sam czesto uzywam/raczej ucze sie/ recona, przede wszystkim zeby eliminowac snajpow wroga, wynajdywac i oznaczac wrogow/q/, bo prawda taka, ze mimo wszystko lepiej przekazac druzynie gdzie sie przeciwnicy, niz chybionym/i strzalem/strzalami zdradzic swoja pozycje. Oczywiscie uzywam arty w celu oslony/ataku mcomow/flag.
wkurzaja mnie snajperzy siedzacy w 10 na kupie i wydzierajacy sobie fraga<-to nawet smieszne
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
wkurzaja mnie kolesie ktorzy respawnuja sie na mnie i robia tyle chalasu, ze po spocie... albo jeszcze lepiej, biora snajperke i staraja sie snajpic z mojego spota<-najczescie ide wtedy w dluga, szukac innego placyku, lub raczej wegla. /drobna uwaga dla molodych snajperow [takich jak ja]: nie wlaz na dach lub balkon czy do okna: zasada: lufa twojej spluwy ma byc niezauważalna dla przeciwnikow/
wkurzaja mnie pajace ktore wszystko wiedza i umieja...pomysl z dartami jest prymitywny jak jego pomyslodawca zza wielkiej wody<-bo jak poznasz snajpera od kolesia ze snajperka? i jakie masz prawo ingerencji w czyjs styl gry/o ile to nie rozbija gry/?nie jest latwo byc snajperem... kupe smierci zaliczylem zdobywajac flagi/mcomy->ale da rade!
uwag do kazdego rodzaju klas mam wiele->z tym, ze nie do samej klasy lub do tych graczy ktorzy
graja dana klasa, a nie wpadli na server zeby wichury narobic i potem plakac jak to inni kampia i sa zli<-bo mi nakopali do dupy.
staram sie grac wszystkimi klasami->tak jak wymaga tego sytuacja i dobro zespolu.
Jednak reconem jestem w stanie najlepiej pomoc zespolowi w ataku czy w obronie<-jak narazie nikt mi nie strzelil w pysk 'strzaŁkom'->poza tym, czuje sie w tej klasie najlepiej->zapewne to taki etap, bo zaczynalem jako medyk/po wielu smierciach z rak snajperow, zmienilem profesje<-raczej nie na stale
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BYossarian%5Dps pisalem o tym chyba w innym topicu->ale post zaginal...
zdarzylo mi sie bez celowania/z biodra/ z bliskiej odleglosci, jednym pociskiem z m24 zabic rownoczesnie 2 gosci! taki bylem uradowany i zszokowany, ze screena nie zdarzylem zrobic...
pozdro all!
see ya in battle!