Teraz jest 28 lis 2024, 06:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowe mapy
PostNapisane: 26 kwi 2010, 13:45 

mattikomPL napisał(a):
Wg Mnie to wspaniała wiadomość :mrgreen: W jakim to by było trybie i tak się uciesze, ponieważ gram na wszystkich trybach i obojętne co będzie i tak będzie super :mrgreen: Mam nadzieję, że ten DLC będzie bezpłatny 8) Chociąz przydałaby się nowa mapa :D Ale niech stare mapy zrobią we wszystkich możliwych trybach, a potem nowe mapki :)

Cytuj:
Pewne natomiast jest to, że nie zapłacimy za to ani grosza.
:D.
Zawsze to jakaś innowacja, będzie ciekawie:).

Grę w BFBC2 rozpocząłem 26 marca :).

PostNapisane: 26 kwi 2010, 14:16 

ptaku71 napisał(a):
Fajnie, że dodają nowe tryby na starych mapach, szkoda że TD i SR a nie porządny conquest czy rush.

Osobiście rzadko grywam w SR, bo to ubogi krewny zwykłego rusha - max 5 min na rundę.

A w TD nie gram w ogóle, bo na pubach wygląda to najczęściej tak: 2 teamy nie zmieniają się przez 20-30 rund i walczą o zwycięstwo, jeden team ma 4 graczy ale dostaje po D, a team który ma miejsce po podłączeniu to 2-3 kolesi ze średnim lvl ~8 i co chwilę jeden wychodzi i wchodzi następny. Bez 3 znajomych nie ma co zaczynać TD.

U mnie to wygląda trochę inaczej. Zawsze jak dołączam, to jest drużyna, która ma już ~30fragów, druga ma ~20, trzecia 5 (do której oczywiście serwer przydzieli mnie, nawet jak w innych tez jest miejsce) i w której przeważnie ja jako jedyny ciągnę te fragi do przodu (raz na dłuższy czas znajdzie się też koleś, który ciągnie ten team razem ze mną, ale to rzadko), bo reszta albo kampi gdzieś na drugim końcu mapy, albo ginie co 5sek :O. A 4 drużyna, to już wole nie mówić... :D

__
Mogliby wrzucić jakąś mapę typowo miejską, ale nie wiem czy wtedy starsze komputery graczy i sam serwer by wytrzymał tą rozwałkę...

PostNapisane: 26 kwi 2010, 14:29 

Cytuj:
Według niepotwierdzonych jeszcze doniesień West i Zampella* mają zadebiutować pod sztandarem EA DICE jeszcze wcześniej – ich pierwszym dziełem ma być darmowe DLC do Battlefield: Bad Company 2, które doda do gry kilka nowych map, które będę mocno wzorowane na klasycznych mapach z serii Modern Warfare, ale przygotowanych tak, by pokazać większe możliwości silnika Frostbite (głównie: możliwość niszczenia elementów otoczenia). Wszystkie mapy będą rozgrywane w trybie Podbój.

*Jason West i Vince Zampella to byli szefowie Inifnity Ward, którzy trafili do EA DICE.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 15:36 

OOO to fajnie jak beda nieco podobne mapki ja w MW1 i 2.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 15:44 

Jacaaa napisał(a):
Cytuj:
Według niepotwierdzonych jeszcze doniesień West i Zampella* mają zadebiutować pod sztandarem EA DICE jeszcze wcześniej – ich pierwszym dziełem ma być darmowe DLC do Battlefield: Bad Company 2, które doda do gry kilka nowych map, które będę mocno wzorowane na klasycznych mapach z serii Modern Warfare, ale przygotowanych tak, by pokazać większe możliwości silnika Frostbite (głównie: możliwość niszczenia elementów otoczenia). Wszystkie mapy będą rozgrywane w trybie Podbój.

*Jason West i Vince Zampella to byli szefowie Inifnity Ward, którzy trafili do EA DICE.

A nie była to czasem wiadomość na Prima Aprilis lub plotka związana z "aferą" w IW? Poza tym Jason West i Vince Zampella założyli nowe studio Respawn do którego poza nimi już trafiło 2-4? byłych członków infinity ward. Owszem są pod sztandarem EA(nie mylić ze studiem DICE), ale mają tworzyć nową markę. Najprawdopodobniej będzie to projekt który chcieli zrobić będąc jeszcze w IW, a na który ActiBlizz nie wydało zgody.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 15:52 

@robalxp
Chyba masz rację, teraz dojrzałem, że wiadomość ta została napisana 1 kwietnia. Ludzki błąd, wybaczcie. :?

PostNapisane: 12 maja 2010, 15:57 
Zbanowany

Konsolowcy dostana coopa, potem my:
DICE has announced a new, four-player co-op pursuit for Battlefield: Bad Company called Onslaught mode.
This is "coming soon" to PlayStation Network and Xbox Live Marketplace. There's no mention of PC nor any indication of whether this will be free or paid-for DLC. We're checking.
Onslaught mode is for up to four players. To begin with, there will be four maps to play: Valparaiso, Atacama Desert, Isla Innocentes and Nelson Bay. They've been redesigned with new lighting, time of day, more vehicles and other touches.
Each map has a different focus. Atacama pushes vehicular combat to the fore while Nelson Bay concentrates on infantry. Onslaught will have leaderboards for squads to compete on.
http://www.youtube.com/watch?v=nA8vuVwm-k4&feature=player_embedded

Mysle, ze dice/ea moglyby dac nam jako 'nowe' mapy to wszystko co jest w sp. I bylby naprawde niezly fun, i duzy wybor map.

Ostatnio edytowano 12 maja 2010, 16:15 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 12 maja 2010, 16:05 

[Yossarian] napisał(a):
Mysle, ze dice/ea moglyby dac nam jako 'nowe' mapy to wszystko co jest w sp. I bylby naprawde niezly fun, i duzy wybor map.

Mapy z singla to byłby czad, trzeba im podsunąć ten pomysł.

PostNapisane: 12 maja 2010, 16:38 

KissTheFloor napisał(a):
Mapy z singla to byłby czad, trzeba im podsunąć ten pomysł.

Tak! Napiszmy do nich! Na pewno sami by na to nie wpadli.

:lame:

PostNapisane: 12 maja 2010, 16:40 
Zbanowany

napisalem: http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... st14954134 i nie czuje sie lame...
Mikolaj ty naprawde robisz tu za gline? Usmiechnij sie! :wink:

PostNapisane: 12 maja 2010, 17:00 

Mikołaj nabija posty, wysylajac regulamin :-).

Co do tematu, to nie widza mi sie takie fpsy w coopie, bo za duzo wspolpracy to tutaj nie ma. Powinni zostac przy tych trybach, ktore sa i je ulepszac, a nie bawic sie w cos nowego, co przyniesie zapewnie mase bledow...

PostNapisane: 12 maja 2010, 17:32 
Zbanowany

chodzilo mi o dodanie map single player do multi, jako mulit bez coop <- inny topic ;)

PostNapisane: 13 maja 2010, 14:00 
Zbanowany

[Yossarian] napisał(a):
napisalem: http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... st14954134 i nie czuje sie lame...
Mikolaj ty naprawde robisz tu za gline? Usmiechnij sie! :wink:

jest jakas 'odpowiedz' http://www.abload.de/img/dicemapsahld.jpg bede 'lamowal' drazyl dalej...

PostNapisane: 13 maja 2010, 14:05 

mi chodzilo zeby mapy single player zrobic na rush i conquest, nie wiem czy ten michael tak to zrozumial

PostNapisane: 13 maja 2010, 14:07 
Zbanowany

przeczytaj calego pm z mojej strony i jego odpowiedz... w tym linku!: http://www.abload.de/img/dicemapsahld.jpg

edit: dorzucam tlumaczenie meritum /ad hoc/:

pytanie:
jesli boicie sie o serwery 32 slotowe/coop/, dlaczego nie nakarmicie nas mapami sp w pelni pracujacymi w trybie multi?

odpowiedz:
to bylo by wspaniale, spodziewam sie jednak wyjascia milonow bugow w misjach

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2