Teraz jest 1 lis 2024, 12:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Wywala do menu
PostNapisane: 21 kwi 2010, 16:15 

Otóż mam taki o to problem.Wcześniej grałem normalnie (fakt miałem ping 300 coś podczas gdy w innych grach miałem góra 20:/),ale teraz wchodzę na serv(jakikolwiek) wybieram klasę i wywala mnie do menu bez żadnego komunikatu:/ Proszę o pomoc zaznaczam ze gra bez problemowo działa na singlu w full detalach.

PostNapisane: 22 kwi 2010, 20:56 

Kolego,
Ja tak mam od samego początku.
Sprawdziłem prawie wszystko.
Jutro przyjeżdża mój dostawca neta i będzie sprawdzał router.
To ostatnia rzecz jaka pozostała do sprawdzenia.
Byłem nawet u niego w firmie .
Gra hulała bez problemu.
W domu po minucie znowu wywalało.
Mam podejrzenie że na moim radiu nie da się grać.
Jakiego masz neta , też radyjko?

pozdrawiam

PostNapisane: 24 kwi 2010, 13:18 

mam Lana 5 MB więc to musi być coś innego:/ jak się cos zmieni to dam znać a tak dalej czekam na jakieś porady

PostNapisane: 25 kwi 2010, 20:24 

Od dnia kiedy kupiłem grę miałem z nią problemy . Zwyczajnie wywalało bez ostrzeżenia - raz w trakcie gry , innym razem nawet w czasie wczytywania menu . Dałem sobie spokój . Nawet w międzyczasie pożaliłem się na forum EA na to , że u mnie - mimo niezłego konfigu - nie działa . Gdzieś trafiłem na post , że komuś problemy skończyły się po zmianie antywirusa z nortona ( a sam takiego miałem ) na inny . Piszę miałem , bo wczoraj usunąłem go przy pomocy Norton_removal_tool , wyczyściłem rejestr ccleaner'em i po restarcie i zainstalowaniu dema F-Secure 2010 ... problemy zniknęły !!
Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki - nagle wszystko działa . I singiel , który zaczynałem chyba ze 20 razy , bo ciągle coś się kasowało i nie mogłem kontynuować ( do teraz nie wiem jak gra się kończy :)) , i multi . Bo w multi przez miesiąc , od kiedy mam grę , zagrałem do dziś tylko raz ! przez 3 i pół minuty . Teraz wchodzę na każdy serwer i o każdej porze . Testuję po kilkanaście minut od rana i nie miałem żadnych , poza lagami - to jedyny dyskomfort - problemów . Do tego poza efektami specjalnymi ( te na średnie ) pokusiłem się o ustawienie wszystkiego na max - i działa :))
Nie powiem , że jestem szczęśliwy ;) choć się cieszę , ale i tak czuję się oszukany nieco . Bo to jakiś fuks , a nie patch , czy jakaś pomoc , której jako gracz i klient , który w końcu wydał swoje pieniądze - mógłbym oczekiwać , a nawet powinienem otrzymać ! Jeśli - tak jak u mnie - gra zaczyna w końcu działać , to nie jest zasługą jej twórców , czy pomocy technicznej - bo ci ograniczają się do kwiatków w stylu - wyłącz wszystko w tle ;) to tylko i wyłącznie zasługa naszego uporu i determinacji , żeby w końcu zagrać . Zasługa ludzi , którzy próbują wszystkiego , byle tylko dołączyć do grona szczęśliwców , którym wszystko działa .
Zatem ... u mnie banalnie - pomogła zmiana programu antywirusowego .
Może u Ciebie też będzie to coś równie banalnego ? życzę , żeby Ci się udało ;)
jak najszybciej .

PostNapisane: 25 kwi 2010, 21:28 

tiaa.. co ja mam mówić? Uzytkownik ccleaner'a od lat i osoba która jakiekolwiek rady z neta nie pomagają? :'(

PostNapisane: 4 maja 2010, 23:34 

Sam mam Kasperskiego więc to raczej nie to :/ CCleanera też używałem (i nie tylko)grę reinstalowałem 2 krotnie i wciąż to samo;/

Strefa czasowa: UTC + 2