Teraz jest 2 lis 2024, 22:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 kwi 2010, 14:55 

po przeinstalowaniu z Visty na XP nie mam zacięć na XP (na Viście miałem ustawione DX9 jakby co)

PostNapisane: 8 kwi 2010, 15:12 

Nie mogę nigdzie znaleźć, jak mam win 7 64bit dx11 to NIE zmieniać na 9, bo i po co? Jeśli się mylę proszę mnie poprawić.
Pozdrawiam

PostNapisane: 8 kwi 2010, 15:32 

@ryyyAv - bla bla bla... jak nazywa sie temat, w ktorym WLASNIE piszesz? "BFBC 2 Jak przyśpieszyc"? wiec daruj sobie pytania niezwiazane z tematem!!! Jakbys napisal na temat, uzyskal bys odpowiedz.

ryyyAv napisał(a):
Nie mogę nigdzie znaleźć, jak mam win 7 64bit dx11 to NIE zmieniać na 9, bo i po co? Jeśli się mylę proszę mnie poprawić.
Pozdrawiam

przeczytaj mojego posta z Napisane: 7 kwi 2010, 23:39.... zamias zadawac kolejne pytanie... :roll:

Ps. i po co unosisz sie? napisalem tylko ze fajna statystyka... a ty tlumaczysz sie... :shock:

PostNapisane: 8 kwi 2010, 16:51 

Stary, ja napisałem na temat fps co chyba DOSYĆ znacząco wiąże się z wydajnością/przyspieszeniem zwał jak zwał.

Ty wyjeżdżasz z postami bez treści, i zadajesz zagadki jakoś nie widzę tego posta o wskazanej godzinie :arrow: link

Łaski nie robisz. Pozdro

PostNapisane: 8 kwi 2010, 17:02 

ryyyAv napisał(a):
Stary, ja napisałem na temat fps co chyba DOSYĆ znacząco wiąże się z wydajnością/przyspieszeniem zwał jak zwał.

Ty wyjeżdżasz z postami bez treści, i zadajesz zagadki jakoś nie widzę tego posta o wskazanej godzinie :arrow: link

Łaski nie robisz. Pozdro

Napisane: 7 kwi 2010, 23:39
jesli chcesz jeszcze kilku klatek, ale nic nie bedziesz edytowal w plikach - sciagnij "Liseda" maly programik w ktorym mozesz zmienic wszystkie ustawienia graficzne!! sporo daje zmiana na dx9, jednak jest cena (bug) - stacjonarne ckm`y sa nie do uzytku - maja zasloniety wizjer

okulista?

ryyyAv napisał(a):
w xfire apropo BC2 chyba jednak nie da sie sprawdzic fps? A jeśli tak, to jak? w bf1942 udalo mnie sie..

moze dlatego ze najlepiej dziala fraps :lol:

PostNapisane: 8 kwi 2010, 17:05 

Nie napinajcie się już tak :)

A co do gry to nie wiem jakim cudem GF9600 daje rade wysokim detalom. Ledwo cisne 40 klatek na gtx260 phenomie x3 i 4 gb ram na win 7 64 bity. W założonym przezemnie
temacie, pojawiło się pare sugestii co do tematu zwiększenia ilości fps-ów.

viewtopic.php?f=108&t=32701 Jeśli coś pomoże to się ciesze.

Pozdrawiam
slavec^

PostNapisane: 8 kwi 2010, 18:41 

Ok dzięki slavec^ poczytam ;)

Co do napinki to już kończymy :D Generalnie jestem dosyć cierpliwym człowiekiem ale niektórych rzeczy nie potrafię olać i stąd moja odpowiedź na posta Okrucha :)

Okulsta pokazał mi coś takiego: :arrow: link Nie wiem skąd te Twoje "Napisane: 7 kwi 2010, 23:39 " Dobra nieważne.

Pokój i koniec offtopa z mojej strony. Sorry pozostałych pozostałych że musieli to czytać.
Pozdrawiam

PostNapisane: 8 kwi 2010, 19:24 

Obrazek

tez nie wiem - wazne ze wyjasnilo sie - i moze znalazles odpowiedz :wink:

Pozdrawiam.

PostNapisane: 8 kwi 2010, 22:23 

slavec^ napisał(a):
Nie napinajcie się już tak :)

A co do gry to nie wiem jakim cudem GF9600 daje rade wysokim detalom. Ledwo cisne 40 klatek na gtx260 phenomie x3 i 4 gb ram na win 7 64 bity. W założonym przezemnie
temacie, pojawiło się pare sugestii co do tematu zwiększenia ilości fps-ów.

viewtopic.php?f=108&t=32701 Jeśli coś pomoże to się ciesze.

Pozdrawiam
slavec^

Nie do konca wysokie.. aa off, vsync off, Cienie niskie, i Hsao OFF. Reszta wysokie.

ISeeYou. Dzięki za programik. mam pytanie co do niego. Co znaczą opcje
"Terrain"
"overgrowth"
"Undergrowth"

PostNapisane: 8 kwi 2010, 22:36 

spróbuj tego

viewtopic.php?f=108&t=33071

PostNapisane: 8 kwi 2010, 22:38 

przeyznam ze niewiem jak jest w tym programie :oops:
wziolem to na "pale":
Terrain - szczegoly terenu
overgrowth - drzewa
Undergrowth - krzaki itp.

gladky napisał(a):

"fullproc" powaznie? :lol:

PostNapisane: 9 kwi 2010, 00:34 

No to ja nie wiem jak czytać w takim razie forum phpBB (sam kiedyś byłem głównym adminem) forum żeby data i czas się zgadzała :) Przepraszam Okruch za to że się uniosłem, i pozdrawiam :)

p.s. Nie jestem za bardzo w temacie jeśli chodzi o BF BC2 ale jak to się ma z tym programem a tym newsem :arrow: link ? W sumie mi tam gra chodzi płynnie ma max, ale tak się zastanawiam na wydajnością z czystej ciekawości. Dlatego też pytałem o fps.

PostNapisane: 9 kwi 2010, 02:45 

ryyyAv napisał(a):
Nie jestem za bardzo w temacie jeśli chodzi o BF BC2 ale jak to się ma z tym programem a tym newsem :arrow: link ? W sumie mi tam gra chodzi płynnie ma max, ale tak się zastanawiam na wydajnością z czystej ciekawości. Dlatego też pytałem o fps.

:lol: :lol: :lol: - no ladnie... PB zajmuje sie *********, zamiast rozpracowywac viphaki... :stupid:
Z programu o ktorym napisalem, kozystalem jeszcze podczas bety... i jak narazie zadnego bana niedostalem (zwlaszcza, ze program ten byl reklamowany na glownej stronie http://www.battlefield.pl :wink: ).

PS. ale tez nigdy niezostawialem wlaczonego podczas grania (nie bede sprawdzal!!) :shock:

Sciagnij frapsa, w ciagu kilku minut rozgrywki zorientujesz sie jaka jest srednia ilosc klatek w roznych momentach.
na "singlu" gralem z ustawieniami high, bloom i wszystko na max (bez v-sync) i nie widzialem zacienc - jednak w multi wiecej dzieje sie na ekranie... 8)

PostNapisane: 9 kwi 2010, 12:23 

wyłączenie BLOOMA nic nie daje, przymajmniej ja nie zauważyłem żadnych zmian co do fps. Plus to większa widoczność przeciwnika.

PostNapisane: 9 kwi 2010, 14:37 

Dla posiadaczy ATI coś co może wam polepszyć grafikę
http://www.rage3d.com/xmp/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2