Teraz jest 28 lis 2024, 08:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2010, 20:05 

JaCuN napisał(a):
a ja nadal mam dylemat m95 czy GOL ;/
A wy z czym biegacie z tych 2 ?

bedzie bolec jak przejzysz caly temat, i sam wyciagniesz wnioski? bo walkowane jest to caly czas!!!! :roll:

PostNapisane: 22 mar 2010, 09:43 

no coz , kazdy dobry sniper wiedzec powinien ze bronie sa po to by z nich korzystac wiec :
zastosowanie ma kazda i uzaleznione jest to od gracza , jaki ma styl gry co chce zrobic i czego potrzebuje :
kazda ( SV , M95 , GOL , M24 ) ma swoje plusy i minusy . Osobiscie ja dobieram bron pod katem odleglosci na jaka walcze , czy strzelam pod gore czy z gory na dol ( ma wplyw na opadanie ) trybu gry itd . Niejednokrotnie podczas meczu zmieniam sprzet w reconie ( pomijajac to ze nieprzypominam sobie zebym zagral reconem cala runde ale to juz inna sprawa ) .
Najczesciej gram z M95 bo zreszta najczesciej uzywam recona na mapach z choperami , M95 ma najwieksza sile ale z drugiej strony najfdluzej sie przeladowuje .
GOLa albo M24 lubie uzyc w latarnii na velparaiso , czasem na sredni dystans gdzie wielu przeciwnikow jest w ruchu uzywam GOLa bo szybko przeladowuje wiec nie martwie sie jesli nie trafilem bo zaraz moge oddac kolejny strzal . M24 dobrze sie uzywa z dolu na gore na Port Valdez , GOL tez jest dobry w obronie , szybko mozna wykosic drzewa na spawnie atakuajcych , w ciagu 1,5 minuty mozecie pozbyc sie wiekszosci drzew a pozniej to juz latwizna . Jesli chodzi o "no scope" to kazda z nich jest tak samo dobra bo zabija 1 strzalem .
Dobieranie broni u mnie jest uzaleznione od sytuacji na mapie , bardzo czesto uwarunkowane szybkoscia przeladowywanie o czym warto pamietac .

PostNapisane: 24 mar 2010, 22:16 

Wg Mnie podział jest troche prostszy :D M95 biore na dlaekie dystanse,gdzie się schowam i moge nabijać punkciki :D Moja ulbiona - GOL ma zastosowanie wszędzie - na krótki dystans,szybko przeładowuje 2 strzały i klient leży :) Za to na daleki - to najlepsza broń :) Bardzo łatwo lecą head'y . I ostatnia M24 - tutaj jest różnie,do niej trzeba sięprzyzwyczaić :D Jest na każdy dystans,lecz troche słabsza niż GOL :D

PostNapisane: 9 kwi 2010, 19:54 

-Każda z tych snajperek zabija jednym strzałem w głowę
-Jeżeli przeciwnik ma 100% życia a nie trafimy w głowę - nie zabijemy go jednym strzałem
-M95 zabiera z pociskami magnum 97% (około) ale zazwyczaj ludzie,którzy już mają uszkodzony pasek zdrowia mają odjęte więcej

A więc wygrywa GOL ponieważ jest najszybciejstrzelny (omg- istnieje takie słowo ??:P) oraz ma wiele zalet wymienionych wyżej. Nie muszę chyba mówić,że w trybie HC zabija jednym strzałem więc wybór jest prosty...

PostNapisane: 9 kwi 2010, 20:36 

Ja dopiero zaczynam grę na PC (wcześniej Xbox360) ale ze snajperek do na długi dystans bezapelacyjnie GOL , celność niszczy resztę, nawet ta różnica w obrażeniach między m95 jest nic nie warta przy odrobinie praktyki.
A na mniejszych mapach proponuje coś szybkiego np, TYP 88 do tego jak wbijesz lvl na amunicje magnum będzie cacy.

PostNapisane: 9 kwi 2010, 20:41 

Ja zawszę i wszędzie z moją M95 <3 :mrgreen: M24 na początek dobra, GOL cela ma, ale dźwięk M95 uzależnia bardziej niż granie w MMO :D

PostNapisane: 9 kwi 2010, 20:52 

tylko w pewnym momencie strzelanie zeby trafic w lepetyne z 150-250m staje sie nuudne :roll:
ile czasu mozna siedziec w krzaczorach, pelniac role obserwatora? :wink:

a co do gol`a - powinni go "poprawic", to ze jest celny to wielki plus, ale to ze jako jedyny nie ma plywajacego celownika powoduje ze ciagle sie trafia - wiem, super sprawa ale mogli by to zmienic, dodajac wiecej realizmu. 8)

PostNapisane: 9 kwi 2010, 22:35 

Nie plywaja tez te szybkostrzelne.

Swoja droga, type 88 + red dot = snajper szturmowy, super sprawa.

PostNapisane: 9 kwi 2010, 22:52 

ashlon napisał(a):
Nie plywaja tez te szybkostrzelne.

Swoja droga, type 88 + red dot = snajper szturmowy, super sprawa.

ale takie bylo pytanie ;) "M24,M95 ,GOL MAGNUM,SW98 SNIPER RIFLE "

swoja droga, zerknij na to http://www.youtube.com/watch?v=0_fuLvVocqw

to dopiero szturmowiec :lol:

PostNapisane: 9 kwi 2010, 23:41 

LULZ konsola Action. Pozdro i poćwicz PC dla Pana z filmiku.

PostNapisane: 10 kwi 2010, 00:57 
Redaktor Battlefield.pl

IMO M95 dobry jest jedynie do zwalczania helek, jako snajperka na piechotę to klęska, bo jest niecelna i długo się przeładowuje po każdym strzale. Owszem, zabiera 9x życia przy trafieniu w korpus, a nawet 100% z bliskiej odległości, ale co z tego?

Celownik GOLa się nie trzęsie, jest bardzo czytelny, broń się przeładowuje szybko, nawet mi łatwo wchodzą z niej headszoty, a ja nie cierpię snajperstwa w FPSach i nie gram raczej takimi klasami.

M24 i SW98 to jedynie biedniejsze wersje GOLa, podobne w działaniu ale słabsze

http://screenshot.xfire.com/s/93661328-4.jpg

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 10 kwi 2010, 01:51 

no wiesz, m95 ma jeden fajny "myk" sprzedaj komus head`a przez sciane... :lol:
jest bezcenne patrzenia nawet ze 100m na kolesia ktory biegusiem leci za betonowa sciane, trafiasza go w korpus.... a on zaczyna podskakiwac uciekajac dalej :mrgreen:

@_Dominiko_PL - dobra dobra.... :wink:
Obrazek

PostNapisane: 10 kwi 2010, 12:56 

M24 i SW98 mają od GOLa szybsze przeładowanie, więc jednak mają nad nim pod pewnym względem przewagę. M24 jest z tych trzech najszybsze.

PostNapisane: 10 kwi 2010, 19:42 

Nigdy nie próbowałem pograć tak jak na tym filmiku :lol: Spodobało mi się i pograłem i .... ZAJEBIŚCIE WYMIATA NA HC 8) Nie do pokonania jesden strzał byle gdzie i klient gryzie glebe :lol:

PostNapisane: 11 kwi 2010, 00:35 

O ile się nie mylę, efekt z GOL'em na HC był by taki sam, z tym, że GOL posiada szybszy reload :>.

Grę w BFBC2 rozpocząłem 26 marca :).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2