szybko CS ( wyścig szczurów kto pierwszy na pozycji :stupid: ).Pozdro all . 8)

PostNapisane: 24 mar 2010, 16:50 

Mają podobno wychodzić DLC z mapami i innymi rzeczami. Może DICE pójdzie za głosem graczy i zrobi kilka dużych map jak w BF2.

PostNapisane: 25 mar 2010, 09:22 

WhoCash napisał(a):
[...]Co do edytora map: mod kit ma byc, ale sie opoznia. Wtedy sie dopiero zacznie :omg:

Ciekawe jak to bedzie z DLC jak wyjdzie Mod kit :D Na konsole pewnie pojda DLC, a na PC beda rzadzic mody :)

PostNapisane: 25 mar 2010, 10:55 

BrainAirways napisał(a):
Mają podobno wychodzić DLC z mapami i innymi rzeczami. Może DICE pójdzie za głosem graczy i zrobi kilka dużych map jak w BF2.

Duże mapy, walki heli vs heli i samoloty będą w BF3.
To jest seria BC i tu tego nie będzie.

A z innej beczki;
Co oznaczają cyfry w białych kwadracikach między stopniem i nickiem?
http://img11.abload.de/img/bfbc2game2010-03-2317-cz8z.jpg
Wybacz kolego, za wykorzystanie Twojego screena.

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:01 

Status weterana battlefield?

PostNapisane: 25 mar 2010, 12:45 

Ciekawi mnie ile jeszcze czasu ludzie będą narzekać na BC2 pod względem że nie jest to BF3?

Mapy - złe - w BF2 lepsze, większe
Pojazdy - złe - w BF2 więcej, są myśliwce etc etc
Teamplay - źle - w BF2 był komendant, kółko etc etc

Może tak przestać porównywać dwie gry, które wspólny mają tylko charakter a nie konkretne rozwiązania.

PostNapisane: 25 mar 2010, 13:24 

@ptaku71 - bo właśnie większość ludzi oczekiwała bf2 na nowym silniku. Ja osobiście pogodziłem się z tym że bc2 to nie bf2 i gra mi się świetnie ale i tak liczę na to, że bf3 będzie tym czego oczekiwałem po bc2.

Pozdro

PostNapisane: 25 mar 2010, 13:27 

TomekDeF napisał(a):
Artyleria, pojedynki heli vs heli, a teraz? Co najwyżej heli vs uav :(

Artylerie przeciez ma sniper. Pojedynek heli vs heli mozesz uswiadczyc na pustyni atakama - mi-28 vs apache.

PostNapisane: 25 mar 2010, 14:04 

W BC1 było działo obsługiwane przez gracza + moździerz. Teraz jest tylko to drugie.

PostNapisane: 25 mar 2010, 16:05 

A w Wolfenstein 3d biegali Niemcy... :wink:

To jest inna gra i inne zasady.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2