Teraz jest 2 lis 2024, 14:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2010, 12:42 

Tak wgrywałem najnowsze sterowniki. Mój procek to Intel Core 2 Duo. System stawiany rok temu.

PostNapisane: 10 kwi 2010, 19:48 

To spróbuj może bujnąć się na Windows 7 ale wersje 64bit żeby w pełni ram wykryło i po instaluj najnowsze stery ze stronki HP poza sterami od grafy. Te ostatnie weź z Nvidii do swojej karty. Może to pomoże. Jeśli nie to może twój sprzęt potrzebuje chwili namysłu przy tych czynnościach co ci wymula

P.S. Ja też miałem system postawiony ok. rok przed kupnem Bad Company 2 ale był tak zaśmiecony że mi w ogóle gra nie ruszała. Jak ją zainstalowałem na swierzynkę to od razu śmigała jak ta lala

PostNapisane: 12 kwi 2010, 20:03 

Czy na pewno nie ma jakiegoś innego sposobu na rozwiązanie tego problemu?

PostNapisane: 13 kwi 2010, 07:40 

No niestety tak bez sprawdzenia tego organoleptycznie trudno będzie stwierdzić. Niestety czasem metoda prób i błędów przynosi dobre efekty. Ja póki co się spotkałem tylko w jednej grze z czymś taki że zamulało. Cała gra chodziła płynnie a przy otwieraniu mapy czy tam PDA na chwilę zamulało, ale tylko na 2sekundy max ale nie na 20 :). Wiec życzę powodzenia w testach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2