Teraz jest 1 lis 2024, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2010, 11:47 

Czy da sie, w jakims configu, ustawic zeby bron nie przeladowywala sie automatycznie po wystrzeleniu magazynka? Zawsze to jakies milisekundy mozna oszczedzic na tym. A jeszcze jakby sie dalo ustawic zeby zamiast reload-u byla automatyczna zmiana broni na pistolet to juz wogole bylbym w siodmym niebie :)

PostNapisane: 26 kwi 2010, 13:43 

Zobacz co napisałeś!!!

kaczamanov napisał(a):
Czy da sie, w jakims configu, ustawic zeby bron nie przeladowywala sie automatycznie po wystrzeleniu magazynka? Zawsze to jakies milisekundy mozna oszczedzic na tym.

Czyli mam rozumieć że jesteś szybszy od komputera i po wystrzeleniu ostatniego naboju szybciej naciśniesz R niż on "sam" to zrobi.

kaczamanov napisał(a):
. A jeszcze jakby sie dalo ustawic zeby zamiast reload-u byla automatyczna zmiana broni na pistolet to juz wogole bylbym w siodmym niebie :)

TA TA a ja bym chciał z M95 rozwalać czołgi to jest czysty konfig coś mi się zdaje że przeszedłeś ze sceny CS i reklama robi swoje kombinatorzy z CS są wśród nas!!.

PS: z tym przeładowaniem broni taka opcja istniała w BF2 ale ty oczywiście pewnie o takiej grze nie słyszałeś. W BFBC2 taka opcja nie rzuciła mi się w oczy.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 16:29 

A co Ty sie chlopcze prujesz? Jakies kompleksy czy co...

Chodzilo mi o to, ze jesli bron sama nie zaczyna sie przeladowywac to ja wtedy moge sobie szybko zmienic bron na pistolet bez tracenia czasu na animacje "reloadingu".

PS: To co sie Tobie wydaje naprawde ma najmniejsze znaczenie. Bo mi np. sie wydaje ze jestes 40-letnim pedolfilem i co? Mam racje czy nie? (sory ze tak agresywnie, ale gburow i glupkow nie trawie). W CS-a gralem moze 2 razy, natomiast taka opcja zeby bron sie nie przeladowywala byla w ET ( poprzez edycje pliku config i nie bylo to traktowane jako zadne kombinowanie czy cheatowanie, kto chce uzywa - proste). w BF2 nie gralem, natomiast Ty nie slyszales chyba o czyms takim jak kultura osobista. Popros mame niech wytlumaczy.

PS2: Tak naprawde z tej Twojej wypowiedzi wystarczyloby ostatnie zdanie, a tak pokazales sie z "najlepszej strony".

Zycze troche dystansu do zycia i mniej spiecia na codzien.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 16:34 

Cytuj:
Chodzilo mi o to, ze jesli bron sama nie zaczyna sie przeladowywac to ja wtedy moge sobie szybko zmienic bron na pistolet bez tracenia czasu na animacje "reloadingu".

w opcjach sterowania jest do ustawienia przycisk odpowiadający za wybranie np. karabinu czy pistoletu i wystarczy sobie np. klawisz myszki boczny zbindować i klikając masz szybko zmienioną broń

PostNapisane: 26 kwi 2010, 16:43 

haha konczy sie amoo zmieniam na pistolet proste i logiczne nie czekam az przeładuje
kaczor o kulture powinieneś sam spytać swoją rodzine zastepczą jesteś łosiem i tyle jeb...ć configowców
blibli normalnie piwo dla ciebie

Radzę się uspokoić a swoją frustrację przenieść na PW lub wyładować na dowolnym serwerze BC2. Złamany regulamin forum.
===Tomy===[PL]

PostNapisane: 26 kwi 2010, 17:12 

ttostry napisał(a):
haha konczy sie amoo zmieniam na pistolet proste i logiczne nie czekam az przeładuje
kaczor o kulture powinieneś sam spytać swoją rodzine zastepczą jesteś łosiem i tyle jeb...ć configowców
blibli normalnie piwo dla ciebie

I vice-versa.

PostNapisane: 26 kwi 2010, 22:19 

Cytuj:
w opcjach sterowania jest do ustawienia przycisk odpowiadający za wybranie np. karabinu czy pistoletu i wystarczy sobie np. klawisz myszki boczny zbindować i klikając masz szybko zmienioną broń

No w sumie tak, ale jakies mam przyzwyczajenie ze wolalbym slyszec trzask pustego magazynka (odruch z ET ;)). Troche pogram i sie odzwyczaje.

Cytuj:

Nooo sama kultura. Piwo dla ciebie.

Czasami mi wstyd, ze zyje w Polsce chociaz kocham ten kraj. Szkoda tylko ze wiekszosci wystaje sloma.

Proponuje zamknac i skasowac ten temat, zeby inni nie mieli przykladu od zakompleksionych nastolatkow.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 00:29 

Nie kumasz człowieku że to konfig!!! (grzebanie w plikach) może tam gdzie Ty grałeś to normalka ale to jest czyste oszustwo parę przykładów BF2: brak mgły,brak trawy,brak odrzutu itp to wszystko albo grzebanie w plikach albo zabawa specjalnym programem. Życzę tobie powodzenia na POWAŻNYCH serwerach jak cie przylukają odniosę się znowu do BF2 przykład koleś podskakuje w tym czasie ma przeładowaną broń i się uleczy wszystko robi w ułamku sekundy jak to robi?? ma sto palców?? daje przykłady z BF2 bo w BFBC2 jeszcze takich kwiatków nie widziałem i mam nadzieje że nie zobaczę ale widzę że zaczyna się era pytań a czy się da..., a czy jest możliwe..., a czy można...

Sorki że tak mocno to odebrałeś ale ja nazywam rzeczy po imieniu JESTEŚ KONFIGOWCEM!!! JESTEŚ KONFIGOWCEM!!! JESTEŚ KONFIGOWCEM!!!

PS: Uważaj na szybszych ludzi od twojego przeładowani czy tam przekładania z karabinu na pistolet (czytaj adminów). Też proponuje zamknąć ten temat

PostNapisane: 27 kwi 2010, 06:54 
Moderator forum

Dyskusja zaliczyła poziom kanału rynsztokowego i nie będzie kolejnego epizodu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2