Teraz jest 1 lis 2024, 12:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 maja 2010, 13:47 

Witam. Zakupiłem na stronie keye.pl klucz do Battlefield Bad Company 2. Konto na EA DM pobrało i zassałem instalkę. Jednak gdy odpalam grę to pisze komunikat ,że wyłączono klucz ze względów bezpieczeństwa. Już mam nowy klucz i oto moje pytanie jak założe nowe konto na EA download manager, zarejestruje ten kod ,a będę mógł użyc legalnej instalki z tamtego konta ,bo nie chce mi się pobierac nowego ,bo mam wolnego neta. Pozdrawiam

PostNapisane: 1 maja 2010, 13:50 

niewiem czy dobrze rozumiem ... zainstalowałeś gre używając klucza , który ci wyłaczono podczas aktywacji " ze względów bezbieczenstwa " , a teraz masz już nowy klucz i chcesz go aktywować na tej starej instalce ??

PostNapisane: 1 maja 2010, 14:00 

gladky napisał(a):
niewiem czy dobrze rozumiem ... zainstalowałeś gre używając klucza , który ci wyłaczono podczas aktywacji " ze względów bezbieczenstwa " , a teraz masz już nowy klucz i chcesz go aktywować na tej starej instalce ??
dokładnie gdyż mam instalke oryginalną na płycie ze starego konta i nie bradzo mi się widzi jeszcze raz pobierac

PostNapisane: 1 maja 2010, 14:46 

bedziesz musiał zmienić klucz w rejestrze , bo nawet jeżeli przeinstalujesz to wpisy o kluczu zostają nie naruszone , wiec aby ci zakceptowało nowy klucz przy aktywacji musisz go najpierw w rejestrze zmienic

co do scieżki to zaleznie jaki masz system operacyjny , ja moge ci podać do win7 64
Obrazek

do innych systemów nie wiem

miałem coś podobnego , tylko że zanim była premiera pobrałem gre z torrenta i zainstalowałem na nieorginalnym kluczu , a w momencie gdy EDAM ( gra z pre - ordera ) przysłał mi w emailu ogrinalny klucz , to własnie musiałm zmienić go w rejestrze zanim mi zaakceptowało

PostNapisane: 1 maja 2010, 14:56 

Mi choci oto czy mogę użyc starej instalki (po wyczyszczeniu rejestru) ,którą pobrałem ze starego konta eadm ,ale przy użyciu njowego legalnego klucza?bo nie chce mi sie zassysac od poaczątku

PostNapisane: 1 maja 2010, 15:16 

amper95 napisał(a):
Mi choci oto czy mogę użyc starej instalki (po wyczyszczeniu rejestru) ,którą pobrałem ze starego konta eadm ,ale przy użyciu njowego legalnego klucza?bo nie chce mi sie zassysac od poaczątku

tak

PostNapisane: 1 maja 2010, 15:17 

aha jeszcze jedno do tej instalki jak wyczyscze rejestr to moge z plyty instalowac czy musze przenosic w foldeach mailowych w eadm?

PostNapisane: 1 maja 2010, 19:00 

amper95 napisał(a):
aha jeszcze jedno do tej instalki jak wyczyscze rejestr to moge z plyty instalowac czy musze przenosic w foldeach mailowych w eadm?

omg ...to tym masz bc2 na płycie czy sciagałeś z EA store w końcu

PostNapisane: 2 maja 2010, 10:10 

mam wersje z ea ,ale wypalilem sobie tą instalkę na plycie. jak usunę z dysku to moge z plytki instalowac??

PostNapisane: 2 maja 2010, 10:24 

Jeśli skopiowałeś całą zawartość z danego folderu EADM, to tak.

PostNapisane: 2 maja 2010, 10:33 

tak instalowalem ,ze przekopiowalem starą instalke ze starego folderu maila na nowy i pozniej nagralem to na plytke. czy pozniej bede mogl legalnie instalowa z tej plytki z wylaczonym eadm?

PostNapisane: 2 maja 2010, 14:02 

amper95 napisał(a):
tak instalowalem ,ze przekopiowalem starą instalke ze starego folderu maila na nowy i pozniej nagralem to na plytke. czy pozniej bede mogl legalnie instalowa z tej plytki z wylaczonym eadm?

Z tego co wiem nie musisz już mieć EADM. Wystarczą pliki instalacyjne z folderu maila i klucz.

Strefa czasowa: UTC + 2