Teraz jest 26 lis 2024, 05:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 kwi 2010, 19:13 

Chciałbym Was zapytac moi drodzy parafianie co sądzicie o pirackich wersjach gry?:P

Oczywiscie mam orginał ale tak z ciekawosci pytam.

Sądze , że to jest chamskie grać na piratach bo to jest kradzież^^

Chętnie bym wszystkich wytępił , którzy maja pirata BC2 Pozdro.

PostNapisane: 3 kwi 2010, 19:34 
Zbanowany

viewtopic.php?f=106&t=31905

A swoją drogą...jeżeli kogoś naprawdę nie stać na oryginał gry, a ta gra bardzo mu się spodobała (YT etc.) to już niech sobie ściągnie tego pirata. I niech gra sobie w tego SP. Ale jeżeli ma pirata i zakłada tutaj tematy "Czemu nie mogę grać przez neta", to wtedy jest już to przegięcie.
I powiedzmy sobie szczerze, że każdy ma coś na swoim komputerze nie oryginalnego =) (nie chodzi mi tu teraz tylko o gry).

PostNapisane: 3 kwi 2010, 19:43 

SWIETA PRAWDA XD bym musial miec tylko CS i BFBC 2 oraz TS i Aqq xD

PostNapisane: 3 kwi 2010, 19:57 

Ja również się zgodzę z przedmówcami, mało kto z nas jest święty, ale perfidne zakładanie tematów z problemami jaki trapią wersje pirackie jest naprawdę głupotą. Tym bardziej, że na każdej szanującej się stronce "z wersjami demo" znajdziemy masę osób która chętnie nam pomoże (tak ludzie mówią, nie żebym wiedział z doświadczenia.. ) - jakim w takie razie tępakiem trzeba być, szukając pomocy na oficjalnych forach :-)

A co do piraciej wersji BC2 to przyznam się, że ... sam ja posiadałem.
Ale zanim zaczniecie mnie wyzywać, rzucać na mnie zaklęcia czy wyrazić chęć spalenia na stosie, weźcie pod uwagę że najpierw kupiłem BC2 w wersji na PS3. Jednak stwierdziłem, że jak FPS to tylko na PC. I owa piracka wersja była właśnie poniekąd wersją demo, swoistym testem wydajności mojego komputera. Jak tylko zdał go pozytywnie poleciałem do sklepu po oryginał, więc właściwie wsparłem nawet twórców dwukrotnie :)

PostNapisane: 3 kwi 2010, 20:10 

Ale Ea nie daje mozliwosci nie piracenia w przypadku bfbc2, bo jezeli ktos nie gral w bete i nie wie czy mu ruszy, to umyslowi dicemani nie wypuscili dema, wiec norma, ze beda piracic, spoko. Moge sobie sciagnac bc2 i pewnie to zrobie to, gdy wymienie kompa, ale nie zmienia to faktu, ze od premiery mam odlozona kase na bc2 i nic tego nie zmieni, ze nienawidze piratow.
Ktos juz to napisal wczesniej nade mna.
Ale nie ogarniam typow, ktorzy wbijaja i placza dlaczego ich PB wykopuje po 2 minutach, przeciez cala noc gre sciagali !

PostNapisane: 3 kwi 2010, 22:35 
Moderator forum

Regulamin forum.

2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:

a) są pytania, których po prostu się nie zadaje. Nie rozmawiamy tu o PIRATACH !!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2