Teraz jest 28 lis 2024, 13:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy patch
PostNapisane: 27 kwi 2010, 17:48 

jak widać nowy "balans" broni nie wszystkim pasuje , ale sporo osób ma spadki fps ( miedzy innymi i ja ) ale ciekaw jestem czym to spowodowane jest

p.s. kto tu płacze , ja tylko przedstawiam swoje zdanie , a co do n2000 to faktycznie nie gram dużo , ale to takie szybkie spostrzeżenie po 5 kill zaliczonych , co do farta to faktycznie może mam , zresztą sam to możesz ocenić mając wgląd w moje statystyki :D

PostNapisane: 27 kwi 2010, 18:18 
Redaktor Battlefield.pl

gladky napisał(a):
jak widać nowy "balans" broni nie wszystkim pasuje , ale sporo osób ma spadki fps ( miedzy innymi i ja ) ale ciekaw jestem czym to spowodowane jest

p.s. kto tu płacze , ja tylko przedstawiam swoje zdanie , a co do n2000 to faktycznie nie gram dużo , ale to takie szybkie spostrzeżenie po 5 kill zaliczonych , co do farta to faktycznie może mam , zresztą sam to możesz ocenić mając wgląd w moje statystyki :D

A która statystyka jest wyznacznikiem farta? :)

Sądzę, że ta łatka popsuła coś w związku z obsługą procesorów dwu rdzeniowych, i to pewnie tylko w niektórych konfiguracjach, bądź danej serii. Ja mam e4400 2.0 GHz @ 3.0 GHz a Wy?

PostNapisane: 27 kwi 2010, 18:25 
Zbanowany

wkurza mnie jak wchodze na serwer a to koncowka gry->ostatnie sekundy<-i ryps ratio win/loos w dol! :evil:
mogliby to zpaczowac... czy jak...
natomiast zapamietywanie zestawu/ klasy jest MIODZIO! :D

PostNapisane: 27 kwi 2010, 18:52 

elcidx napisał(a):

A która statystyka jest wyznacznikiem farta? :)

Sądzę, że ta łatka popsuła coś w związku z obsługą procesorów dwu rdzeniowych, i to pewnie tylko w niektórych konfiguracjach, bądź danej serii. Ja mam e4400 2.0 GHz @ 3.0 GHz a Wy?

aaa tego to ja nie wiem po czym jeden z kolegów poznał że farciarz ze mnie

też mam c2d , ale e4600 , i jak gram na "default" ustawieniach to masakra , musze go podkręcać na 2.88 ghz

PostNapisane: 27 kwi 2010, 19:00 

elcidx napisał(a):

e5200 box i żadnych spadków nie odczułem.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 19:18 

[Yossarian] napisał(a):
mogliby to zpaczowac... czy jak...
:D

Prosze Cie wypluj to !!!! niech juz Oni nic nie paczuja bo gra sie nie wlaczy wogole..>.<"

PostNapisane: 27 kwi 2010, 20:33 

Makiavelli napisał(a):
elcidx napisał(a):

e5200 box i żadnych spadków nie odczułem.

Dobra, przed chwilą, jak grałem, to spadły mi fpsy strasznie, przez co mi frag uciekł :(
Póki co, to jeden jedyny raz

PostNapisane: 27 kwi 2010, 20:56 

ptaku71 napisał(a):
No niestety, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie płakał że bronie są niebalansowane. Jakby DICE/EA słuchało tych graczy, to każda klasa miała by 7 takich samych gunów, tylko inaczej by brzmiały i wyglądały. Pewnie wtedy też by narzekali - że celowniki są różne albo, że odgłos strzału jest głośniejszy i nie słychać jak ktoś chodzi. :mrgreen:

Jezu, Ty nie wiesz, co piszesz... Popatrz sobie na bronie medyka. 2/3 sa takie same, a tylko wyglad inny. I wlasnie, gdyby EA/Dice sluchalo graczy, to by na dobre grze wyszlo.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 21:06 

elcidx napisał(a):

[/quote]

Ja mam cztero rdzeniowy i czasami mam taką masakrę, że wyłączam gre

PostNapisane: 27 kwi 2010, 21:12 
Zbanowany

u mnie to samo ■Intel Core 2 Quad Q8300 2,5 GHz, i jak sprawdzilem, to spadaja mi fpsy do 1-2, przewaznie okolo 30.

PostNapisane: 27 kwi 2010, 22:23 

ciekawi mnie tylko takie podsumowanie broni po patchu, z tego co widze tutaj:
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/
to chyba jest ok, ale ogólnie czy dobrze rozumiem:

Assault: biega teraz z AN-94 bo najlepsza i osłabili granatnik
Mechanik: AKS-74U bo najlepsza i osłabili gustawa
Medyk: ?? właśnie, mg36, m60 czy jak to u nich, bo widze spadek damagu m60 i podniesienie rozrzutu dla wszystkich
recon: w sumie nic się nie zmieniło poza tym, że przez lagi ni cholery w kogoś wycelować :/
spowolnili ładowanie moździerza i osłabili go na pojazdy

pistolety: zwiększyli zasięg ale zmniejszyli szybkostrzelność m1911

w pojazdach szybkie przeładowanie osłabło

Przed patchem starałem się grać elastycznie teraz widzę, że problem będzie. Przyjemnie mi się grało reconem, a teraz przez lagi ni cholery żeby w coś wcelować.

Czyli w sumie dla dwóch klas broń najlepsza została wytypowana, dla medyka ujednolicili ale dalej mg36 i m60 najlepsze, u snajpera osłabiony moździerz

dobrze pojmuje zmiany?

PostNapisane: 27 kwi 2010, 22:41 

@Zawi, nie rozumiem, dlaczego piszesz o lagach. Grając na polskich i zagranicznych serwerach nic takiego nie zauważyłem. Ostatnio zacząłem grać reconem(assault nudzi się po kilkunastu godzinach), a takich problemów nie zauważam. Nawet ze strzałami do celów w ruchu sobie radzę. Może po prostu grasz na tych serwerach z Antarktydy, które można wybrać :P

PostNapisane: 27 kwi 2010, 23:24 
Zbanowany

heh->lagi sa byly i beda<-dlaczego?->nie mam pojecia i tez lapie je, majac zapewne jedno z lepszy laczy, bo 16 mega...

ps przed chwila gralem na chyba ruskim serwerze i... dostalem takie dwa lagi, ze myslalem, ze krew mnie zaleje->akurat staralem sie w obu przypadkach sprzedac nozyk<-rezultat->widzialem kilka klatek obrazu i swoja smierc->dwukrotnie... :evil: zresetowalem peceta, zpalilem papieroska i otworzylem piwko<-za chwile zagram ponownie.
gral tam rowniez koleg XtrAbtar <-nie wiem czy on rowniez uswiadczyl tej dobroci...

PostNapisane: 27 kwi 2010, 23:59 

Trochę pograłem na nowym patchu i nie wiem skąd te narzekania. Bugów mniej, przeglądarka chodzi w końcu znośnie. Jasne, że można poprawić ulubione ale i tak jest lepiej niż było. FPSy są jakie były a nóż działa dalej za 1 machnięciem. Chyba trochę przegięli z osłabieniem GL, bo zdarzyło mi się walnąć niemalże centralnie we wroga a go nie zabić. Ale chyba wolę to niż spam naderów, więc nie marudzę :)

Nie podoba mi się totalnie balans broni medyka. Nigdy nie podobał. To są z założenia duże, ciężkie pukawki do przyciskania ognia do ziemi a nie zabawy w snajpera. Sytuacja gdy ja z AN i lunetką 4x ledwo widzę wroga na horyzoncie a ten mnie krótką serią z M60 czy innej zabaweczki kosi niczym strzelec wyborowy to jakieś nieporozumienie. Zdecydowanie powinni zwiększyć rozrzut tych broni aby na dalekie dystanse były nieskuteczne.

Co do medyka to brakuje mi 2 funkcji. 1 to potwierdzenie czy się chce zostać zreanimowanym. Wiele razy już byłem wskrzeszany będąc na muszce snajpera lub w otoczeniu kilku wrogów, których medyk nie widział. 2 to osoba zreanimowana powinna mieć 10% życia aby musiała wycofać się lekko lub chociaż nie pchała niczym młody byk na 1 ogień - znowu.

PostNapisane: 28 kwi 2010, 01:59 

(hardcore) Jak dla mnie balans po patchu jest na plus. Do znerfienia pozostali wookie i m1911. Moze w nastepnym paczu...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 467 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2