no to może sie wypowiem bo tu tyle mówicie o tym......
zaczne od BOBo --- masz racje warto kupić koszulkę za 3 zł i zrobic nadruk powiedzmy stosowny do jakości koszulki za jakies 5 zł ? co daje nam 8 zł i jest naprawde zajebiście z małym jednak ale ...wyglądasz w tym jak pół du.y za krzaka po paru praniach i to ci jush massca zasugerował
techniki sa różne i faktycznie zależą od paru rzeczy np: ile kolorów ma mieć logo czy jest to logo z odcieniami a co najważniejsze jak długo ma się trzymać to logo na tej koszulce za 3z ł hihi ( przepraszam bobo taka mam nature że drwię z tego czego nie akceptuję - jednym słowem wyznaję taka maxymę : nie stac mnie na coś tak taniego - czytaj słabego )
Miałem sklepik internetowy ---były tam bluzki , koszulki itd. ... początkowo sprzedawałem koszulki do CS-a później do BF-a ..... koledzy którzy mnie odwiedzili mieli próbkę ( jedną z najprosztrzych metod - folia flex). Oddałem domenę koledze który teraz popycha przez to rybki ( oczywiście nie dosłownie

Zajęłem sie czyms co zajmuje mi wiecej czasu i niestety nie sprzedaję jush koszulek pozatym każdy który sie tym zajmie musi sie liczyć z tym że bardziej to jest zabawa niż zarabianie
A techniki były różne począwszy od wspomnianej foli flex , sito , haft .....
jakby kto chciał pomocy to służe doświadczeniami ....