Teraz jest 28 lis 2024, 04:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: EGU 2010
PostNapisane: 16 kwi 2010, 15:36 

Głosować na bc2 ;D http://egu.org.pl/index.php?page=ankiety

Tytuł: Re: EGU 2010
PostNapisane: 16 kwi 2010, 15:50 

no tam oprócz tego i WOLF ET nic ciekawszego nie ma,cod 4 wcale nie był taki idealny

PostNapisane: 16 kwi 2010, 17:09 

vote oddany. na sc2 beta.
nie bede glosowal na bfa, bo to jest krap pod publiki (no offence), a nowy starcraft jest competitive i fajny.

PostNapisane: 16 kwi 2010, 22:07 

Temat chyba rozpocznie najdluzszy watek na forum :-)
Tak czy inaczej, bez prowokacji, rowniez oddalem swoj glos. Na CODa. BF w multi nigdy nie dociagnie do grywalnosci CODa.

PostNapisane: 16 kwi 2010, 22:16 

Ale urwał, CoD właśnie z multi nigdy nie dorówna grywalnością z BF i każdy kto woli team play od czystego nabijania fragów tak ci powie.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 11:35 

@PonuryProboszcz:
Zależy, kto co lubi. Ja sam grałem w CoDy, ale po Modern Crap 2 przesiadłem się na Battlefielda.
Cóż, w CoD rozgrywka jest w stylu Rambo, współpraca jest, ale bardzo nikła. Bardziej się liczy twój własny skill, niż zgranie się w drużynie.
BF to bardziej taktyczna rozgrywka, która polega na współpracy, więc na pewno trafia do innej grupy odbiorców, niż Modern Warfare.

PS: Jedyne, co trzeba przyznać, to jedno - ŻADNA GRA nie pobije CoD 4 pod względem singleplayera. Ciągle pamiętam wybuch atomowy, misję w Czarnobylu czy ucieczkę z tonącego okrętu...

@Topic:
Zagłosowałem na BC 2, ale widzę, że coś kiepsko sobie radzi - tylko 5% głosów. Na razie przoduje CoD 4.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 12:11 

IMO MW2 jest dobre jak ktos chce sie odstresowac i po prostu postrzelac bez zobowiazan. :) A CoD4 SP rzeczywiscie jest kozacki. Jak go skonczylem to pierwszy raz mialem wielkie uczucie niedosytu. Ale nie, ze czegos mi brakowalo w grze tylko brakowalo mi wiecej gry. :P W BC2 takiego uczucia nie mialem choc klimat b. przyjemny. Ale porownojac SP w BC2 do MW2 no to nie ma chyba watpliwosci :)

PostNapisane: 17 kwi 2010, 12:12 

Szynszyl napisał(a):
Zagłosowałem na BC 2, ale widzę, że coś kiepsko sobie radzi - tylko 5% głosów. Na razie przoduje CoD 4.

...bo bc2 wogóle nie jest przystosowane do grania jakichkolwiek lig ... zobaczcie sobie jaką ma popularnośc na ClanBase
jeszcze gorzej jak MW2 ... mnie sie już granie na publikach nudzi , a klanowo jest dno , jak czegoś z tym nie zrobią to zawędruje na półeczkę ten BF

PostNapisane: 17 kwi 2010, 12:18 

gladky napisał(a):
Szynszyl napisał(a):

...bo bc2 wogóle nie jest przystosowane do grania jakichkolwiek lig ... zobaczcie sobie jaką ma popularnośc na ClanBase
jeszcze gorzej jak MW2 ... mnie sie już granie na publikach nudzi , a klanowo jest dno , jak czegoś z tym nie zrobią to zawędruje na półeczkę ten BF

Dlaczego BC2 nie nadaje sie do klanowek? Mozesz to jakos wyjasnic, bo mi sie wydawalo ze wlasnie do tego bedzie idealny (a na razie pogralem godzinke wiec nie mam za bardzo pkt-u odniesienia).

PostNapisane: 17 kwi 2010, 14:52 

Cytuj:
nie ma mozliwosci restartowania, pauzowania, zsynchronizowanego startu, blokowanie niezbalansowanych broni jest tylko umowne, nie da sie nagrywac dem, sprawdzic wyniku (dlatego gra sie na rundy, nie na tickety np. w eslu), nie da sie spectowac.
to tak na szybko.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 15:21 

gladky napisał(a):
Szynszyl napisał(a):

Oj nie płacz DICE pracuje nad tym ty myślisz, że wszystko będzie raz dwa trzy... Aktualnie gram na ESL i wcale mi nie przeszkadza to, że trzeba restartować mapy itp. Wystarczy dobrze poustawiać w BC2 Guardian i wszystko gra... 6 rund w SQRush gra się około 30-40 min.
Co z tego, że ma mała popularność na CB dobrze, że ma dużą na ESL. Gra ma miesiać z czymś a ty myślisz, że będzie miał tylko jak COD4 przez 3 lata. MW2 przez pierwszy miesiąc nie miał praktycznie żadnych ciekawych lig i duże rzeszy ludzi...

PostNapisane: 17 kwi 2010, 16:15 

Ja póki co jestem optymistycznie do tego nastawiony i sądzę, że niedługo BC 2 będzie bardzo dobrze przystosowane do gier klanowych :)
Gra na publikach to faktycznie DNO, zero współpracy, lamy z M60 i Gustavami... Czasami mi się trafia dobry squad i się na prawdę fajnie gra, ale zdarza się to dość rzadko.
Nie mniej, mam na razie za małego skilla jak na mecze ligowe, więc się nie zapisuje.

PostNapisane: 17 kwi 2010, 20:05 

jeżeli 270 drużyn w europejskim "cup-ie" to duża popularnośc to spoko .... w ESL nie ma nawet żadnego " leddera" w BC2 są tylko 2 turnieje .... nieźle . i nie porównuj tej gry do cod4 , bo cod był odrazu dany z możliwościa modowania i prawie natychmiast w ligach pojawił sie PAM4/mod gdzie nic nie było w "" tylko jasno skonfigurowane ... pisane na czacie "ready" kiedy wszyscy gotowi i gra sie zaczyna ... po prostu żenujące , mnogość wyboru mapy równierz jest powalająca ... gra BC2 nawet nie ma możliwości screenshota zrobić , a co dopiero demo nagrywać , dzieki któremu najlepiej hax-a wyłapać .... serwery z PB gubią pakiety i laguja .... wszystko jest jakieś takie niedoj.....ne ... typowa gra na konsole , a nie na arene espotu

Ostatnio edytowano 18 kwi 2010, 16:07 przez gladky, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 kwi 2010, 23:54 

narzekacie na cod4, a tak naprawde w cod gra 100 razy tyle klanow co w wszystkich bf razem wzietych. Uwielbiam ten caly hate, cod nudny, quake przeciez glupia napierdalanka, cs to cs tralala. Kazda z tych gier jest inna, albo ktos lubi albo nie, ale nie krytykujcie tych co w to graja.

bc2 sie w sumie tyle samo nadaje do klanowek co mw2, czyli w sumie malo co.

w cod4 nawet bez moda dalo sie jako tako ustawic serwer.

w tej ankiecie nie brakuje
CS1.6?
quakeworld?
heroes of newerth?

:P

PostNapisane: 18 kwi 2010, 00:47 

Co za kretyn wstawia gry które nie mają nic ze sobą wspólnego do jednego worka?
I jeszcze połowa to mody (Cs:S , DotA...) EGU jest do bani, Wolałem PGA undercover oraz tą w Katowicką.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2