Teraz jest 18 gru 2024, 10:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2010, 10:08 

Generalnie ja to w każdym bfie widziałem tak samo i tu mój pogląd się nie zmienił, mianowicie jeśli team jest tak słaby że daje się zepchnąć do swojego uncapa to sorry ale to ich problem.

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:20 

NoAim napisał(a):
Generalnie ja to w każdym bfie widziałem tak samo i tu mój pogląd się nie zmienił, mianowicie jeśli team jest tak słaby że daje się zepchnąć do swojego uncapa to sorry ale to ich problem.

Dokladnie :)

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:37 

NoAim napisał(a):

Dokładnie, wiadomo dostawanie w d... nie jest miłe, więc nie dopuszczajmy do takiej sytuacji, jeżeli korzystamy z naszych pojazdów w polu/dbamy o nie i ciśniemy wroga, to paru inteligentów siedzących w bazie zanudzi się na śmierć. A jak już jesteś w tej sytuacji - twój zespół nie ogarnia i trzeba go pokierować.. to nie uciekaj z gry.. Chyba że chcesz tym samym udowodnić że Tobie zależy na statystykach równie mocno, i boisz się że Ci je popsują..

Nie jestem jednak zatwardziały :P uważam że tego typu taktyki zabijają zabawę z gry. Kiedy sytuacja w grze zmierza do tego, że zamykamy przeciwnika w ich bazie, nie pcham się bezczelnie na respa, szukając raczej jakiejś strategicznych nietypowych pozycji w której przeciwnik może się mnie nie spodziewać.

PostNapisane: 31 mar 2010, 14:31 

Theo1985 napisał(a):
uważam że tego typu taktyki zabijają zabawę z gry.

Jak dla kogo. To jest gra wojenna, a na wojnie nie chodzi o to by przeciwnikowi robic dobrze, tylko zeby go pokonac :)
Baseraping to jest wlasnie pokonanie przeciwnika :>

PostNapisane: 31 mar 2010, 15:07 
Zbanowany

Zarrik napisał(a):
Theo1985 napisał(a):

Dla niektórych jest to lamerskie pokonanie przeciwnika =)

PostNapisane: 31 mar 2010, 15:09 
Moderator forum

Zarrik napisał(a):
Z wszystkim mozna sobie poradzic, nawet z baserapingiem czy kamperami. Niektorzy by jednak chcieli isc na latwizne i kickuja takich z servera. Ja nie. Zmien klase, rzuc na atakujacych pare mortarow i juz bedziesz mial baze oczyszczona :>

Jeżeli potrafisz rzucić mortara będąc martwym , lub ginąc 2-4 sekundy po respie (no na tym polega BC) to moje gratulacje. U zwykłych graczy mortarem trzeba celować kilka sekund, ale tobie idzie to w czasie poniżej sekundy.
W BC nie ma atakujących tylko kampiacy na respie - masz ich na plecach zaraz po pojawieniu się, nic nie zrobisz no chyba że masz good mode on

PostNapisane: 31 mar 2010, 15:18 

qwakaer napisał(a):
Zarrik napisał(a):
Theo1985 napisał(a):

Dla niektórych jest to lamerskie pokonanie przeciwnika =)

Cel uswieca srodki :)

kobra napisał(a):
W BC nie ma atakujących tylko kampiacy na respie - masz ich na plecach zaraz po pojawieniu się, nic nie zrobisz no chyba że masz good mode on

Jezeli dopusciles do tego by cie kampowali na respie w twojej bazie tzn, ze masz kiepski team i nalezy ci sie przegrana. Life is brutal babe :) Hasta la vista.

Ostatnio edytowano 31 mar 2010, 15:25 przez Zarrik, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 mar 2010, 15:24 
Zbanowany

Mój drogi @Zarrik, bardzo bym chciał widzieć jak długo byś grał czy też jak fajnie byś się denerwował, gdy przez 15 minut (załóżmy że runda trwa 20 min) cała drużyna przeciwna siedziałaby w Twojej bazie i zabijała każdego spawnującego się członka twojego zespołu I W TYM też Ciebie. =)

PostNapisane: 31 mar 2010, 15:26 

qwakaer napisał(a):
Mój drogi @Zarrik, bardzo bym chciał widzieć jak długo byś grał czy też jak fajnie byś się denerwował, gdy przez 15 minut (załóżmy że runda trwa 20 min) cała drużyna przeciwna siedziałaby w Twojej bazie i zabijała każdego spawnującego się członka twojego zespołu I W TYM też Ciebie. =)

Moze to ci sie wyda dziwne, ale ja sie nie denerwuje zadna gra :) To tylko zabawa, raz sie wygrywa raz przegrywa.... keep smile :)

PostNapisane: 1 kwi 2010, 12:14 

Zarrik napisał(a):
Jezeli dopusciles do tego by cie kampowali na respie w twojej bazie tzn, ze masz kiepski team i nalezy ci sie przegrana. Life is brutal babe :) Hasta la vista.

Taka sytuacja zazwyczaj oznacza iz to atakujacy posysaja... grajac 16 vs 12 :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2