Teraz jest 24 lis 2024, 05:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2010, 10:31 

miałem xbox'a a teraz mam ps3 i mogę go polecić

Patrz na gry ale również na grupę odbiorców - na xboxie jest dużo więcej dzieciaków niż na ps3. Również mnie odtrąciło masa piratów - nie będę płacił tyle za gry jak piraci mają miesiąc przed premiera gry.

Również ceny gier nie spadają tak drastycznie jak w Xbox'ie - kupisz jedną grę i sprzedajesz po takiej samej cenie albo tracąc 10 ,20 zł Płytki BD mają to do siebie, że nie rysują się tak łatwo jak dvd i opłaca się kupować używki :)

Co więcej w ps3 sam sobie wymienisz dysk na większy jak będziesz potrzebował bez utraty gwarancji a nie jesteś skazany na gówno Microsoftu gdzie 120 gb kosztuje krocie.

Zapomniałem dodać - nie wiem po co zakładasz taki temat na tym forum - jakiej odpowiedzi oczekujesz od forum zatwardziałych blaszaków ? Tak samo jeśli kierujesz taki temat na forum ps3 czy xbox'a. Takich topic'ów w necie jest tysiące a wojna fanboy'ów tylko gotuje się

PostNapisane: 13 kwi 2010, 14:08 
Moderator forum

Gray on już dawno kupił Nintendo ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2