Dzichader napisał(a):
Oraz zabić twojego nemezis.
===Tomy===[PL] napisał(a):
To dziwne, bo mi się przytrafiło już kilkanaście razy otrzymać szpilkę za 5-krotne ubicie typa uprzednio eliminującego mnie.
Cóż jeśli się mylę .. mea culpa.
Przeczytajcie pierwszy post... koleś już ma 5 szpilek "z kobrą", a brakuje mu jeszcze tych "z orłem" i o te właśnie pytał... ogarnijcie się, over
snipe313 napisał(a):
Nie wprowadzajcie w błąd autora.
Mam 4 szpilki adwersarza (jeszcze jedna i insygnia będzie), zdobyte w ten sposób: ktoś zabija mnie 5 razy ( przy 5 razie pojawia się czarny napis na pomarańczowym tle TWÓJ ADWERSARZ ), ja go zabijam i dostaję szpilkę adwersarza - wszystko w jednej rundzie. Robimy tak 5 razy i dostajemy upragnioną insygnię. To wszystko.
Mój Boże... szpilkę adwersarza zdobywa się za zostanie czyimś adwersarzem, a nie za zabicie swojego xD Już nie wiem jakich słów mam użyć żebyście to zrozumieli.
Szpilka adwersarza = szpilka z orłem = zabij 5 razy tego samego gracza w jednej rundzie
Szpilka mściciela = szpilka z kobrą = zabij kogoś, kto 5 razy cię zabił w jednej rundzie i został twoim adwersarzem
KubaXman:
W pierwszym poście piszesz, że potrafisz zdobyć 4 szpilki adwersarza w rundzie. Akurat! Już zdobycie jednej w rundzie jest dużym osiągnięciem, a widząc ile już szpilek mściciela ugrałeś to wątpię żebyś aż tak ogarniał
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Musiałeś pomylić jakieś odznaki. Musisz zdobywać te z orłem
↓EDIT: No to się walnąłeś, piszesz o jednych odznakach a chodzi Ci o drugie. Gram wyłącznie na pc, strzelanie na konsoli możesz sobie wsadzić... do kieszeni