Teraz jest 28 lis 2024, 10:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 kwi 2010, 21:55 
Zbanowany

Shooter<-my pozytywnie o tobie... TACY tzn tak dobrzy, open eyes wide & uśmiechnij się chłopie! ;)

PostNapisane: 14 kwi 2010, 22:17 

Snajper od karabinu większe ma tylko ego. Urazić snajpera to jak skrócić mu lufę o 20cm (bez skojarzeń :mrgreen: ).

Od dzisiaj, na próbę, sam zaczynam grać reconem (częściej niż "kiedy muszę" i z sajgą w ramach snajperki) - zobaczymy, może jeszcze się opowiem po "drugiej stronie barykady". Do zobaczenia w krzakach :mrgreen:

PostNapisane: 14 kwi 2010, 22:56 

@shooter_ - przysiagl bym, ze widzialem twoj nick na filmie :shock:

wole 2sniperow, z ktorymi jak wczoraj zamiatalismy przeciwnikem na prawo i lewo, niz 5szturmowcow/medykow niepotrafiacych wysadzic com`a :wink:
ile razy bandy medykow z m60 atakuja, i atakuja, czogi stoja i strzelaja z 300m, uav zamiast rozwalac czolgi przeciwnika wali tylko do pojedynczych ludzi - wszyscy gina co 20sec, i nazekanie na recona ze zajmuje sie tylko reconami przeciwnika, zamiast atakowac com`y... :stupid: moment, jak te fale atakujacych dostaly by sie jeszcze pod ogien snajperow przeciwnika, srednia ich zycia z 20sec, spadla by do 10sec :mrgreen:

nazekanie, nazekaniem... i tak wole recona, z gol`em - mimo ze inne profesje sukcesywnie rozwijam.

PostNapisane: 14 kwi 2010, 23:04 

Dobrze powiedziane też spotykam się z takimi sytuacjami, że nie mogą sobie poradzic i zamiast sobie odpocząc w krzakach muszę tyrac do mcoma, bo inni nie mogą ogarnac :mrgreen: GOL'a nie trawię grałem nią tylko do czasu odblokowania M95, a teraz już tylko M95 i to nie tylko na siedzenie w krzakach, bo to rzadko robię, a na zabawę z celownikiem x4 nie raz jestem pierwszy na serwie z takim zestawem i gdzie tu medyki i asfalty? :stupid: Narazie 8 złotych na M95 i nie zapowiada się na zmianę klasy i broni w najbliższym czasie :P

PostNapisane: 14 kwi 2010, 23:21 

zenekgs - niezle napazanie :) Ale czy mi sie wydaje, czy na konsolach jest mniejszy "opad" pociskow? :shock: poczatkowy fragment, jak walisz do kolesia w latarni... na PC o wiele wyzej trzeba bylo by wycelowac :? macie latwiej no... :P

Ostatnio edytowano 14 kwi 2010, 23:24 przez Okruch, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 kwi 2010, 23:21 

zenekgs napisał(a):
Dobrze powiedziane też spotykam się z takimi sytuacjami, że nie mogą sobie poradzic i zamiast sobie odpocząc w krzakach muszę tyrac do mcoma, bo inni nie mogą ogarnac :mrgreen: GOL'a nie trawię grałem nią tylko do czasu odblokowania M95, a teraz już tylko M95 i to nie tylko na siedzenie w krzakach, bo to rzadko robię, a na zabawę z celownikiem x4 nie raz jestem pierwszy na serwie z takim zestawem i gdzie tu medyki i asfalty? :stupid: Narazie 8 złotych na M95 i nie zapowiada się na zmianę klasy i broni w najbliższym czasie :P

Ja na poczatku tez tylko gralem GOL-em zeby odblokowac M95, ktora nawystrzeliwalem ok 2500 chlopahttp://bfbcs.com/stats_pc/maniujordan23, teraz powrocilem do ''wiatrowki'' :mrgreen: i powiem Wam, ze ta bron jest przekozacka - teraz troche zaluje ze uzaleznilem sie tak bardzo od dzweku 95-tki. Super szybkie przeladowanie, nie ma efektu ''plywania'' celownika.
Po naprawde wielu bojach z M-ka uwazam jednak GOLa za lepszy karabin. Jedynym minusem jest to ze nie mozna nim stracac helikopterow i za jednym strzalem UAV(zawsze mozna 2 razy przycelowac :D ).
Ostatnio mialem 2 strzaly z rzedu po 400pkt. na Arica - z czego bylem bardzo dumny:) i kilka podwojnych killow

PostNapisane: 15 kwi 2010, 02:36 

A Ja bardzo Lubie M24 :). Nabiłem juz platyne, to teraz kolej na GOL'a

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:19 

Okruch napisał(a):
zenekgs - niezle napazanie :) Ale czy mi sie wydaje, czy na konsolach jest mniejszy "opad" pociskow? :shock: poczatkowy fragment, jak walisz do kolesia w latarni... na PC o wiele wyzej trzeba bylo by wycelowac :? macie latwiej no... :P

Dzięki ;) Jeśli chodzi o opadanie musiałbym sprawdzic u kolegi, który grywa w BC2 na PC. Jak będę u niego to napewno sprawdzę opadanie pocisków.

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:36 
Zbanowany

m24 i nozyk gora :twisted: :twisted: :twisted: http://bfbcs.com/stats_pc/%5BYossarian%5D

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:48 

[Yossarian] napisał(a):

fajnie ze cieszysz sie, jednak (wybacz) ale te staty nie sa niczym nadzwyczajnym :roll:
pykasz m24 dokladnie dobe i 5godzin dluzej, niz ja gol`em, masz mniejsza ilosc trafien, jak i fragow...
Moze podszlifuj umiejetnosci, jesli wszystkich informowac o swoich dokonaniach? Co? :wink:

ja z nudy zabralem sie za najmniej celna snajperke..... Obrazek

Ostatnio edytowano 15 kwi 2010, 16:51 przez Okruch, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:51 

na konosli snajperki nie latają, pociski wolniej opadają.
a co do gry recontem to tylko recon+GOL i wali heady za 300-400 xD

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:54 
Zbanowany

Okruch napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):

fajnie ze cieszysz sie, jednak (wybacz) ale te staty nie sa niczym nadzwyczajnym :roll:
pykasz m24 dokladnie dobe i 5godzin dluzej, niz ja gol`em, masz mniejsza ilosc trafien, jak i fragow...
Moze podszlifuj umiejetnosci, jesli wszystkich informowac o swoich dokonaniach? Co? :wink:

ja z nudy zabralem sie za najmniej celna snajperke..... Obrazek

ale ja nie jestem SUPEr snipereM<-cieszy mnie to co mam/ucze sie/<-rzecz polega na tym, ze to gra i mam funa->i polecam kombinacje m24+lunety+nozyk+szybkie nozki ;)
i wykazuje, ze snajper moze zadzgac i flage lub mcoma zdobyc/obronic<-thats all :lol:

ps po zastanowieniu sie: hmmmmmmmmm 1200 killow i 200 nozykiem? to dla wszystkich klas b. dobry wynik->dont u think?

Ostatnio edytowano 15 kwi 2010, 17:11 przez [Yossarian], łącznie edytowano 4 razy

PostNapisane: 15 kwi 2010, 16:58 

Hmm mam pytanie , na wersji pc gol nie przebija blachy (chodzi mi o te prowizoryczne płotki), czy amunicja magnum cośw tej kwestii zmienia ?

PostNapisane: 15 kwi 2010, 17:23 

Dresniane plotki niszczy, ale niezauwazylem zeby po tym jeszcze trafial w znajdujaca sie za nim osobe :?
blach nieprzebija - ale najwazniejsze ze przelatuje przez krzaki i galezie, a nie jak powtazalne - gdzie trzeba wychylic sie, zeby pocisk niezatrzymal sie na "trawie" :wink:

[Yossarian] - jesli tak lubisz machac nozem - to moze Abakan + x4 + mag - "snajper" bliskiego wsparcia, nie dosc ze bedziesz nadal machac nozem, to nadal heady z 50-100m leca :mrgreen:

PostNapisane: 15 kwi 2010, 19:52 
Redaktor Battlefield.pl

[Yossarian] napisał(a):

Moją "najlepszą bronią" w statystykach w grze jest M95. Ratio 1.65. Na 1.535 killi z M95 mam 1.117 headshotów. M95 nie odstrasza ptaków, bo po strzale nie ma już czego odstraszać...
M24 jest dla mnie najgorsza, bo mam na razie słabą myszkę, dość nieprecyzyjną, a jak wiadomo linie siatki w M24 są bardzo cienkie i trzeba dobrze przycelować..
Gram z perkami "więcej ammo" i "ammo magnum". Luneta x12 której używasz jest bezużyteczna nawet na długie dystanse (500m, mój filmik - http://www.youtube.com/watch?v=PzhNj5GHiUw ).Na filmie nie ma M95 - wtedy jeszcze jej nie lubiłem. Luneta do automatycznego spotowania też ci się nie przyda (zasięg 75m), lepiej wziąć amunicję magnum. Staty masz tutaj:
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/snipe313 (będę mógł grać dopiero od soboty lub niedzieli więc dodaj mnie do znajomych, jeśli chcesz to zagramy razem).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2