Teraz jest 1 lis 2024, 05:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 mar 2010, 09:26 

I od przodu :) Tak żeby mu dioda na ekranie i lunecie świeciła czerwonym blaskiem :D Najlepszy do tego jest asfalt. Bierzesz pistolecik, skrzyneczkę i ubierasz "choinkę" w kolorowe lampki :twisted: Już tak przybrałem jednego typa :P Miał na sobie 4 diody, gdy wygasły to uzupełniłem zapas i znowu 4 diody, aż się ruszył :]

PostNapisane: 25 mar 2010, 09:39 

Wczoraj też to wypróbowałem, co prawda po zmianie klasy zapomniałem, że mam normalnego guna i koleś (niechcący) dostał kulkę prosto w uśmiechniętą twarz :roll: .Powiem wam że druga metoda zadziałała skuteczniej :twisted:

PostNapisane: 25 mar 2010, 09:44 

Problem może być, że przy nasileniu się Sniper Cop'ów, jeden z kolejnych patchy wyeliminuje taką możliwość. A szkoda... bo wczoraj zatrułem życie czterem snajperom, bo zamiast atakować wyspę, to urządzali sobie polowania, ale kicka nie dostałem, prócz jednego przekleństwa... dwóch zostało twardych, ale dwóch przeszło na inne profesje. Bitwa była i tak przegrana, bo za dużo czasu poszło na ściganie ich w krzakach.

PostNapisane: 25 mar 2010, 10:33 

Gdyby jeszcze ci "snajperzy" eliminowali snajperów wroga tak aby ekipa mogła łatwiej zaatakować.Niestety strzelają do każdego tylko właśnie nie do nich :P

PostNapisane: 25 mar 2010, 10:41 

i przez takie strzelanie do nich to sami nie wykonujecie celow mapy ... i jaki to ma sens ?? zamiast atakwoac to strzelacie do swoich wedlug mnie to nie jest sposob

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:04 

Jedna osoba w te czy we wte ze wskaźnikiem to nie tak dużo. Gorzej cztery czy osiem snajperów na górce. Więc plus minus wychodzi na plus.

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:22 

Wczoraj na isla inocents 8/8 wpadłem do drużyny z trzema kampami, siedzącymi na wzgórzu. Ani polatać blackhowkiem, ani dobrego spawn pointa. Snajper z przeciwnego teamu nabił chyba na nich z 20 fragów, jak ich troszkę "podświetliłem". Niestety nie zmieniło to ich zachowania. Moja konkluzja:

1. Sposób utrudnia kampie życie,
2. Marnuje się własny czas gry, warto to robić tylko jak ustawisz spawnpoint na takim kolesiu (z braku lepszych)
3. Jak nie odniesie skutku to murowana przegrana (nie dość że team nie atakuje, to jeszcze tickety lecą)

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:27 

Też mnie snajperzy wkurzają jak nic nie robią i na dodatek siedzi taki z kilometr od centrum rozwałki tak ze nie ma sensu koło niego się odrodzić bo trzeba by zapieprzać kawał drogi a czas leci. Ale te darty to dziecinada. Na polu walki liczy się każdy człowiek i nie można sobie pozwolić na ubieranie świątecznej choinki kiedy bitwa wrze :)

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:45 

Ludziska no nie oczekujcie po przypadkowo spotkanych ludziach na serku pełnej kooperacji.To nie możliwe.W klanie jak sie ugadasz na tsie i ci mocno zależy na wygranej to co innego.Na serkach publicznych ludziska wbijają poekspić.Mnie tam tacy snajperzy nie dziwią bo to normalka.Osłabiają wroga i o to chodzi.
Mnie w tej grze to tylko kilerzy respawnowi denerwują.O matko no po prostu tylko w łeb strzelić...ludzie honoru nie mają

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:51 

Właśnie niektórzy ludzie tak bardzo wczuli się w idee SniperCop, że wczoraj grając Reconem atakując obszedłem baze przeciwnika, ustawilem się na jej tylach reportując wszystkich i cichutko pozbywając się celów. Następnie podłożyłem planta i wróciłem na górke spokojnie go pilnując gdy nagle jeden z mojego teamu zrespił się na mnie i dostałem dioda w twarz -.-
Ja rozumiem, że niektórzy nie rozumieją na czym polega gra reconem i zamiast atakować siedzą cały czas w jednym miejscu, ale dostać w twarz za to że się wykonuje cele misji i poprawnie gra reconem ?!

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:54 

A skąd chłopak miał wiedzieć co robisz.Stoisz w miejscu to oznaczyć dziada i niech ma za karę.Niestety wprowadzanie nowych możliwości będzie prowadziło do nadużyć...dla mnie durny pomysł.Już niech sobie ten snajper siedzi po krzakach i wali do kaczek,mi to nie przeszkadza.A ten drugi pajac zamiast bawić się w oznaczanie swoich snajperów niech się weźmie za atak bo jak ktoś jęczy,że snajp nie atakuje a sam idzie go oznaczać to także traci czas i sprowadza się do takiego samego poziomu czyli...gówna :)

PostNapisane: 25 mar 2010, 11:58 

ja wczoraj grałem na isla inocentes byłem w drużynie broniącej, snajperów narobiło się od liku, po jednej i po drugiej stronie, może z pięć osób w innych klasach. Miałem dosyć tego kampienia, więc skutecznie zadymiłem ich górkę, uniemożliwiając wszystkim snajperom spokojne życie. Po 6 salwach zostało 4 reconów w drużynie, reszta ruszyła do akcji :)

PostNapisane: 25 mar 2010, 12:05 

No niestety, jak jest metoda to i pojawia sie naduzycia. Najwazniejsze zeby wszystko robić z wyczuciem - snajpić i rozdawać diody :)

PostNapisane: 25 mar 2010, 12:22 

Żałosny pomysł z tymi dartami. Będą z tym problemy "nadużycia" jak cholera i jak zwykle normalny, porządny gracz dostanie po dupie. Jest masa tępaków którzy siedzą w jednym miejscu i strzelają ... wie do czego. Ale jest sporo porządnych graczy na których to się właśnie odbije.
PS
Grałem na arice w obronie siedzę sobie spokojnie na górce z prawej z jeszcze jednym ziomkiem z teemu "też reconem" alfy już nie było została tylko beta. Wiec siedzimy sobie spokojnie i nie dajemy podłożyć nic niechcianego (czyt. zabijamy każdego kto próbuje zbliżyć się do coma) na "b" w miedzy czasie zrzucając arty na tanki przeciwnika. Wiec jak najbardziej byliśmy przydatni. I wpada taki cieć i robi z nas choinki. i wszystko idzie w dupe bo raz że my już nie żyjemy to miejscówka spalona. I coma też już nie było bo spotować już nie miał kto.

PostNapisane: 25 mar 2010, 12:36 

Zaczną się teraz przez jakiegoś idiotę wyścigi kto kogo diodą trafi... później będą się bawić wiertarkami... jak dla mnie super i jakoś sobie poradzę jako recon a jak mnie który wkurzy to zacznę wysadzać C4 :P a na poważnie to dziwią mnie oskarżenia kolegów dotyczące snajpów. Jak mi się nie podoba serwer to go zmieniam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2