Teraz jest 2 lis 2024, 04:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 kwi 2010, 17:49 

Witam gram od początku polskiej premiery bbc2 i zawsze były z nią jakieś problemy. Po pierwszej większej poprawce myślałem że wreszcie problemy się skończą. Niestety myliłem się - co jakiś czas wywala mnie z serwera do menu z informacją że są problemy z połączeniem lub co jakiś czas do windy. Ostatnio to już się zdarza że jak wywali do windy to potem muszę na godzinkę zrezygnować z gry bo każde włączenie gry i próba połączenia z serwerem kończy się wywaleniem. Do tego ostatnio mam jeszcze problem z fps-ami - mianowicie gdy wchodzę na serwer to gra chodzi jak mucha w smole (niezależnie na jaki serwer wejdzie i z jakim pingiem) Chciałem się was tylko zapytać czy wy macie podobne problemy, czy też jest to tylko mój problem (a dokładnie mojego netu i komputera). Mój komp core 2 duo 2Ghz (2,7 Ghz), 2 gb ram, gf 260gtx. Co do konfiguracji to raczej nie powinno być problemu bo na ogół gram na max detalach bez jakichkolwiek przycięć.

Nie będę zakładał nowego tematu więc jeszcze zapytam - czy wiecie może jak przełączyć UAV na karabin maszynowy.

PostNapisane: 14 kwi 2010, 17:59 

dudek560 napisał(a):
Witam

Jaki net? Kabel czy bezprzewodowy? Uruchom -> cmd.exe, wpisz "ping google.pl -t" i zobacz, czy nie masz czasem packetlossów. Co do fps - sprawdź temperatury grafy/proca. Jaki zasilacz?
dudek560 napisał(a):
zapytam

Po prostu strzelasz prawym przyciskiem myszy. Ale najpierw musisz odblokować dodatkową broń w pojazdach, a potem wybrać odpowiedniego unlocka przed respawnem (chyba ostatni - po zoomie).

PostNapisane: 14 kwi 2010, 18:41 

net mam neo 1mb, ping na cmd średnio 63 ms czasem skacze na 80-90 ms. Zasilacz ma xilence 550 W. Z tymi fps-ami to jest o tyle ciekawe że potrafe 3 h grać bez problemu aż tu nagle siądę sobie na 0,5 h i tak właśnie krzaczy. A powiedz mi czy ty masz jeszcze problemy z wywalaniem do windows czy to może moja wersja gry jest jakaś badziewna ?

Teraz właśnie skończyłem jeden meczyk - zero problemów, gra pokazuje ping na poziomie 170 - 200 ms choć nie jest to odczuwalne (nie wiem czy gra zawyża rzeczywisty ping)

Strefa czasowa: UTC + 2