Teraz jest 2 lis 2024, 18:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2010, 20:55 

Witam! kupiłem sobie dzisiaj bc 2 zainstalowałem zrobiłem sobie konto loguje się pisze proszę wprowadzić klucz wpisuje ten klucz z tyłu instrukcji klikam akceptuj a tu taki komunikat "wprowadzony klucz weryfiakcyjny jest już używany" wprowadzałem go ze 100 razy i nic robiłem nowe konta nie wiem w jaki sposób ten klucz jest już czyjś jak ja przecierz nikomu go nie dawałem i byłą ta gra w foli więc jak ktoś mógł go widzieć ?? chciałem zdzwonić do pomocy technicznej ale oczywiście są oni od 8 do 17 a była to godzina 18 to dzwonie do empika i mówie co mi się stało mówio żebym wzioł grę i przeszedł przychodze obejrzeli i powiedzieli ze mam iść jutro o 15 będzie spec od reklamacji no to pzdr mam czekać do jutra żeby se pograć w multi a w kampanie mi się nie chce nie wiem czy tak trudno zanieść to grę do reklamacji id ać mi nową co ten spec niby od reklamacji ma jakieś zdolności magiczne że mi naprawi prosze was o pomoc bo już normalnie wpadam w depresje z myślą że na gre którą czekałem tyle i se już ja kupiłem musze czekać jeszcze 24 h lub nawet więcej HELP!!!!

PostNapisane: 31 mar 2010, 21:18 

Wątpię, że empik pomoże. Skan twojego klucza wysłany do EA i opis problemu powinien wystarczyć do otrzymania nowego klucza.

PostNapisane: 31 mar 2010, 21:20 

czyli że mam wejść na www.ea.pl i wysłać im mój problem lub zadzwonić czy coś i mi nowy klucz dająi mówili w empiku że mnie mogli piraci okaść

PostNapisane: 31 mar 2010, 21:23 

http://eapo-new.custhelp.com/cgi-bin/ea ... aqid=18268

Wchodzisz tutaj i na panelu po lewej klikasz "kontakt z nami" dalej chyba sobie poradzisz.

PostNapisane: 31 mar 2010, 21:59 

tak XD już napisałem jeśli nie odpiszą do jutra do 15 to ide do empiku na reklamacjie

PostNapisane: 31 mar 2010, 23:25 

Mialem tak kiedys z BF 2142. Zadzwonilem do ea, zrobilem skan okladki z moim podpisem i w 3 godziny mialem nowy klucz na mailu.

PostNapisane: 1 kwi 2010, 09:03 

pewnie wprowadzasz zly email jako login, jest to standardowy blad jaki ludzie popelniaja. Np. zarejestrowali sobie konto i w emailu popelnili literowke, lub maja dwa konta w EA i wpisuja te drugie.

PostNapisane: 1 kwi 2010, 10:07 

nie bo jak ten sam e-mail wpisuje na ea.pl i działa byłem dzisiaj w empiku i powiedzieli mi to samo co zrobiłem wczoraj i dzisiaj żebym napsiał do centrum pomocy na www.ea.pl i dał zdjęcie lub skan paragonu i ogładki teraz juz od 9 godz czekam na odpowiedź i nowy numer seryjny i się coraz bardziej wkur*** bo ile można czekać powiedzieli w empiku ze albo dzisiaj albo jutro mi pszyśla a jeśli nie to mam zadzwonić do koleśa od reklamacji dał mi swoja wizytówkę

Strefa czasowa: UTC + 2