Teraz jest 1 lis 2024, 14:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2010, 10:46 

Czy ktos z Was zakupil moze klucz na kontagier.pl ??
Padl dysk, sciaglem gre przez EA downloader, zainstalowalem, przy probie uruchomienia gry pojawia sie informacja ze klucz zostal zablokowany. Napisalem do EA i oto co dostalem :
Witam serdecznie,
Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.
Electronic Arts Polska nie poleca zakupu kluczy umożliwiających pobranie gry przez program EA Download Manager poza autoryzowanymi kanałami sprzedaży. Electronic Arts nie prowadzi sprzedaży samych kluczy do gier, dlatego ich zakupu kupujący dokonuje na własną odpowiedzialność.
Tylko osoby które zakupiły grę w wersji do pobrania u autoryzowanych sprzedawców Electronic Arts mogą skorzystać z Pomocy Technicznej.

Autoryzowani sprzedawcy Electronic Arts Polska to:
- EA STORE
- GameSpace
- STEAM

Napisalem do tego sklepu gdzie kupilem gre. Zobaczymy co odpowiedza. Natomiast EA nic z tym nie ma zamiaru zrobic, rozmawialem z niedorobiona kobita ktora sama sie platala w tym co mowi.

PostNapisane: 29 kwi 2010, 21:58 

Nie zrobisz nic z tym fantem dlatego ja przed zakupem zastanowiłem się i wybrałem wersje pudełkową ! Twój błąd. Na drugim razem pomyślisz ;d

PostNapisane: 29 kwi 2010, 22:49 

Mój znajomy kupil wersje BOX i gra mu normalnie chodziła do czasu az sie zrestartował komputer. Po restarcie nie mógł sie zalogowac na konto w grze. Na stronie EA mógł a w grze nie. Wiec przeinstalował grę i wtedy po wpisaniu klucza ma informacje ze klucz jest już używany. No wiec napisał do supportu ze ma problem. Oni sprawdzili jego konto i odpisali mu ze pewnie nie pamięta hasła i aby skorzystał z funkcji przypominania hasła. Ale on hasło pamięta bo loguje sie na konto przez przeglądarkę i konto jest aktywne tylko w grze nie moze. No ale skorzystał z funkcji przypomnienia hasła a tam po wpisaniu użytkownika czy maila ( nie wiem nie korzystałem ) i potwierdzeniu wyskakuje mu informacja ze konto jest nieaktywne. hmmm :lol: nieaktywne ale aktywne bo sie na nie loguje. Więc podsumowując nie moze sobie przypomniec hasła ktore zna bo jego konto jest nieaktywne ale moze sie na nie zalogować i i tam ma informacje ze jest aktywne. EA równiez twierdzi ze jest aktywne ale klucz w grze jest juz używany i nie moze sie zalogować :lol: PARODIA
Juz 5 maila wysyła do wsparcia a tam mu wklejają gotowce i odsyłają linki do przypomnienia hasła. Wydał 120zł na gre i zagrał do tej pory 20 minut od dwóch dni. Sorry ale gdyby ta siedziba EA była niedaleko to poszedł bym tam z nim i napierdolił bym ich wszystkich po mordach bo z debilami się inaczej nie da

PostNapisane: 30 kwi 2010, 08:59 

BloodStorm napisał(a):
Nie zrobisz nic z tym fantem dlatego ja przed zakupem zastanowiłem się i wybrałem wersje pudełkową ! Twój błąd. Na drugim razem pomyślisz ;d

Co ma piernik do wiatraka? Taki klucz czy inny, pudelko czy wersja elektroniczna, jeden kij.

A z kolega no to faktycznie fajny numer. Juz wiem czemu moj kolega nie pracuje w EA. :)

PostNapisane: 30 kwi 2010, 09:59 
Moderator forum

FunkyKoval napisał(a):
Napisalem do tego sklepu gdzie kupilem gre. Zobaczymy co odpowiedza. Natomiast EA nic z tym nie ma zamiaru zrobic, rozmawialem z niedorobiona kobita ktora sama sie platala w tym co mowi.

Żądaj zwrotu pieniążków w związku z niezgodnością towaru z umową od sprzedawcy.
Niestety coraz więcej kluczy zakupionych poza oficjalnym kanałem reselerskim jest blokowana.

PostNapisane: 30 kwi 2010, 11:48 

Jeżeli gra (pudełko, zakup w EA/STEAM) kosztuje ~100pln a ktoś nie chce "przepłacać" i da za grą 50pln to COŚ musi być nie tak i jak widać coraz częściej jest.

Jeżeli porshe kosztuje w salonie ~100K pln (uproszczony przykład, fani motoryzacji nie burzyć się)
a na allegro Auto-DYLER sprzedaje takie samo, nowe, nie używane tylko że bez gwarancji producenta za 50K pln?
No ja w takie promocje nie wierzę.

Strefa czasowa: UTC + 2