Teraz jest 1 lis 2024, 14:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 kwi 2010, 17:51 

ja mam znow taki problem ze szpilek mi nie pokazuje zadnych w czasie grze wgl nic nie zdobywam po tym patchu zenada

PostNapisane: 22 kwi 2010, 17:57 

pedzelek napisał(a):
Kargolek chcialem jest bys mogl zebys napisal jak zmienic na tego dx9 gdyz znaduje to w settings.ini---> DxVersion=dx9 i czy ma to tak wygladac bo po wlaczeniu gdy mi sie zmienia na DxVersion=auto

Musisz wpisać wartość 9, a nie dx9 i będzie gitara:)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 18:01 

blbl123pl napisał(a):
Ja mam taki problem że kiedy po 15 sekundach chce wejść do bitwy mam laga i muszę pary razy naciskać wejdź do bitwy a jak wejdę to nieraz mam tak że gracz, pojazd, są koło mnie i nagle są gdzie indziej może to nie wielki problem ale jak widzę że kolega z drużyny się "biję" albo flaga schodzi a ja naciskam ten głupi przycisk to on wchodzi do bitwy po 5 dodatkowych sekundach. Wcześniej tego nie miałem nic więcej u mnie nowy update nie popsuł :? .

Podpisuje sie pod tym

PostNapisane: 22 kwi 2010, 20:33 

A mi dzieje się coś takiego dziwnego. Wszystko śmiga jak wcześniej. Ale jak zginę i widok przełączą się na zabójce albo kogoś z drużyny to gra się tnie. Wina chyba z grafika może zmiana lokacji powoduje wczytywanie tekstur itp

PostNapisane: 22 kwi 2010, 20:47 

Ja jednak zmieniam zdanie, ten update jest ZŁY! Wydaje mnie się ze celność niektórych broni się zmniejszyła, jakiś dziwny lag gdy padnę mam (np dopiero wtedy gdy się ukryje za skałę zwiadem), na każdym zagranicznym mam lagi koszmarne, a polskich nie wyszukuje i najfajniejsza rzecz... koleś dostał ładnie prosto z granatnika i... nie padł. Zabił mnie i pokazywało że ma 0% hp.

PS: Sensor ruchu też dziwnie działa... u mnie wykrywa kogoś raz na 10 sec, natomiast na minimapie widać to tylko 1 sec.

PostNapisane: 22 kwi 2010, 21:02 

Jak działa?
Normalnie :D
Nadal wywala do menu po minucie gry.

PostNapisane: 22 kwi 2010, 23:12 

Hmm byłten update serwrów? Ja dzisiaj wyłączyłem kilka rzeczy w systemie np. antywira (nod32) wstrzymałem i wyłączyłem zaporę win7 i jak wczoraj były ścinki co kilka minut na kilka sekund po 1-2fps tak dzisiaj (aha zainstalowałem jeszcze te nowe stery do radeona) to grało się przyjemnie, nic nie wywalało, nic nie ścinało a wczoraj była masakra i słowo ku..a na moich ustach co 15sekund.. DZIWNE.

Mimo to dalej gram na dx 10 (DZIĘKI że mi ktokolwiek chce pomóc z tym....) i dalej mapy się ładują po ok.1min.... 5650 mobility

Jedyne co zauważyłem to że ogólnie mam trochę mniej fpsów

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2