Teraz jest 23 kwi 2025, 20:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2003, 23:30 

Jester napisał(a):
PS. Sorki massca, ale mój avatarek jest wynikiem inspiracji Twoim avatarkiem :-)

Panowie przemęczycie nasze maskotki. Dwie na jednej stronie topicu to już przesada!!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2003, 23:33 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
Panowie przemęczycie nasze maskotki. Dwie na jednej stronie topicu to już przesada!!! :lol:

Przyjdzie "trzeci" zainspirowany :P pokaże całość i licznik forum pobije najwyższą statystykę odwiedzin dnia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2003, 23:36 
Oldboy Battlefield.pl

2 kolory... troche cienko... wymysl tu cos 2 kolorowego... cyba ze takie logo jak jest w Forgotten Hope...
:?
kolorowe by sie cos przydalo...

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 03:10 

massca napisał(a):
takie samorobki ty moim zdaniem obciach, wyglada jak psu z gardla nawet przed praniem. niech sie Tin wypowie, on sie na tym zna zawodowo. nasze robil tez na jakiejs wypasnej maszynie :)

no tu mozemy podyskutowac :twisted: to co ja zrobilem wygladalo bardzo dobrze i nigdy bys nie powiedzial ze to jest samoroba...
... i nie to zebym sie chwalil :lol: ale za moja maszynke do druku dalem 2k i raczej nie jest kiepska :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 03:58 

Jester napisał(a):
Sprawa wygląda tak: Jeśli ktoś znajdzie koszulki do nadruku, ja jestem w stanie załatwić nadruk sitodrukiem lub flockiem (coś w rodzaju "meszku").
Przy tej technice jesteśmy zmuszeni do ograniczenia liczby kolorów - max 2. Koszt byłby niewielki (znajomy ma sitodruk), pozostaje tylko kwestia rozsyłania. A to mnie przeraża :-).
Pozdrawiam,
Jester

PS. Sorki massca, ale mój avatarek jest wynikiem inspiracji Twoim avatarkiem :-)

w morde jester :)
podaj mi adres na powiekszony taki awatar,
wrzuce sobie na tapete :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 10:22 

Kal-El napisał(a):
Jester napisał(a):
<ciach>

w morde jester :)
podaj mi adres na powiekszony taki awatar,
wrzuce sobie na tapete :)

Albo zrób se ten jeden jako sąsiadujący :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 12:44 

massca bo wchodziles na stronke podana przez niego ja skopiowalem adress z jego obrazka i znalazlem. firma tina: http://www.santi.pl/ mozecie tutaj poszukac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 12:54 

dragon napisał(a):
massca bo wchodziles na stronke podana przez niego ja skopiowalem adress z jego obrazka i znalazlem. firma tina: http://www.santi.pl/ mozecie tutaj poszukac ;)

http://www.santi.pl/www/pl/premium.htm (na dole)
Może wszystkim takie ogrodniczki, na brzuchu napis "Bf1942" i oczywiście hełm zamiast kasku :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 13:46 

dragon napisał(a):

dragon, no tak ale to jest chyba strona firmy w ktorej Tin pracowal a oprocz tego mial plany zeby sprzedawac koszulki, zalozyl wlasny sklepik internetowy, ale najlepiej jak sie sam wypowie :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 13:48 

Jeśli chodzi o avatarka to jak widac go zmienilem. Postanowiłem "załozyć stanik", ponieważ ktoś mi zwrócił uwagę, że bywa tu trochę dzieci. I słusznie zresztą. :oops: Teraz będzie F-18 :-)
Wracając do tematu, przypomniałem sobie, że na allegro ogłaszał się gość z Torunia zresztą, który robił koszulki między innymi z BFa. Niestety nie mogłem znaleźć żadnej jego aukcji.
Pozdrawiam,
Jester

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 13:56 
Moderator forum

Może chodzi Ci o tego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18764990

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2003, 14:03 

troche sie pogubilem kto sobie bobi koszulki? :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2003, 00:24 

no to może sie wypowiem bo tu tyle mówicie o tym......

zaczne od BOBo --- masz racje warto kupić koszulkę za 3 zł i zrobic nadruk powiedzmy stosowny do jakości koszulki za jakies 5 zł ? co daje nam 8 zł i jest naprawde zajebiście z małym jednak ale ...wyglądasz w tym jak pół du.y za krzaka po paru praniach i to ci jush massca zasugerował

techniki sa różne i faktycznie zależą od paru rzeczy np: ile kolorów ma mieć logo czy jest to logo z odcieniami a co najważniejsze jak długo ma się trzymać to logo na tej koszulce za 3z ł hihi ( przepraszam bobo taka mam nature że drwię z tego czego nie akceptuję - jednym słowem wyznaję taka maxymę : nie stac mnie na coś tak taniego - czytaj słabego )

Miałem sklepik internetowy ---były tam bluzki , koszulki itd. ... początkowo sprzedawałem koszulki do CS-a później do BF-a ..... koledzy którzy mnie odwiedzili mieli próbkę ( jedną z najprosztrzych metod - folia flex). Oddałem domenę koledze który teraz popycha przez to rybki ( oczywiście nie dosłownie :) Zajęłem sie czyms co zajmuje mi wiecej czasu i niestety nie sprzedaję jush koszulek pozatym każdy który sie tym zajmie musi sie liczyć z tym że bardziej to jest zabawa niż zarabianie ;)

A techniki były różne począwszy od wspomnianej foli flex , sito , haft .....

jakby kto chciał pomocy to służe doświadczeniami ....

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 01:15 

Tin napisał(a):
no to może sie wypowiem bo tu tyle mówicie o tym......

zaczne od BOBo --- masz racje warto kupić koszulkę za 3 zł i zrobic nadruk powiedzmy stosowny do jakości koszulki za jakies 5 zł ? co daje nam 8 zł i jest naprawde zajebiście z małym jednak ale ...wyglądasz w tym jak pół du.y za krzaka po paru praniach i to ci jush massca zasugerował

techniki sa różne i faktycznie zależą od paru rzeczy np: ile kolorów ma mieć logo czy jest to logo z odcieniami a co najważniejsze jak długo ma się trzymać to logo na tej koszulce za 3z ł hihi ( przepraszam bobo taka mam nature że drwię z tego czego nie akceptuję - jednym słowem wyznaję taka maxymę : nie stac mnie na coś tak taniego - czytaj słabego )

hmmm , wiesz - piszac tania koszulke nie mialem na mysli takiej za 3 zeta tylko powiedzmy za 30 (dla mnie to tez jest tania koszulka)
Nadruki jakie robilem w domq wygladaly dobrze nawet po kilku praniach - a jak juz przestawaly wygladac dobrze to koszulka sruuu do kosza... Caly ambaras jest w tym, ze moglem sobie robic takie jakie chcialem i wtedy kiedy chcialem...
co do twojej maxymy to wyznaje podobna - jak kupowac, to cos dobrego (co widac na przykladzie mojego kompa... :twisted: )
Wiesz - jesli ktos ma jakas badziewna drukarke i kupi tani badziewny papier to efektem tego bedzie... sam sobie dokoncz...
ale... jesli posiadasz dobry sprzecik to efekt moze cie zaskoczyc (i to pozytywnie)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 14:53 

BoBo a czy tu musisz sie tak chwalic ? wcale nie masz najlepszego sprzetu wiec nie wiem po co sie tak chwalisz :/ co z tego ze masz kupe kasy a le nie wszystkich to interesuje i nie wszyscy musza to czytac :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2