MichelCat napisał(a):
Yossarian - do wydania nowego patcha załóż może nowy topik "moje boje z kosą", bo klepiesz to samo od kilku stron tego tematu. Teraz mi się dostanie bym zobaczył swoje staty i nie podskakiwał Tobie kozaku.
A zasady interpunkcji o których tak tu uczysz, to część pisowni polskiej: łącznie z polskimi znakami, których nie używasz. Ochłoń... bo się spalisz.
interpukncji nie ucze<-
czytaj z uwaga posty znakow raczej nie uzywam, bo mam nico inna kalwiaturke, niz koledzy/qwertz/;
i troszke sami zbastujcie->poniewaz, to nie moja wina, ze nie macie tyle szczescia/bo skilla zapewne nie mam wg. kolegow/ co ja z nozykiem po paczu, i mierzi mnie narzakanie typu: 'probowalem ale mnie ubil, noz nie zabija' a 'mentor' ma nikla liczbe killow z noza...<- wpadnijcie na 3-4 przeciwnikow i wtedy uzywajcie noza, zobaczycie co bedzie sie dzialo;
ja tne jak popadnie i problemy sa w kazdej mozliwej pozycji ciecia/glowa, kark, placy, klata, nogi, twarz/...
@Adriano47: wg mnie/zapewne kazdy ocenia gre jak i graczy przez wlasny pryzmat/ jestem w skali 1-10 snajperem na 6,5 <- i nie chodzi o wymiatanie w tej klasie bo nie jestem pro <-zauwazam, jedynie, ze narzekanie ze strony kogos kto nie uzywa danej broni lub uzywa jej sporadycznie nie ma sensu. W topikach o szturmowacah, medykach, inzynierach itp, nie wypowiadam sie, poniewaz moja wiedza jest zbyt mala, zebym mogl wniesc cos do dyskusji.
Zauwazylem, tendencje, zeby pewne braki, zrzucac na pacza...
A wynik 500 dt przy jedynie 3000 fragow, uwazam za wysoki... I meczy mnie sytuacja w ktorej jestem wrogiem nr 1 poniewaz mysle inaczej->poprzestane na grze i przygladaniu sie forum od czasu do czasu.
ps fragowanie nozem jest piekielnie trudne czy przed czy po paczu...
see ya on filed mates!