Teraz jest 25 lis 2024, 23:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 mar 2010, 15:40 

Macie jakieś zasady czy wszystko wolno????

PostNapisane: 24 mar 2010, 22:47 

Zasady już są. -> Link do regulaminu w pierwszym poście
Dołożyliśmy do tego adminów. (patrz pierwszy post)
+ doszedł jeszcze jeden serwer tym razem -> SQDM o nazwie G4G.pl Parszywa 4 [5] -> sczegóły w pierwszym poście

Ostatnio edytowano 24 mar 2010, 23:01 przez wiciu, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 24 mar 2010, 22:51 

Solis napisał(a):
Witam,

na wstępie chciałem pochwalić Wasze serwery bo gra się na nich b.dobrze w moim odczuciu, ale mam mały problem a mianowicie w ulubionych jak i historii serwery 1 i 4 ciągle pokazane są jako offline, serwer nr 3 to tak na przemian raz offline raz jest ok (gdy wyszukam je z pełnej listy wszystkich serwerów, w przeglądarce ogólnej to wszytko jest ok, i oczywiście są pokazane jako online), serwer nr 2 natomiast cały czas 'działa u mnie' ok i z nim nie miałem problemów. Próbowałem usuwać/dodawać jeszcze raz ale nic nie pomogło, tu pojawia się moje pytanie czy Wiecie może co jest tego przyczyną i jak się z tym uporać?

Szczerze ? Nie wiemy. Generalnie serwery automatycznie są teraz podnoszone po crashu. Ja w tej chwili już zapomniałem że są niestabline :) Jeśli coś się wyłoży.. po 10 sekundach serwer staje automagicznie na nogi. Koniecznie sprawdz czy masz aktualne hashe serwerów w pliku GameSettings.ini. Aktualne hashe w pierwszym njusie.

PostNapisane: 31 mar 2010, 09:36 

muszę z przykrością przyznać że serwery G4G.pl i tamtejsi admini nieco ssą. Lubię tam grać bo ludziki mają dobrego skilla ale niektóre komentarze po prostu mnie załamują. wczoraj grałem trochę medykiem, wskoczyłem jakoś w połowie rundy (rush). udało mi się zrobić 8 fragów w dość krótkim czasie ale cały czas biegałem do ludzi z apteczkami i defibrylatorem (głównie to robię grając medykiem, czasem mam w rundzie ok. 5 killsów bo przy tej klasie nie zależy mi na nich)...w kolejnej rundzie przeczytałem że nie gram drużynowo i że zalezy mi tylko na koszeniu fragów a nie wykonywaniu celów gry, lol. Adminowi chyba się żal zrobiło że zaliczyłem dobrą rundę, nie zauważył jednak że większość pkt była z leczenia, wskrzeszania i spotowania...

PostNapisane: 31 mar 2010, 09:43 

Dziewiątek napisał(a):
muszę z przykrością przyznać że serwery G4G.pl i tamtejsi admini nieco ssą.

Coraz wiecej ludzi tak uwaza, mi nawet dali bana :) Smieszne ludki, admin mysli ze bedzie mowil komus jak ma grac, hehehe

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:00 

Zadalibyście sobie trudu i poczytali regulamin serwerów G4G
Przywilejem gospodarza jest ustalać reguły gry.Dzięki temu poziom na tych serwerach jest, jaki jest.
A zadaniem admina jest go pilnować.Dostałeś bana, pisz na forum reklamacje a nie tu ssiesz po kontach.
Skoro nie piszesz reklamacji widać ban był słuszny.

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:08 

PAKA napisał(a):
Zadalibyście sobie trudu i poczytali regulamin serwerów G4G
Przywilejem gospodarza jest ustalać reguły gry.Dzięki temu poziom na tych serwerach jest, jaki jest.

dzięki takim uwagom adminów poziom będzie żenująco niski, bo normalni ludzie sobie stamtąd pójdą :) sorry, ale nie będzie mi ktoś wmawiał że nie gram zespołowo albo nie wykonuje celów gry. Medyka biorę głównie po to żeby pomagać i biegać do innych a nie kosić fragi.ale cóż, "admin wie najlepiej". na innych serwerach jakoś sie tak nie pienią a gra się dobrze

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:17 

PAKA napisał(a):
Skoro nie piszesz reklamacji widać ban był słuszny.

Reklamacje pisac ? LOL.. chyba cie pokrecilo na maksa. Moze jeszcze dolaczyc znaczki skarbowe i list motywacyjny ? :)
Jedynym regulaminem jaki mnie obowiazuje na rankingowych serverach jest regulamin EA/DICE. Reszte regulaminow mam gdzies, moga sobie je wprowadzac na nierankingowych serverach. Po prostu jak adminowi odbija nie wchodze wiecej na taki server i juz.

Dziewiątek napisał(a):
Medyka biorę głównie po to żeby pomagać i biegać do innych a nie kosić fragi.ale cóż, "admin wie najlepiej".

Po prostu ich admini maja ograniczony punkt widzenia. Medyk wcale nie musi latac za kazdym i go resowac. Sa rozne zadania i style gry medykami.

Polecam przeczytac: viewtopic.php?f=106&t=32772

Medyk jako sanitariusz albo jako wsparcie. To zupelnie inne style gry.

Ostatnio edytowano 31 mar 2010, 10:25 przez Zarrik, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:25 

Ależ wy tu płaczecie... nie podoba się nie grajcie a nie powieść piszecie.

Zarrik napisał(a):
Jedynym regulaminem jaki mnie obowiazuje na rankingowych serverach jest regulamin EA/DICE
Mylisz się.

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:29 

NoAim napisał(a):
Ależ wy tu płaczecie...

Nikt nie placze, tylko sie nasmiewamy :)

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:36 

Zarri ale mimo wszystko admin może kickowac za niszczenie rozgrywki, choc to w sumie nie jest dosc latwe do udowodnienia, za wszelkie haxy, reguly odnosnie kultury, teamkilling, nie wyrownywani teamow,i nie dam glowy ale baseraping chyba tez. Serwer moze miec wlasne reguly ale bardzo ograniczone. I przestan z serwerami nierankingowymi ;] w takim cod4 nierankingowe byly normalne do uzytku, nie na haslo jak tutaj. Wiec to troche bez sensu ;] Ten regulamin G4G jest troche niezgodny z ROE. Ale niektore punkty latwo podpiac pod niszczenie rozgrywki ;)
np.
21) Jeśli w teamie jest za dużo snajperów - admin prosi o zmianę klasy. Jeśli nie przynosi to skutku.. wylot z serwa najsłabszego snajpera.

Ogolnie jak ktos zwrocil uwage by grac teamplayowo to nic takiego, kickac nie mozna ;]

Ostatnio edytowano 31 mar 2010, 10:45 przez h1gh, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:42 

Zacytuję tu kobrę, jego słowa z innego topicu pasują tu idealnie:
kobra napisał(a):
[..]nie można zabronić danej broni czy specjalizacji, ale jako właściciel serwera mogę dowolnie, wg własnego uznania decydować kogo na serwerze zbanuje a kogo nie. Takie obejście idiotycznego prawa[..]

PostNapisane: 1 kwi 2010, 12:58 

Co Wy gadacie... dobrze się tam gra jak nie ma adminów.

PostNapisane: 2 kwi 2010, 00:09 

nie wiem jacy tam sa admini, temat zszedl na bardziej ogolny ;)

PostNapisane: 11 kwi 2010, 11:21 

kilka razy spotkalem tam cheatera
Ostatnio wczoraj

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2