rzucam motion mine czy jakos tak..koles kampi w budynku w rogu i nie pokazuje go a ta kulka jest przed jego ryjem,no to wpadam 1 kosa,2 kosa..koles mnie zabija...wracam rzucam znowu kuleczke;) nicc....wpadam gosc jest kosa...w koncu wlazla...odskakuje gdzies na bok,widze 3 gosci kampia..no to mysle nabije sobie do odznaki 200 urwanych z mortara....leci...bach..bach...dupa...wyjmuje gola po kolanie jednemu-HEADSHOOT!!! heheheh nie wiem co oni zrobili ale ten patch cofnal te gre o jakies 4 miesiace do tylu...juz wolalem zbugowana bete bo tam przynajmniej jak koles biegl i ze snipy przymierzylo sie to byla baska a teraz??? czesto nie idzie urwac goscia ktory kampi...nie wiem co oni maja z tymi hit regami ale chyba podoba im sie ze sa zje** na maxa,pewnie BF stracilby urok zeby zaczelo wszystko wchodzic jak w codzie czy quake-u...no coz modlic sie tylko zeby bf3 ktory ma zostac wydany przez inna ekipe z dice nie bedzie taka porazka jak bc2,w sumie czego mozna chciec od odnogi serii bfa jaka jest bad company?!
Lista bugow ktore zauwazylem:
-urwac z noza goscia za 1 razem-juz trzeba sie wysilic
-jakies frezzy po respawnie
-spadek fps
-m60 nie zbalansowana
moze sie zrzucimy na jakas premie dla programistow???? chyba malo im tam placa