Teraz jest 18 gru 2024, 09:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2010, 08:56 

qwakaer napisał(a):
@up
Prawda. Dziś jak grałem na HC medykiem to widziałem u wszystkich ze swojego teamu jak mieli pasek zdrowia do połowy.

specjalnie dla Ciebie poczatek rundy serwer [AzC] HardCore Rush. kto widzi polowe paska zdrowia reka do gory
http://images45.fotosik.pl/277/2829fdd7e0c4be24.jpg
qwakaer napisał(a):
Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, ale spoko. Wyrażasz swoje zdanie które i tak jest nie prawdą =)

pozdro i pocwicz ;-)

Ostatnio edytowano 27 mar 2010, 09:17 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Zamiana zbyt duzego obrazka na url

PostNapisane: 27 mar 2010, 11:56 
Zbanowany

No dobra, zwracam honor. Widocznie popatrzyłem na grupkę kolesi (3-4) i każdy z nich miał połowę hp. Dlatego wysuwałem takie wnioski.

PostNapisane: 28 mar 2010, 13:28 

Dla mnie trochę bez sensu jest ten tryb hardcore. Tak jakby utrudnianie gry wszystkim klasom, poza snajperem. Bo jemu i tak nie jest jakoś strasznie potrzebna minimapa, "krzyżyk celownika", czy informacja o ilości amunicji.

PostNapisane: 28 mar 2010, 15:41 
Zbanowany

Ale wtedy czujesz się jak na prawdziwej wojnie =) i o ty w tym trybie chodzi.

PostNapisane: 28 mar 2010, 16:03 

Początkowo grywałem na zwykłym trybie ale gdy zagrałem po raz pierwszy na HC od razu mi podszedł.W HC nie zyskasz takiej przewagi dzięki M60 M95 bądź 40mm gr jak w zwykłym trybie gdyż(i co mi się najbardziej podoba) szybszy gracz wygrywa starcia przynajmniej w większości :P .Decyduje przynajmniej w moim odczuciu reflex a nie kto ma większego...guna :) a poza tym miło się gra gdy widzisz jak każdy ma inną broń w łapie bo gra z tym co lubi a nie z tym czym musi.

PostNapisane: 28 mar 2010, 18:16 

Adriano47 otóz to :) Na HC na ogol wygra ten, kto pierwszy dostrzeze przeciwnika, a nie jak na sofcie, gdzie kazdy leci na pale bo i tak mozna pol magazynka na klate wylapac i biec dalej. Softcore to jakies nieporozumienie, tam nawet jak z czolgu wygarniesz 2 metry od przeciwnika to go nie zabijesz, jak granat ci pod nogi spadnie, to wystarczy odbiec pare krokow i moze sobie wybuchac. Jakies kuriozalne scenki, gdzie 2 kolesi biega wokol siebie strzelajac 10 sekund zanim ktos padnie. W softa nie da sie grac :)

PostNapisane: 28 mar 2010, 19:23 

Gram głównie mechanikiem i korzystam z UMP 45 wiadomo kaliber 45 ACP a tu co ciśniesz do kolesia 4 pociski ten stoi no joke miesiąca.Normalnie rzuciło by nim kilka metrów w tył :p więc może następny patch trochę by te obrażenia podkręcił? :)

PostNapisane: 28 mar 2010, 20:25 

qwakaer napisał(a):
Widziałem swoje i wiem swoje.

A zresztą macie przecież racje. Łatwiej jest ustawić większy DMG do każdej broni jaka tylko istnieje niż tylko zmniejszyć % hp o połowę, fakt zapomniałem.*

*irona

wszyscy sie myla tylko Ty jedny masz racje
ale zadam tylko jedno pytanie dlaczego jak ja gram medem to widze cale zycie u kazdego chyba ze dostanie jakiegos strzala?

PostNapisane: 28 mar 2010, 22:32 

Horus_WNC napisał(a):
Adriano47 otóz to :) Na HC na ogol wygra ten, kto pierwszy dostrzeze przeciwnika, a nie jak na sofcie, gdzie kazdy leci na pale bo i tak mozna pol magazynka na klate wylapac i biec dalej. Softcore to jakies nieporozumienie, tam nawet jak z czolgu wygarniesz 2 metry od przeciwnika to go nie zabijesz, jak granat ci pod nogi spadnie, to wystarczy odbiec pare krokow i moze sobie wybuchac. Jakies kuriozalne scenki, gdzie 2 kolesi biega wokol siebie strzelajac 10 sekund zanim ktos padnie. W softa nie da sie grac :)

Święte słowa - polać temu Panu! Dokładnie! Wielokrotnie miałem tak że grając SC ( normal ) dostrzegałem gościa i w eforii strzelałem z biodra... gość nadążał się odwrócić i mnie do tego zabić bo miał np większy dmg albo trafił w głowę.Nie muszę chyba informować jak bardzo irytujące były takie sytuacje. Tak jakoś tak gram że to z reguły to ja pierwszy widze przeciwnika dla tego tryb hc jest dla mnie zbawienny i w zasadzie na normalu gram tylko jak ktoś pomylił się w opisie serwera i napisał że to hc a nie sc a mi sie nie chce wychodzić i szukać ponownie :]

PostNapisane: 29 mar 2010, 08:19 
Zbanowany

marioseda napisał(a):
qwakaer napisał(a):
Widziałem swoje i wiem swoje.

A zresztą macie przecież racje. Łatwiej jest ustawić większy DMG do każdej broni jaka tylko istnieje niż tylko zmniejszyć % hp o połowę, fakt zapomniałem.*

*irona

wszyscy sie myla tylko Ty jedny masz racje
ale zadam tylko jedno pytanie dlaczego jak ja gram medem to widze cale zycie u kazdego chyba ze dostanie jakiegos strzala?

Już jest wszystko wyjaśnione - napisałem że JA się pomyliłem.

@topek
Racja, albo np. taka M95 na normalu to często trzeba 2 strzały oddać aby kolesia zabić...przecież to jest śmieszne ! Jak na realu o ona potrafi przebić lekko opancerzony transportowiec....

PostNapisane: 29 mar 2010, 09:16 

Właśnie qwakaer bo czy przypadkiem to nie jest kaliber 12,7? Po trafieniu mogło by oderwać co nie co :P

PostNapisane: 29 mar 2010, 10:22 

Wierzbin napisał(a):
Raczej nie jest to możliwe, że 50% ze 100, bo taki M60 zbiera za jednym trafieniem 60pkt, czyli powinien zabijać 1 strzałem, a tak nie jest.

Pasek zdrowia na HC jest "pełny".
Zapewniam ;)

m60 nie zabiera 60pkt, na bliskie odległości 25pkt, dalsze 20 pkt oczywiście wartości bez żadnych perków

PostNapisane: 1 kwi 2010, 09:51 

NIKO91 napisał(a):
Serwer HC Jest polski serwer Herkules polska serdecznie zapraszam. Nie ma innego HARDCORE niż ten hardcore to hardcore,a nie jakieś hard hardcore. Serdecznie zapraszam.
w wyszukiwarce wpiszcie "HERKULES" wystarczy by znajść nas i zobaczyć atmosferę hardcore :)

Już biegnę na ten HARDCORE inny niż hardore to hardcore. Muszę tam zagrać bo to HARDCORE a nie jakieś inne masło maślane.

PostNapisane: 1 kwi 2010, 10:14 

Serwer jest ok ale jest jeden mały problem otóż wczoraj gram tam sobie a jakiś koleś na ostatnim bastionie już, zaczyna sabotować.Biega i sprzedaje strzałki swoim.Ogólnie to bym zignorował bo może mama go skrzyczała czy coś i sfrustrowany ale i mi sie oberwało.Mówię sobie "adriano za stary jesteś daj sobie lozz " .Dałem ale koleś mnie jeszcze jedną poczęstował no to wyciągnąłem Colta i heada mu na odmulenie.Uspokoił się ale co to KICK Adriano admin wyrzuca bo rozmyślny teamkill .Panie Adminie mierz równą miarą bo sabotażystę zostawiłeś, pozdro.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2